@kudusko ja som nespinila.ale to ani pri prvom
@kudusko moja dakujem no ak ms nepride tak v piatok skusim dnes by som mala byt 15-alebo 16dpo čo som tak v živote nemala vždy 14dpo aj bT klesla a na 15Dpo bola ms,no neviem dnes som merala o dve a pol hod skor a 37,2 ak priratam +dve hodiny tak Bt 37,4 nieje to divne?? moja držme si palce možno sa aj nám konečne zadarilo
@kudusko Ahoj, ano brala som. Resp. uz doberam posledny blister 🙂 Bol mi nakazany do srdcovej aktivity, ale chcela som dobrat balenie. Teraz beriem 1 tabl raz za 2 dni, potom raz za 3 atd 🙂
@butterfly333 snad to spinenie nieco znamenalo...silno presilno ti drzim palce mojko.2roky je uz moc.mna skoro zruinoval rok a ne este dva.tak uz to musi prist......a to by bolo aby to tak nebolo! 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 Divne to nie je, mne prvy aj tento raz vyskocila teplotka hned po uhniezdeni a je okolo 37 (nad)🙂
@petulik1991 aha to asi duphaston no neviem ci sj ho nasadit mam utros len
@veronika1603 zlatko my so Silvikou sme to tu ako inventar u ma tiez v juni pred 2 rokmi som absolvovala kyret 😎
@veronika1603 no ano 2roky je dost ako to rýchlo prebehlo no ja verím že sa už konečne zadarí
@kudusko to máš pravdu moja sme tu už ako si dlho,no ja verím že to tento rok dáme musíme
@petulik1991 ja taku Bt mávam od ovu 37,0-37,2 no pred ms den klesne a dnes som asi 15DPO či 16DPo a Bt 37,4
@butterfly333 veľmi, veľmi, preveľmi držím palce, aby to tentokrát vyšlo, všetko tomu nasvedčuje.. to špinenie i tá teplota i to, že sa ti akosi predĺžila LF fáza... teším sa na piatkový testík... dúfam, že dvojpaličkový... a to že sa necítiš na ms, môže znamenať že si tehu.... lebo na tehu sa nemusíš cítiť 🙂
@butterfly333 držím ti mooooooooooooooooc palceeeee 🙂 hádam to vyšlo 🙂
babulky, dnes ráno som si robila mamatest a bol slabší a teraz keď som sa na neho pozrela poobede, tak len taký duch tam bol...ten ladymax čo som robila včera bol silnejší...dnes som 12 DPO... myslíte, že je to aj tým že je iný druh testu?..trošku sa bojím..
@nera123 može byt že iný druh testu tak testuj jednou značkou,a davala si sem ten tehu test?
@nera123 no akurat ho pozeram je tam super čiarka držím moooooooc palčeky 🙂 🙂 🙂
@nera123 no hod sem obidva nech to porovname.ale hcg stupa kazdy druhy den tak pockaj zajtra zosilnie
ten druhý nie...ráno bol pekný a teraz keď som sa na neho po robote pozrela, ledva som tam niečo videla.. tak sa mi nechce ho sem ani dávať...mám ešte jeden mamatest a mám chuť sa testnúť teraz...už som ako psychopatko 🙂
@nera123 kolko si dpo
na tom druhom mamateste zrána skoro nič nevidno...ráno bolo, ale teraz akoby totál vybledol.. skoro ničového nič..ja tam vidím len ducha ale ten na fotke nebude vidieť..skúsim odfotiť...a keby vyskúšam ešte teraz večer ?? hcg stúpa stále či nie?..bože nevydržím asi...možno ráno..
@butterfly333 12 DPO
@nera123 može byt FL aj dlhšia ako 14dní?????
@butterfly333 zlatkk moze ale od 18 je uzvtehotenstvo dlhsia nie je
@kudusko lebo som čítala že byva tak 12-14dni že ked mám dnes 16dní 😕
@nera123 no supeer gratulujem troška zavidím aj ja už taký chcem 😉

@ajana1 ja som bolapred mesiacom nahematologiu včera boli vysledky ale musím až buduci štvrtok k tej dr tak mi povie ake su vysledky dufam že všetko ok.