@nera123 to čas od ovu do ms
@butterfly333 tak skús spraviť...veď aspoň budeš mať istotu..hm?
@nera123 no ja sa bojím sklamania že tam nič nebude,kolko si dpo,?
@butterfly333 iba 12 DPO... ovulku som mala 20.5. a ty?
@nera123 ovu som mala 16.5 dnes 15-16Dpo
@butterfly333 a neboj sa...prinajhoršom nebude...tak sa aspoň zbytočne nebudeš namotkávať, lebo to je niekedy ešte horšie.. ale vyzerá to u teba veeeeľmi nádejne...držím palčeky 😉
@butterfly333 😀😀😀🌺...ja mavam aj 15dnovu LF a uz som mala aj 16,ale na ten 16.ty uz vecer dorazila ms.
@nera123 uvidím do rana teda ako bude síce vstavam o 4.30h do prace tak uvidím či ms pride,no nemusela by už
@nera123 no vidis pekny testik.nestresuj uz a neporovnavaj nesmies sa bat tes sa babko je tam....
@kakatulik no uvidím čo bude ja som mala vždy 14dnovu LF ved uvidím
@butterfly333 držím moc palce, aby neprišla 🙂
@veronika1603 si zlatá, ďakujem.. odteraz už netestujem...až po vymeškaní 🙂 a tešííííííííííííím sa moc
Dnesna kontrola dopadla super.Som strasne rada,fazulka ma 1,5cm.Za tri tyzdne ma caka velka kontrola a tehu knizka
@tinka881 No fantasticke!!! Drzkajte sa :* Ja mam 13.6. velky a terminovy utz 🙂
@kudusko Nie nie..brala som utros 🙂
@petulik1991 Peti a koľko 2x2 diki a to spinenie si mala koľko a odkedy dik
@kudusko 1-0-1 som brala, cize 2x1tb. Spinila som iba 2 dni, bo som mala tekutinu z uhniezdovania pod gestacnym vakom. Ale utros som brala hned po ovulacii na predlzenie lutealnej fazy, bo som spinievala dlho pred ms. Tak mi bolo kazane, ze mam pokracovat v uzivani aspon do srdcovej aktivity 🙂
@butterfly333 no paraaaaadaaaa!!! Vyzera to veeeerlmi nadejne 🙂...juj to by bola fantazia!! :-*...a hned po tebe by som si uz po dvoch rokoch snazenia aj ja snad 'zasluzila' 🙂...velmi velmi drzim palceky nech ta potvora mrchava nedojde a vidis kolajnicky 🙂
@petulik1991 dakujem moc aha tak to poznam aj ja spinim momentalne viacej tak uviidme ci rano ma ms prekvapi aj ja mavam kratku max 10 dni a dnes je 10 ty 😲
@butterfly333 drzim palce 😉
@butterfly333 ajoj.no co ako ms nic?a teplota aka?
@veronika1603 all baby co poviete?? Teraz som si robila tehu testik. 17dpo
@kukurica77
@kudusko
@butterfly333 no gratulujem 🙂 konečne to vyšlo 🙂 paráda

@butterfly333 čo je FL?