@mia295 dakujem prave som prišla z prace že skusim ved bt rano 37,3 dufam že bude silniet.
@butterfly333 Konečne 🙂 gratulujem
@butterfly333 supeeer, gratulujem 🙂
baby teraz cista panika stres.. prestali ma boliet prsia :( doteraz som ich mala brutal citlive a teraz nic, picha ma v podbrusku sem tam, ale inak nic.. len tie cecule ma trapia, co ak sa to vsetko zastavilo? :(
@butterfly333 gratulujem. Krasny testik, len nech silnie a nech vsetko dobre dopadne. A baciliky poprosim roztrusit aj na nas ostatne cakatelky // .. 😉 😉
@butterfly333 gratulujeeeem 🙂)
Tak baby prvu tehu grcku mam za sebou...fuj ... Len dufam ze nebudem ako pri prvom tehu grcat 3 mesiace ... Grcala som aj cistu vodu . Som schudla najprv 6 kg a potom to uz bolo lepsie. Ale ak by to tak malo byt aj teraz nevadi . stoji mi to nase druhe babo za to 😍😍 len nech je zdravucke🙂
@butterfly333 ja som zacala od vcera kys.listovu a zelezo lebo som chudokrvna inak nic ani neplanujem. Dufam ze nebudem ani musiet. Ani pri prvom som ine nic nebrala
@zuzuk22 aj ja som chodokrvna tak beriem železo neviem kedy volat gyn lebo som mala4 potraty a každe tehu moc rizikové aj ma museli zašívat tak sa bojím.
@butterfly333 uz som ti zlatko gratulovala v smejulkach ja na tvojom mieste by som iste volaladr aby ti dal dufik alebo utros koli tym potratom a ecko myslim ze uz netrebabkys.listova alebo skor neake prenatalne vitaminy pre tehotne🙂
@kudusko dakujem moja tak mu asi zajtra zavolám som chodokrvna tak železo beriem a tu kys,listovu,a vit E už nie??
@butterfly333 jáááááááááááááááááááááááááj, hurááááááááááá ja som až teraz nakukla či si nepridala a je to táááám, bože šak to koľajnice jak svet, normálne ja sa tááák teším, ako by to moje vlastné boli 🙂 ptfuj, ptfuj, ptfuj a teraz v kľude a pohode až do konca 🙂
@maryennn1 dakujem moja velmi pekne ani som nechcela dnes robit ale že skusim a hned buum // v sekunde. 😉 😉 😉
@butterfly333 a k tvojej otázke... ja by som si dala femibion, máš tam všetko do jedného čo máš brať a navyše už premenenú kys. listovú, ja som napr. nevedela, že moje telo ju nevie spracovať a rovno ju vylúči z tela až femibion mi pomohol a určite volaj dr. dá ti duphaston a možno aj ascorutin ... juuuj držím palce 🙂
@butterfly333 mojkooooooooooo gratulujeeeeeemmmmmmm taka som rada ze uz to vyslo.......tak ta mrcha dodrzala slub a da si pohov.....straaaasne sa tesim s tebou ani nevies jak
@veronika1603 Dakujem ti mooc mojko aj ja sa velmi tešíííím dakujem.
Babyy prosim vas odpovie mi niektora? Kedy ist 1x gynde? Ms bola 26.4. ,a ukazuje mi dnes tehot.kalkul.na nete 5tt+2. Uplne som teraz vyplasena z tych prs ze prestali boliet. Robila som si dnes test a kolajnice jak svet,chcela som ist v pond.na gyndu. Ak by to nevyslo a urobila by som si tuto nedelu test,bol by negativny ci stale pozitivny? Tolko otazok viem ale som vyplasena
@maryennn1 Dakujem moja zajtra mu volám,len musím do prace teho sa trocha bojím.
@butterfly333 čoho sa bojíš? práce? máš nejakú náročnú? či? ja si myslím aj tak, že kvôli potratom pôjdeš hneď na rizikové
@lalia87 test bude pozitívny kým bude hcg, takže to nie je smerodajné, a čo sa týka tých pŕs.. oni niekey prestanú na jeden dva dni bolieť, potom zase trochu, to tiež nemusí hneď znamenať niečo zlé. Ak by si išla na gyn. teraz ešte by aj tak nič nevidela a vyplašená by si bola tak či tak... počkaj ešte podľa mňa, ak sa má udržať udrží sa ak nie, tak ti to ani dr. nezachráni. Príp. môžeš ísť na krv a o dva ni zase, či hcg stúpa tak ako má... držím palce 🙂 a ku gyn. je najlepšie ísť niekedy v siedmom týždni, vtedy už zvykne byť aj srdiečko 🙂
@maryennn1 robim v automobilke no ja pojdem asi hned na rizikove vždy som tak bola,ja som uplne cele tehu musela ležat pri oboch ma zašívali tak uvidím,
@butterfly333 tak toto je ake krasne prekvapenie😉blahoželám!uzivaj si tuto krásnu chvíľu!vela zdravia😘
@butterfly333 áno určite, treba aby si hneď volala dr. a čo najskôr zač´šla aspoň po PN... alebo vyber pár dní dovolenku, kým nebudeš mať od dr. PN
@kukurica77 Dakujem velmi pekne 🙂
@maryennn1 zajtra mu budem hned volat.
@lalia87 ja viem aké je to stresovať a tiež viem čo je to keď človek nevie na čom je.... pozri pre pokoj v duši môžeš ísť aj v pondelok, ale ja by som počkala aspoň do 6+0tt a vyššie... a to ani vtedy ešte to srdiečko nemusí byť isté, lebo si mohla mať posunutú ovulku. Na tvojom mieste zavolám na gyn. a pôjdem na krv... to je istota ak rastie ako má, tak je všetko ok, a oni ti na základe krvi vedia povedať v ktorom tt cca si a kedy sa oplatí ísť na sono.
@butterfly333 a mas aj nejaké priznaky ?! Uplne sa s tebou tesim a dávaš mi trošičku nádej skrz tu kasicku...

@butterfly333 gratulujem 🙂