icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

monicka2510
5. máj 2016

@petulik1991 no pockam par dni a zopakujem, ak dovtedy nepride MS.

renimac
5. máj 2016

@petulik1991 hned po vymeskani som zacala mavat strasne krce do brucha. Myslela som najprv, ze travenie, tak som upravila stravu a ono sa to zlepsilo. A na konci 5tt som zacala spinit, hneda krv. HCG bolo vysoke, ale rastlo divne a na UZV nic nevideli v maternici.

petulik1991
5. máj 2016

@renimac lebo mna obcas pocas dna tak spendlikovo picha na strane, kde som mala ovulu. Tak snad budem ok :/

renimac
5. máj 2016

@petulik1991 vies co? Toto boli fakt silne krce, v celom bruchu. Plakala som pri nich. Podla mna obcasne pichanie nie je nic zle. To zena citi, ci sa nieco deje. A ja som tusila, ze take bolesti normalne nie su. Takze si v poriadku 😉.

bambulalala
5. máj 2016

@tinka881 tak si ta tu odsledujem 🙂 ro bude prve?

patris11
5. máj 2016

No pekne sa to tu rozbieha s //prajem vsetko dobre.

bambulalala
5. máj 2016

@renimac dakujem,to mi je luto tiez som si presla dlhsim snazenim a bez pomoci liekov a injekciito neslo pro prbej dcerke.potom potrat,a rieto dve(dufam ze uz 3)sa podarili na prvy sup.nestracaj nadej,podari sa a budes ta najstastnejsia maminka.nepodliehaj smutku,zi,bud stastna a ono ro pride.viem ze sa mi lahko hovori ked uz deti mam,ale myslim to dobre.ja ich aj preto chc viac,lebo som vdacna Bohu za to,ze je mi to dopriate,

renimac
5. máj 2016

@bambulalala nepodlieham, inak by som to tu davno zabalila. Ale su horsie a lepsie dni. Myslim, ze to je normalne 😉. A kolko ste sa snazili o prve?

bambulalala
5. máj 2016

@renimac nieco vyse roka....otom zabrala liecba.tehu volo troska komplikovane,ale dali sme to do 37tt

renimac
5. máj 2016

@bambulalala no my uz dvojnasobne dlhsie... Hmmm, nevadi, raz to musi vyjst... Len rada by som aspon dve, tri neviem ci stihneme kvoli veku. Ked to takto trva. Ale keby sa to rozbehlo, budem len rada 🙂.

darka252
5. máj 2016

@monicka2510 to ma mrzi..... nechapem ved 3 tyzdne si hore 😒 no uvidis co napovie krvicka 🙂 drz sa

tinka881
autor
5. máj 2016

@bambulalala pred rokom som prisla o babo v 9tt,ale inak deti este nemam.Takze sa dost bojim aby vsetko bolo ok.

darka252
5. máj 2016

@renimac ved som dnes rano planovala ale bola som v tom ze tehu test este mam ale nemam 😒 cize ranny moc som zmeskala... myslis ze ked spravim cez den tak to bude mat zmysel? dnes 12dpo.

renimac
5. máj 2016

@darka252 vies co, malo by, ale pred testovanim nejake dve hodky nepi. Potom ukaze lepsie 😉. Drzim palce 🙂.

darka252
5. máj 2016

@renimac dnes mi trocha klesla bazalka.... myslis ze to vyzera na ms alebo tam vidis nejaku nadej? Aj ked je pravde ze som dnes strasne spala. Budila som sa kazdu hodinu a na wc som bola minimalne 5x. Tak asi aj bazalka je trocha ovplyvnena. A tie bolesti v podbrusku su take.... ine ako pri ms. Sem tam ma pichne pri vajecniku. Raz v jednom raz v druhom ale uz 3 dni citim take bolave podbrusko. Inak iba sem tam ale teraz v kuse. Neviem ci to nie je tym ze mam par dni zapchu ako hrom a brucho ako v 4 mesiaci. 😒 Zajdem do lekarne pre test a mozno testnem este dnes....

darka252
5. máj 2016

@schelly2910 tak congratulatiooooon tehulka 🙂

renimac
5. máj 2016

@darka252 sice klesla, ale stale sa drzi na poovulacnej urovni. Skus ten test 😉.

senselinka
5. máj 2016

@maryennn1 ved si to zmen v profil,pridá ta do skupinky januárovky, pridaj sa tam a hneď si to tehotenstvo z profilu vymaz 😉 V skupinke ta nechá aj tak, neboj 😵

pepka123
5. máj 2016

@schelly2910 no nádhera gratulácia :-*

bambulalala
5. máj 2016

@tinka881 tak drzim palce,ne h je vsetko ok...mysli pozitivne a setri sa.duf ze o tyzden,dva budeme spolu v skupinke 🙂ja som upratovala,vusavala,varila ,prala,dlazky umyvala a uz ma boli v podbrusku a krizoch tak sedim pri kavicke.chcela som zehlit ale radsej si oddychnem...

petulik1991
5. máj 2016

@renimac uff..tak to nemam nastastie. Si statocna a silna zena :*

renimac
5. máj 2016

@petulik1991 to sme tu vsetky 😉 :-*

pepka123
5. máj 2016

@petulik1991 Peti, neboj hlavne nerozmýšľaj nad hlúposťami...zbytočne sa stresujes,mysli pozitívne pozeraj si detské oblečenie alebo kočíky 🙂 len nemyslí na zlé veci 😉

petulik1991
5. máj 2016

@pepka123 Uz mam kocik dokonca aj asi vybrany :D stresujem sa tak primerane, mala som v januari MA

petulik1991
5. máj 2016

Babyyy, zajtra som 21dpo, cize mi ma digi ukazat 3+. Drzte palce, lebo ak tam nebude, moze to znamenat.......to co pred tym

tinka881
autor
5. máj 2016

@petulik1991 aj mna to tam obcas pichne na pravom vajecniku.Musime zacat asi mysliet na nieco ine,napr.ako travit vikend.Strasne by som to uz povedala mamine,ale ked to este nemam potvrdene gyn,tak este pockam

tinka881
autor
5. máj 2016

@petulik1991 minule si mna ukludnovala a teraz ty stresujes.nemizme mysliet na to najhorsie.kedy ides ku gyn

pepka123
5. máj 2016

@petulik1991 ja verím že všetko bude v poriadku. Ja idem na gyndu bud týždeň a ty?

tinka881
autor
5. máj 2016

@pepka123 uz si bola na prvej kontrole u gyn?

pepka123
5. máj 2016

@tinka881 ešte práveže nie...nechcem sa moc ponáhľať 🙂 a ty?