@kachita môže to byť aj to, ved na dieťatko sú dvaja 🙂 ale neboj určite to príde ked to budete najmenej čakať. na dieťatko sa treba tešiť. poznám jednu baby tá išla za karierou a inými vecami s ked chcela bábo tak sa nedarilo až museli ísť na umelé. ale teraz majú nádherného chlapčeka 😀 a preto som si povedala, že to nejdem riešiť a príde keď bude chcieť. lebo aj my nikdy nebol čas na bábo. najprv nemala som zmluvu v práci, potom som s nej odišla, bola som len krátko po škole, svadba. dom a pozri ked som konečne otehotnela tak som v 21 tt musela ísť na potrat. takže teraz to nechám tak 😀
@matilda72 mrzi ma ta moja otazka.. ze preco az od marca.. Drzim palce... ;)
@denidi anooo vcera,dnes ...dnes som este len 29DC,ale mavam 27-29 niekedy aj 30,ale toto je take ineee...a tehotna iste nie som...BT klesla vcera to bolo po ine mesiace znamenie ze do vecera je navsteva tu...teraz nic....
Ja som ale tomu prisla na koren.Este raz som sa pozrela na to davkovanie....v inofolicu je az 2000 mg Inozitolu a v tych solovych som nasla max.davku 750mg,ale väcsinou 500mg...coze pri normálnych nePCO to musi byt mega davka.Vrrr
@nataliuska no o nášho anjelika sme prišli 11.11 tak dr.nám kázal trimesiace pauzu a ja verím, že veštky testy dopadnú Ok tak sa budeme snažiť pekne v marci 😀 😀 a možno vo februári ak ukecám manžela 😀 😀
@matilda72 silno na vas myslim.. velmi vam to prajem.. my sice chceme druhe, ale radsej nech sa podari vam, my uz aspon jedno stasticko mame.. ;)
@nataliuska dakujeme 😉 nie je to ľahké ale snažíme sa stým vyrovnať , hovorím si že tak to malo byť som rada, že naša matilda bola snam aspoň na tých pár týždňov a tiež verím, tento rok to vyjde a musím urobiť maximum a držím aj ja vám palce nech má vaše bábo čo nevidieť súrodenca nie je nič krajšie ako veľká a krásna rodina 😵 😵
@matilda72 urcite to vyjde.. nema to inu moznost ;).. a mozno aj dvojicky nech nas dobehnete :*
@nataliuska tak to by som bola neskutočne šťastná si by som skákala meter50 😀 😀 veľmi túžime mať veľkú rodinu ale nič nie je stratené a ak som v spoločenstve báb, ktoré i doprajú myslia jedna na druhú tak to určite vyjde každej znás :D a vy sa snažíte už dlho???
@kakatulik mne ani víno ani kupel nepomohol-.
@matilda72 no.. Prve trvalo 9 mesiacov.. V tom obdobi som bola aj na operacii polypu co mi oznamili tesne pred snazenim aj s tym ze mam maternicu naopak.. Hned po otehotneni krvacanie, hroziaci potrat, PN a stahy az do porodu.. A kedze to bolo taketo vselijake od sestonedelia nedavame pozor.. Kedze mi kvoli kojeniu nenabiehal cyklus pred mesiacom a pol som odstavila.. Tyzden na to prisli.. Podla stareho mali prist dalsie vcera.. Ale to sa vraj po porode moze menit.. Testovala som a nic.. Takze snazime sa teraz cca 7 mes, ale "s cyklom" mesiac...
inak ospravedlnujem sa za preklepy ale máme niečo z netom jednu vetu píšem snád hodinu 😀 😀 a som rada ked niečo napíše a potom ked vidím tie preklepy 😀 😀 😀
@nataliuska tak ste si k malému drobcovi prešli tiež ťažkou cestou. ale neboj určite to vyjde len v to treba veriť :D u mna ma neskutočne hnevá,že stále nevieme čo sa stalo. pretože sme sa snažili aby bolo všetko ok a možno to bol problém ☹
@butterfly333 aj u teba to bolo inofolicom,alebo iba taky vystrelok.... 😕
@kakatulik ja inofolic neberiem. Neviem prečo to meškanie som mala.
@butterfly333 ja uz na to kaslem...kolko meskali tebe?
oj do frasa, som nevidela vasu temu :D zalozila som tiez snazilky 2016 :D
No ja sa pridavam 🙂 najprv sa chystam zhodit nejake kila, dat si doporiadku zapal co mam neviem kde v tele...okrem toho som si nasadila caj gynastan a kvapky gynex...mam to overene a hor sa do toho :D Mame doma 2,5r dievcatko. O druhe sme prisli koncom augusta v 7tt cca.
🙂 drzim prsty sebe a vsetkyyyym
@matilda72 to asi nie.. mam maminu detsku lekarku (konkretne hematologia a onkologia) a v skupinke marcoviek maminu co sa oteraz trapi s babom kvoli ecoli.. nikdy nevies co sa mohlo stat.. teraz sa trapite vy, ale je to urcite lepsie ako by musel trpiet drobcek.. z nejakeho dovodu to malo byt tak.. ja o tom prd viem, ale zazila som par mesiacov kedy som cakala na ultrazvuk a sledovala len ci bije srdiecko.. Uz bude ln dobre..zle uz mate za sebou ;)
@nataliuska tak o verím, že áno :D :D už si len počkať a dalšieho drobčeka a verím,že to bude čoskoro 😀 a vám držím palce 😎
tak ja sa po dlhsom case hlasim, doktor oficialne potvrdil, ze "som v tom 🙂" radostnom ocakavani.... stvrtok mam prist na kontrolu, ci uvidi gestacny vak, kedze som vysoko rizikova musi ma stale sledovat... no neviem ako to dopadne skolila ma hrozna viroza ☹ som nebola chora asi 2 roky a ked potrebujem byt fit tak som chora... uvidim ako to dopadne... majte sa dobre a vsetky plodte a mozte sa 🙂
@horalka007 gratulujeme a hlavne bud v pokoji a liec sa!!!! 🙂
@horalka007 tiež gratulujem a predovšetkým veľa oddychu a lieč sa 😀 ja to poznám hned ako som zistila,že som tehu dostala som nádchu ako vráta 😀 😀 neboj bude dobre hlavne sa lieč. ok budme plodiť a dúfam, že sa aj množiť :D :D
@kakatulik 5 dni minuly cyklus

@kakatulik uz si mala mat ms?