icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

tinka881
autor
9. máj 2016

@maryennn1 tak to sme skoro na tom rovnako🙂tento mesiac je nas kolko vela tehuliek,velmi sa z toho tesim a hlavne nech nas je cim dalej viac 🙂

maryennn1
9. máj 2016

@tinka881 áno a hlavne nech to každej vyjde do šťastného kona

bambulalala
9. máj 2016

@maryennn1 dakujem,suhlasim...

bambulalala
9. máj 2016

@maryennn1 aj tebe drzim palce....testovala si?ja som yestovala uz v den ked mrcha neprisla a boli uz pekne paličky 🙂

maryennn1
9. máj 2016

@bambulalala jasné, že áno, ešte pred meškaním a bol tam duch 🙂 mám to potvrdené aj z krvi, bola som dvakrát, hcg krásne rastie 🙂 sono 18. 5. dúfam, že bude všetko v poriadku...

bambulalala
9. máj 2016

Aha,si uz pisala ze?ach jaj musim si z vas urobit nejaku tabulku,si nepamatam co ,ktora,kedy....🙂 🙂
@maryennn1

maryennn1
9. máj 2016

@veverka24 tak držím palce

bambulalala
9. máj 2016

Mamky moje,nieja pekne ohovarat,ale ked to tu vidim,ako my pocitame priam hodiny,cakame na kazde sono,testuje...strachujeme sa aby bolo vsetko v poriadku.a niekto....moja svagrina caka druhe,neplanovane,rovnako ako prve.najskor to tajila,potom zabudla ze ma ist k dr na testy a ked som sa jej vcera spytala ktory je tyzden tak mi ppvedala ze ona ani nevie,ona to nepocita ze asi deviaty....nuz kazda sme ina...

ajana1
9. máj 2016

@bambulalala pre nu lepsie aspon nebude vystresovana kopka nervov 🙂 Ja som prve tiez vobec neriesila a viem ze ked si najdem dve ciarocky (snad coskoro) tiez nebudem testovat ako zmyslov zbavena lebo verim ze vsetko sa deje pre urcity dovod.

monicka2510
9. máj 2016

@darka252 tak dnes je 34DC a o MS zatial ani pocut, vcera som mala v podbrusku take tlaky a pichanie a potom to prestalo , priasia bolia stale , a brusko nafuknute stale ledva som dnes rifle zapla,musim pockat aspon do 38 dna cyklu skusim opät test, pretoze na krv ma objednali az na konci buduceho tyzdna nakoľko mala doktorka dovcu tak ma teraz naval, ale nerozumiem tomu celemu.

senselinka
9. máj 2016

@ajana1 neviem, kolko mas rokov, ako dlho si sa snažila/snazis, ake mas okolností snazenia, ale keby si sa snažila roky, mala za sebou dva, tri, štyri potraty, tiež by si testovala a bala sa a myslela aj na horsie, než len pozitívne scenáre...
A ver mi, taka by som bola šťastná, keby som nič nemusela riešiť, otehotnela len tak, nebala sa, nebrala kvantá tbl... Strasne by som to chcela aspon raz!!!! Bola som tehotná 6 x a dieťa mam jedno. Dakujem Bohu, že aspoň jedno mi doprial...

ajana1
9. máj 2016

@senselinka tiez som mala zamlcane tehotenstvo ale komu to prospeje ked sa zena tak velmi sleduje. Samozrejme su extremne pripady ale pochybujem ze to je vacsina. A hlavne co tym testovanim zistis? Ze ti stupa HCG ale co z toho ak je to aj mimomaternicove alebo poskodeny plod. Zial mnozstvom tehotenskych testov to nezmenis a zbytocne sa len vystresujes.

lulila20
9. máj 2016

Ahojte co myslite je tam dusik alebo mne sa len snivaaa.
meska mi to uz 5 dni a prsia ma bola moc na dotyk

bambulalala
9. máj 2016

@lulila20 ked som sa viackrat ppzrela
...nieco sa tam tusim crta 🙂

lulila20
9. máj 2016

@bambulalala dakujem cize moze tam byt dusik?? a za aky cas by som si mohla spravit dalsi testik??

veronika1603
9. máj 2016

@lulila20 nato ze meska ms je to velmi slabunke.mozes skusit ale az o dva dni...drzim palce

lulila20
9. máj 2016

@veronika1603 v piatok idem uz aj ku gynekol...

bambulalala
9. máj 2016

@lulila20 skus si spravit v piatok dalsi a uvidis.pre istotu mozes behnut k dr...

lulila20
9. máj 2016

@bambulalala v piatok sa chystam na preventivnu prehliadku tak uvidime ale pochybujem ze na Usg bude nieco vydiet..

lenkastar
9. máj 2016

Ahojte.rak som tu nebola 5 dni a pozeram kolko novych tehuliek 😊 mala niektora z vas po uzivani clistilu spinenie? Neviem co to bolo 10,11,12 DC 😞

renimac
9. máj 2016

@ajana1 bud pochvalena, ze si taka mudra a nestresujes ako my ostatne 😝

barbora0502
9. máj 2016

Ahojte zienky 😊 mam jednu otázočku.Snažime sa už dlho o bábätko naše prvè no nejako sa nedarí.Tento mesiac som mala normalnu ms meškala mi jeden den.Bola normálna ako zvyčajne.. 3 dni na 4 den to bolo už len takè špinenie.No mrcha mi skončila a ja sa citim nejako zvláštne.Bolia ma prsníky... mam výtok priesvitný ako voda,som unavená a lenivá ..Dnes som mala strašne chuť na sladkè comu som sa čudovala lebo priatel mi ozaj musel ist nieco kupit.. trosicku chvilkovo ma zaboli v podbrusku a tak isto ma bolia krize..zacalo to na lavej strane az ma boli celý chrbát....Myslite ze by som mohla byt tehotna aj napriek tomu ze som mala menstruáciu??? ... 😊😊

veronika1603
9. máj 2016

@barbora0502 co tak urobit test?uz si davno mohla skusit.pokial si nemala pri ms cistu krv tak vsetko he mozne.čakáme na test 🙂

barbora0502
9. máj 2016

@veronika1603 No menštruaciu som dostala takže som ani neuvažovala nad tym ze by som mohla byt..Bola normalne ako zvyčajnee...Mam len 3 dni po ms ale nezda sa mi to.. pretože mi je ozaj čudne.. 😐Takže asi ozaj zajtra musim do lekarne 😊 .. no bojim sa sklamania..😐😐😐

veronika1603
9. máj 2016

@barbora0502 ano urob test a uvidis.vela krat sa stalo ze zeny mali ms niektore aj viac mesiacov.no uvidis..daj vediet potom drzim palce

bambulalala
9. máj 2016

@barbora0502 noooo,priznakov by bolo dost....sprav testik...je priaznive obdobie 🙂

barbora0502
9. máj 2016

No dufam že ano.. 😊😊 ... Dakujem vam 😉

matchgame
9. máj 2016

takže na stredu som objednaná k dokymu. trochu sa bojím ale hlavne som zvedaváááááá. dúfam že bude všetko ok...

renimac
9. máj 2016

@lulila20 ja nevidim nic, skus nejaky iny test 😉

senselinka
9. máj 2016

@ajana1 nic tym nezistim, nic tym nezískam, nic neovplyvnim... Normalne obyčajne ma to teší, že silneju. Upokojuje ma to a aspon do prvého vyšetrenia mi to dáva pocit, že všetko by MOHLO byť vporiadku.

Je tu mnoho žien, ktoré sú hysterické po dvoch mesiacoch snazenia... Najradšej by som ich obuchala panvicou po hlave. Tie ostatné... Ci je to jeden potrat, či štyri, nemam právo súdiť. Ja som po druhom potrate bola taká zrutena, že keby som vtedy bola na MK, všetci by mi tu odporúčali psychiatra... Najprv si treba niečím prejsť, aby človek vnímal veci s odstupom. Ale...
Keď budem znovu tehotna, budem znovu testovat... Pohľad na tie krásne a vytúžené koľajnice si doprajem s radosťou každé ráno. Aj dva tyzdne