@ajana1 Vcera som tam volala pocas spreekuren a nikto nebral, stale len odkazovka a pisala som mail, zatial nic. Ale aj tak, vies..oni nemaju na to liek, v zaciatkoch tehu je to vzdy bud alebo
Takze prave som dovolala s porodnickou a pride koli mne dnes do ordinacie o 18:30 na skorsi utz!! Drzte palceky..lebo ja sa zblaznim od strachu asi
@petulik1991 vsetko je super neboj, aspon uvidis fazulku😊
@petulik1991 moja myslime na teba neboj všetko bude v poriadku
@petulik1991 super ze si to nakoniec vybavila. Uvidis ze bude dobre a aj srdiecko uvidite 🙂 velmi velmi drzim palce.
@petulik1991 drzim palceky,neboj drobcek bude v poriadku a konečne z teba opadne stres 😉
Strasne vam dakujem :* :* :* Uz mam zvyseny tlak od toho telefonatu 😀 Veeelmi sa modlim, aby bolo babenko ok ❤
Baby moje,krasne nam bije srdiecko 🙂az som sa rozplakala na ultrazvuku 🙂
Na fotecke mam,ze 6+1 a za tym +-4d.ze som v 7 tt.rano som mala tlak 87/50 a u gyn 125/85🙂to boli stresy.Ale super pocit.Mam stale nizky tlak,mam pit vela vody
@tinka881 Mna to tiez za necele 2 hodky caka. Moc sa s tebou tesim..vidis, ako krasne sa to rozbehlo? A tak si sa bala tych netmavnucich testov!! Drz mi prosim palce, moc to potrebujem 🙂
@petulik1991 drzim palce.myslim na teba a potom daj vediet
@aluska2999
@kotatko1232
@martinaj presne tak, dievčatá, je náš tu strašne veľa s podobným osudom... Ale netreba sa zbytocne ľutovať, smútok je dobrý, aj plakat treba, ale načo sa zbytočne rýpať v bolesti? Iba prinesie ďalšiu.... zamerajte sa na budúcnosť. Ja som už potratila 5 x a sebaľútost ma ešte nikdy nikam neposunula
@mia295 veľmi veľmi sa teším, zlatko, davaj na seba s fazulkou pozor a tes sa, gratulujem! 😘
@tinka881 uzasne, veľmi sa teším, opatruj si fazulienku 💕
ahojte kočeny...dajte vedieť ako ste dopadli na tých ultrazvukoch,...držím silno palce..my máme týždeň snaženia od pondelka, tak hádam sa niečo udeje 🙂
Ahojte po dlhsom case, my stale nic,tak sem uz ani nechodim 🙂 tento mesiac je to rok snazilkovania,uz aj sesternica stihla porodit ma nadhernu princeznu a 5 kamosiek tiez 🙂
Ahojte kocky,uz Vas tu čítam nejaký ten čas a dnes som sa rozhodla,že sa pridám k Vam.budem s Vami zdieľať podobne pocity a tešiť sa s vami s pribúdajúcimi pozitívnymi tehotenskými testami...prezradím,ze uz jedného školáka doma mam a už dva a pól roka sa snažíme o druhé a akosi to nejde...niekedy je to dosť psychiatria,lebo priznaky mávam skoro každý mesiac na tehotenstvo 😂😂😂 a to nie a nie prísť.Viem,ze mam myslieť pozitivne a nemam tlačiť na pílu,ale priznam sa,ze sa mi to nedarí...každý mesiac to iste sklamanie.pevne verím,ze sa navzájom povzbudíme a budeme držať palce.dnes som 3 DC(ci ako sa to piše)😜spolubojovníce ,tento rok to uz musime dať !!!
@petulik1991 No ako Peti?
@petulik1991 jeeej tak to je supeer 🙂 blahoželám k srdiečku 🙂
@petulik1991 Supeeeeer moc gratulujem a teším sa že je všetko v poriadku. 😉
@petulik1991 no super, samé krásne správy dnes 😘
@petulik1991 super tak uz ziadne stresy az do uspesneho konca 😉
Dakujem baby 🙂 2 tyzdne som necitila podbrusko a tieto posledne 2-3dni ako drobciatko rastie, tak veruze ho citim, ako sa mi to tam natahuje 😀
@petulik1991 no supeeeer...veľmi sa teším, že je všetko ok a môžeš si pekne v kľude užívať tehuľkovanie 🙂 držím palce
@senselinka ďakujem drahá 😘 akurát sa chystám to povedať mužovi čochvíľa 💝

@denidi nie ovu testy zatial nerobim.. ale od buduceho mesiaca zacinam.. najprv musim este lekarovi lebo uz 2 mesiac mam 1 den spinenie na druhy jak keby slabu ms a 3 zas len spinenie trosku a potom uz nic.
@ajana1 mam v plane v stredu, pretoze ordinuje iba v stredu a mam volno len kazdy druhy tyzden ☹ tak uvidime co mi povie