@lentilka969 Chod az v 7tt na prve. Pokial nemas bolesti, tak pockaj. Caste ultrazvuky v rannom tehu nie su vhodne
@monika1791 aj ja som dnes 14dpo 😊
@zuzka2208 No vidíš tak to sedí 🙂 🙂
Baby a myslite ze to spinenie 26 a27dc mohlo byt uhniezdovanie?ci?nemala by som pre istotu nasadit duphaston?
@zuzka2208 To bolo zmenou hormonalnej hladiny 🙂
Dakujem baby tak ste ma ukludnili 😉 a kedy mam ist k doktorovi? Mam uz 38 tak ze ci sa nechodi skor v tomto uz skoro dochodcovskom veku 😂
@zuzka2208 Moja čo to vidím si tehu tak sa to podarilo??Kolký cyklus od laparky si??Ja verímže sa to podarí aj mne dnes som 5dc.Držím moooooc palčeky.
@butterfly333 my s mm nechapeme lebo ved som zacala spinit tak som ti aj sem pisala ze nic ze ideme dalej no a ms stale nic tak som testla 😊 no toto by bola druha ms od laparky.Ale ja som zacala uzivat tu vceliu matersku kasicku aj mm a myslim ze to pomohlo.Dufajme ze vsetko bude ok podla Jonasa mame dobru zivotnost co je vlastne jediny krat v tomto roku.Urcite sa ti to podari kup si tu matersku kasicku.
@zuzka2208 zajtra idem do mesta tak ju pozriem kde ju maju a kupim si to.No som už 5Dc nevadí ak by som to začala brat od zajtra???
@butterfly333 ja som uzivala aj gynex a na mna teda posobi velmi dobre + alchemilka + materska kasicka no a samozrejme kyselina listova nic ine.
@butterfly333 najlepsia je cista ja som ju objednavala z www.vceliamaterskakasicka.sk 👍🏻 na tehu by sa mala uzivat po menstruacii 3tyzdne a cez ms pauza.takze to stihas ak ju dnes objednas do utorka ti pride oni su velmi rychly👍🏻
@zuzka2208 ja som gynex brala asi rok dozadu dve flaštičky,teraz beriem inofolic alchcemilku kys.listovu už dva roky vit E D C,no skusim zajtra zohnat tu kašičku.Ja ju skusim kupit v kamennom obchode.
@zuzka2208 ahoj,uzivate matersku kasicicku vo forme medu alebo cistu matersku kasicku.
@eliska1986 uzivam cistu je to hnusne ale som si ista ze vdaka tomu sa nam zadarilo .Uzivali sme aj v tabletkovej forme ale to nie je dobre a je tam toho malo lebo sa maju uzivat 2gramy denne a to teda v tabletkach nenajdete.
@butterfly333 v kamennom obchode ju kupis asi len v tabletkach a to je o nicom uz to mam vyskusane cista je najlepsia aj ked strasaasne hnusna 😀 ale s ucinkom 😀
Materska kasicka moze byt aj vo forme medu.Vtedy nie je taka hnusna.
@zuzka2208 kolko ta stála??a ako dlho si ju brala??Ja zajtra skusim v takom obchode kde maju včelie produkty.Može byt ta kašička s kobinaciou včelieho medu?
@butterfly333 no skus ak mate taky obchod tak to bude ok 👍🏻 mna stoji 100gramov 33€ a denne uzivas 2gramy 1g rano 1g vecer.Moze byt aj s medom len si zisti kolko kasicky daju do medu aby si uzivala tie 2g denne.Ja som isla rovno do cistej mam istotu ze to uzivam tak ako ma byt 😉 je to sice hnusne ale tak som to vzdy rychlo prehltla 😀
@petulik1991 to je take krasne, Peti 🙂... Dufam, ze sa toho aj ja coskoro dockam...
@renimac Moje zlatee..🙂 Nebojkaj, urcite!! myslim na teba :*
@zuzka2208 super, tesim sa s tebou a hlavne drzim palce ✊💜👍
@senselinka dakujem velmi pekne 😉 este je velmi skoro ale dufajme ze vsetko bude ok 😊
@maryennn1 ved neatras,jasne ze najspokojnejsia budem ked bude srdiecko....ale ako som pisala pri prvom tehu esteani srdiecko nebolo a uz t bol hematom....

@zuzka2208 Gratulujem 🙂 ja som mala taký test cca 14DPO