icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

lauritka
9. máj 2016

@senselinka ja by som robila to iste.. prešla som si v minulosti tiez dvoma missed.. a proste niekomu to pomaha v psychike, ked vidi ako to silnie.. a obav sa uz nezbavi nikdy...

ah sladka nevedomost tych ktori toto nezazili.. v dobrom zavidim ludom " čo neriešia"
to jak švagrina, ani nevie čo je to ovulacia / dve deti /

senselinka
9. máj 2016

@lauritka ja si tak často poviem, že by som raz chcela otehotniet "nahodou"... Lenže aj keby, bez liekov aj tak babo neprežije... Čo už.
Presne, svagrina po 7 rokoch brania antiky, s obratenou maternicou, otehotnela na prvý raz... Na materskej sa nudila,v dvoch rokoch treskla malého do skolky a sla do práce, že ona si to takto nepredstavovala

petulik1991
9. máj 2016

@senselinka Presne tak!! Nic nepohladi moju dusu lepsie, ako krasne silnejuce testy a u mna to vytuzene veeelmi ocakavne 3+. A kto co testuje a kedy je osobna vec 🙂 A mna tiez napr. to testovanie velmi bavilo. Teraz, musim si zarachat na celo, ze uz nie. Testy stmavli viac, ako testovacia tycinka. Dosiahla som testovacie maximum aj v osobnom zivote tym padom 😆

lauritka
9. máj 2016

@senselinka pre niektorych su deti darom a pre inych pritazou.. ☹

renimac
9. máj 2016

@lauritka a ty ako, zlatko?

lauritka
9. máj 2016

@renimac ta jak furt 😀 a zase nič... čakam na ovu 🤐

renimac
9. máj 2016

@lauritka no, vies co som ti hovorila? Ten mesiac ked mi vyjdu // na testoch od Teba, pridas sa aj ty 😉. Ale musi to byt vnutromaternicove 😀.

lauritka
9. máj 2016

@renimac 😵 😅

bambulalala
10. máj 2016

Ach jaj....baby...ja stale placem,pozeram svokru-placem...vidim deti,ze sa pekne hraju-placem...neposluchaju-placem....vidim nejake babo-placem....no ale stale lepsie,ako pri tretej kde som bola tri mesiace ako zurivy rotvajler...chudak mm 🙂

kakatulik
10. máj 2016

@bambulalala preco places?....akoze hormony?

renimac
10. máj 2016

@bambulalala aj ja stale placem 😀 ... Ale pre ine. Najprv, ked pride MS, potom ked mi niekto oznami, ze su tehu, potom ked vidim svoju teplotu v grafe a potom zas ked pride MS. No nenavyberas si 😀 😀 😀.

bambulalala
10. máj 2016

@kakatulik ano,hormony 🙂 vsetko ma rozplace.....

kakatulik
10. máj 2016

@bambulalala 🙂...tak to som zvedava na seba..teda ak niekedy....🙂

zuzka2208
10. máj 2016

@kakatulik urcite sa to raz podari pozri na mna 😉 ale som viac nez presvedcena ze nam pomohla materska kasicka 😊

zuzka2208
10. máj 2016

@butterfly333 no co moja zohnala si tu matersku kasicku?

kakatulik
10. máj 2016

@zuzka2208 verim sto percentne ze ano.....otazka ze kedy ....urcite vtedy kedy ma🙂
Na tu matersku kasicku sa aj ja chystam.Uz som ju objednala,len musim este dobrat tu z lekarne vo forme tabliet...ked uz som to kupila....🙂...ta si ju zacala brat len teraz?

zuzka2208
10. máj 2016

@kakatulik ja som tiez zacala brat tu v tabletkach ale sa mi nepacila lebo obsahovala malo materskej kasicky tak som objednala cistu kasicku potom co som sa docitala ake mnozstvo treba uzivat na podporu plodnosti.A tu cistu som zacala uzivat po poslednej menstruacii a dalsia uz neprisla 😉 aj ovulaciu som mala velmi silnu

kakatulik
10. máj 2016

@zuzka2208 noooo supeeer tak doberiem tuto,potom dam asi pauszu a idem na costu.Ty si uzivala 2x1gr.?
Lebo ja som sa docitala,ze sa ma iba jeden krat.

eliska1986
10. máj 2016

@zuzka2208 ahoj,urcite je mozne ze ta materska kasicka robi zazraky🙂ja som ju zacala uzivat dva tyzdne dozadu.A vsimla som si zmenu krasny plodny hlienik som mala a aj ovulacia bola.Uz som len zvedava ci sa nam zadarilo🙂

kakatulik
10. máj 2016

@eliska1986 a ako ju uzivas ty? Od zaciatku cyklu,alebo az menzese? Zaujima ma to preto,lebo sa pise,ze bud v kuse tri mesiace a potom pauza,alebo aj niekolko mesiacov v kuse ked sa zacne uzivat po menzese.Dakujem 🙂

zuzka2208
10. máj 2016

@kakatulik ja som tabletky odlozila stale ich mam na chladnicke tak mm ich teraz berie 😂 a hned po menstruacii som zacala uzivat 2g denne 1rano a 1vecer.

zuzka2208
10. máj 2016

@kakatulik na plodnost sa uziva po menzese 3 tyzdne a tyzden pauza 😊 inak vsetko je napisane na www.vceliamaterskakasicka.sk

kakatulik
10. máj 2016

@zuzka2208 ok dakujem,ved tam som si ju aj objednala.🙂

denidi
10. máj 2016

@kakatulik kde si kupovala tu matersku kašičku? Ja tiež dojzivam tu v tabletkách a chcela by som takú pravú...

denidi
10. máj 2016

@kakatulik aha až teraz som zbadala ten link

kakatulik
10. máj 2016

@denidi 🙂....KED KUPIS VIAC,MAS TO AJ LACNEJSIE.

denidi
10. máj 2016

@kakatulik áno,idem si objednať 100 ml,ináč super cena,ja som niekde pozerala 10 ml,bolo to nadavkovane ako v injekčných striekackach po 10 ml a jedna stala 8.90 takže 100 ml by bolo 89 eur a skoro som to objednala,ešte že som počkala 🙂

kakatulik
10. máj 2016

@denidi tot som aj ja videla,vies ono je to asi uplne cerstve.

eliska1986
10. máj 2016

@kakatulik ahoj zacala som to uzivat po menzese

zuzka2208
10. máj 2016

Baby na ich stranke je aj vsetko o tom popisane 😊 vela je tam toho 👍🏻