@renimac @petulik1991 baby ste ma tak presvedčili s tým duphastonom, normálne ho neberiem 😀 včera bol taký pozitívny test, že dnes by mala byť teda asi ovu tak uvidíme 😀
Tak to mám za trest, že stále špekulujem. objednala som si tehotenský test. samozrejme som zadala blnosť tak sa dodávaku musí vrátiť späť a nemala som to srdce im povedať, že to už nechcem tak mi to príde na budúci týžden a kedže budem min v 8-9 tt tak mi je to zbytočne kedže idem vo štvrtok na sono. už ked som to objednávala tak sa mi to nedalo malo som to ja nechať tak chvalobohu nebude to také drahé 😀 som ja ale trdlo
@matilda72 budes mat na druhy taz 🙂
@bambulalala ja nestraším, ja len hovorím z vlastnej skúsenosti... vždy keď som išla zbytočne skôr, len som sa vystresovala... a hematóm ak tam je, tak s ním nič neurobia, len ho budú sledovať.
@matilda72 jaaaj,ta si si objednala ten tehu test z krvy asi...@bambulalala...len aby nebol prexpirovany....🙂
@bambulalala no asi hej 😀 len či to zo dva roky vydrží 😀
@maryennn1 ved hej,ja som v strese skor teraz 🙂 dr mi kazala v piatok,a ja mam lepsi pocit ked idem,ze som nic nezanedbala...vobec mam teocha strach lebo 2t do zadu som mala zapal mechura a antibiotika...ale verim ze bude vsetko ok 🙂
@tinka881 ja som to tiez mala pred tyzdnom. V noci som sa na to zobudila, akoby spendlikom ma pichali. Na lavej strane 🙂
To mam aj ja to pichanie,na levej strane a aj dr mi vravela ze to vuzera ze to bolo z laveho vajecnika
@zuzka2208 ale obyčajná ale ten menej citlivý volá sa myslím, že axiom 😀 chcela som pred vyšetrením niečo skúsiť lebo som mala jeden test tiež 25kový a nesilnel vôbec tak som chcela skúsiť iný či ten bude a nebol drahý tak som si ho objednla lebo aj s poštov. ma vyšiel len 3 eura a sú tam dva tak preto 😀 že to len vyskúšam ale už ho asi nechcem tak potom niekomu môžem posunúť ked mi príde len za poštovné asi nad tým uvažujem 😀
Ahojte.v nedelu som si robila test, kebo sa mi zdala divna mrcha.bez bolesti s bez ibuprofenu( okrem jemneho pobolievania podbruska) a zacali ma boliet prsia. Test bol pozitivny.na pihotovosti vyslo z krvi 177hcg. Stale jemne krvacam.mam ist na sono koncom tyzdna, ci bude vidiet vak.tak uvidime
@veverka24 drzim palce,nech ti to vide...
@bambulalala veľmi ti držím palce, neboj všetko bude dobré, každá musíme robiť tak, ako nám našepkáva niečo v nás... to je najsprávnejšie 🙂
V stredu som objednana.Ja sama neviem.1.4.som mala mrchu a okolo 16.4.bola ovu,tak cca 23dpo.Ale neviem kedy presne bola ovu.A ty si kt.dpo?

Jeeeeej baby,ako to tu krasne pribuda....perfektne....ale nas bude.toooooolko januarovych babatiek 🙂