@tinka881 jo, úplne prvé 🙂 ved aj on by sa už, ale on je ten čo nás hamuje aby sme ešte potišku, pre istotu, lebo má teoriu že ak sa príliš tešíš vtedy je dačo zlé 🙂 ale ja od začiatku viem že bude všetko dobre 🙂 tak to parádne oslávil 😀 ked porodíš budeš ho hľadať možno ešte z pôrodnice 😀
budúci pondelok som objednaná 🙂 v robote furt vyzivujem a šéf pozerá po mne že vieš o tom že si už v robote? 😀
@mia295 ja obcas v praci aj zaspim,ked sef ide prec🙂len mam nizky tlak 86/50,tak by som spala a spala.drzim palceky na kontrole.to je super,ze sa nam na raz podarilo.My tiez cakame prve.Babka sa aj rozplakala a nasi boli taky stastni.Teraz moj chlap nechce aby som nieco robila,len sa setrila.
ahoj kočeny 😀 😀
ma niektora skusenosti s clostilbegyt dakujem za kazdu odpoved
@drobcek2510 ja som ho brala a po druhej davke som tehu.brala dom ho 2x denne
Ako tak pozeram stale nas tu pribuda,blahozelam vsetkym,ktore to stihli do maja a pevne verim,ze to takto bude pokracovat aj po maji,ja zacinam mat konecne obdobie bez vracania a neskutocnej unavy.
ahojte baby, idem si k vám pre upokojenie.
5tt som bola u lekara a zistil mi tehotenstvo, zajtra mam ist k nemu na zistenie srdiecka. Doteraz som si myslela, ze je vsetko v najlepsom poriadku, ale vcera ma moja mila teta nastrasila, ze ked mala ona anembryolu tak tiez mala vsetky priznaky tehu a plod tam nebol :(.
Takze teraz som vyplasena jak mala srnka a strasne sa bojim na zajtra, ledva 6 hodin co som spala v noci. Na nete som o tejto dg. nenasla nic moc. Poculi ste ake su priznaky?
Ja mam vsetky tehu priznaky (okrem vracania a nevolnost mi ustupila), ziadne bolesti, ziadna krv, nic, citim sa vyborne.
Prosim upokojte ma.
A gratulujem všetkym novým tehulkááááááám :*
@tinka881 ide ma porazit, ze clovek nemoze otehotniet a uz sa len tesit, furt sa musi bat a strachovat :(
ale ty mas krasny obrazocek 🙂 taky by som aj ja chcela zajtra, dnes uz k nemu nestiham ist, ale zajtra budem strachmi uplne za.....Ja som si totiz myslela, ze ked citim maternicu ako sa mi natahuje, mam nevolnosti, lepsi cuch, chute atd atd....ze je to OK, vzivote by ma nenapadlo, ze este aj takato sanca existuje.
tak mam za sebou prve sono doktor mi povedal , ze tehotna som ale videl len gestacny vacok 😒 ale zatial nic v nom a to by som uz mala byt 6+2tt 😒 tak neviem ci to bude ok 🤔 kazal mi prist za dva tyzdne 😖 no neviem ako to vydrzim 😱
@zuzka2208 preco ti nezobral krv?ja som bola 6+1 a bolo aj srdiecko.Ale podla ms som mala byt 7+1.takze to mozes mat posunute ako ja.Mozno si len 5+2 a vtedy aj mne bol vidiet len vak.cize sa neboj.ja som sa tiez stresovala,vsak vies🙂uvidis ake bude uz velke babo o dva ryzdne a ako bude krasne bit srdiecko.Oni to pocitaju od poslednej ms,sle uhniezdenie mohlo byt neskor.drzim palceky
@zuzka2208 coze? Mne vzdy pravili hned, ved to je velky ukazovatel...... dva tyzdne cakat je dobra blbost...... ale neboj, ked som bola v julovach tak jedna holka bola na om takto isto a este aj hcg mala v celku nizke a doktor ju bral kazdy druhy den na sono a raz nebolo nic, potom vak a potom zase nic a ze jej pravia kyret a zrazu vybehlo sj babatko. Hcg mala dakych 700cca len a teraz bude rodit v july a vsetko je oki 😊 drz sa 😉
dakujem za podporu baby 😉 musime mysliet pozitivne a verit ze vsetko bude ok 🙏 moja mamina vravela ze ani pri mne ani pri sestre jej asi do 8tt nic nevideli az potom tak hadam to mame v rode 🙂 tiez som myslela ze urobi odber no ale neurobil tak uz len cakat a hlavne nestresovat 😉 vsetko bude tak ako ma byt 🙏
@martinaj supeeeer 10dpo je to celkom fajn ciarocka...je ružová i ked bledunka ona stmavne tomu ver...
@mia295 ja vždy, keď som bola tehu, som na začiatku hrozne grgala 😀 Ani pred mužom som to skryť nemohla, lebo vždy ma odhalil, že som tehotná 😀 😀 😀
@martinaj gratulujem drzím palce aby pekne silneli
@senselinka presne, aj ja vela grgam 😂
@butterfly333
@veronika1603 dakujem baby 😍

@tinka881 dakjem, uz nech len silnie, lebo je to len 10dpo a MS ma dojst v piatok/sobotu ale verim, ze tento rok uz nedojde 😊