Baby moje,ale nas tu je...buduci tyzden nas bude na dobru spravu cakat niekolko...jaj nech nam to vide vsetkym.mne sa to cakanie trochu skratilo vcera,ocitla som sa v nemocke s najstarsou,zasa vymyslala a bol z toho otras mozgu,takze som nemala cas rozmyslat nad mrnusom.zajtra nas pustia,nastastie.prosim ste tu niektora co caka stvrte baby ako ja?
@july_pk prosim ta amnio sa robi podla veku vsak?ja mam 31,v novembri 32.caka to aj mna?v ktorom tt sa to robi?
@kotatko1232 jeeej,dalsia,gratulujem 🙂
@bambulalala Takze sa mozem tesit??
Dakujem...
@kotatko1232 Pozerám že sa to tu neako roztehulkovalo 🙂 Gratulujem
@monika1791 dakujeeeem velmi sa tesim.
ale este si to tak neuvedomujem kedze dnes ma mega silno boli hlava a bojim sa zobrat nejaku tabletku..
@bambulalala ahoj, ja mam 28, nie kvoli veku. to myslím že až na 35, alebo nad 40 neviem. Ale my sme išli kvôli manželovej genetickej anomalii. Chodí sa aj ked sú zlé tripple testy, morfo sono a všeličo iné. Robí sa medzi 17 a 20tt.
Drzim palce aby si nemusela...
@july_pk dakujem,snad sa tomu vyhnem...drzim ti palce nech su vysledky v poriadku.
@kotatko1232 mozes 🙂 kolko ti meska ms?
@zuzka2208 nieje. Je to iba pichnutie. Potom taky pocit bolesti ale ako pri ms. Ale aspon tyzden budem doma lezat, aby bolo vsetko ok. Niekedy odporucaju aj dva..
@bambulalala dakujem ti pekne. Drzim palce aby si nemusela ist. A teraz si tehu??
@bambulalala mala prist 4.5 a uz neprisla...
@july_pk vyzeta to ze ano ,mrcha meska 2 tyzdne,na teste bola.pekna druha palicka 🙂 k dr odem v piatok alebo v ppndelokdufam ze nieco uvidi...
@kotatko1232 mne mala prist 3.5.:-) je nas ru viac takto podobne 🙂
@bambulalala waw aj ty si tehulka??mala si //??
@kotatko1232 ano,testovala som 4.5. A takto ro vyzeralo...
@laurinka239 vidim.🙂
@bambulalala tak taká tichucka gratulka zatiaľ. Daj potom vediet co a ako. 😉
@bambulalala super 🙂
takze ak budem tehulka aj ja tak v januari bude vela porodou🙂
@bambulalala a aka to je znacka testu? ked ti to tak dobre ukazalo

@petulik1991 och kiež by, lietala by som od šťastia 🙂