@lentilka969 krasne testiky.naozaj.aj ty si mala na zaciatku hrozne krce ako pred ms? Ja mam hlavne vecer ked si lahnem a v noci.proste ako keby uz mala prist ms.a co ma najviac rozculuje ze ma bolia vajecniky.☹ a ako je mozne ze prve dva testy boli silnejsie a tie tri slabucke ciarky?
@lanci23 dievcata, ked chcete porovnavat, fakt musite testovat rovnakou značkou... takto vam nik neporadi, ci je to OK alebo nie ☹
@lanci23 nechápem tomu vôbec asi testy kde bolo menej farbiva ...som tiež písala babám a ma upokojili, tak som išla do lekárne kúpila som si lady max 2v1 ten mi vyšiel krásny a overený mam aj baby top test ,,,,a potom som skúšala deň pred menzom 25ml test clear blue a ten vyšuel krásne tak som ani neriešila a ďalšie testy ani nerobila 🙂
@lentilka969 ano chapem.lenze vsetkym babam uz pred ms vychadzaju krasne silne ciarky.a mne sa to este nestalo.treba zobrat lupu aby sa nieco videlo. A este k tomu kazdy den horší test. Ci je to opat biochemicke? :'( mam chut plakat.
@lentilka969 pekne testiky.mne uz ked to teraz nevyjde, asi sa prestanem snazit.je to psycho. Nie cely mesiac ale teraz to cakanie.mala by som sa tesit.a ja len rozmyslam co ma kde boli.a kedy uz pride ms :'(
@lanci23 ahoj, moja kľud...ja riešim stále to isté...už dvakrát sa mi stalo, že som mala teraz test silnejší deň predtým..už som si spravila 5 testov... myslím, že je to aj iná značka a záleží aj na tom kedy si ho robíš, čo si jedla a pod...ja pardoxne mám tie rané slabšie ako tie čo som robila deň predtým poobede...takže nič si z toho nerob..je to ok🙂hlavne, že tam tá čiaročka je
teda zle som to napísala...chcela som povedať, že som mala test slabší ako robený deň dva dozadu...potom zase silnejší a potom zase slabší 🙂
ja testujem jednou značkou..mamatest...a tiež mi vychádza raz taká čiarka raz taká...a prvýkrát som sa zľakla ešte aj toho, že tie mamatesty hrozne vyblednú...čiže keď som si ich chcela kuk večer, musela som oči vyguľovať..
@maryennn1 @petulik1991 ahojte baby.ako sa citite?
@tinka881 ajoj 🙂 vies co, velmi dobre! Uz sa mi moje nevolnosti zmiernili na minimum, pridu iba ked som hladna. Vcera som zvladla celodenny vylet v amsterdame bez problemov a to bolo neskutocne horko-30°C. V utorok zacinam 11tt, takze symptomy sa zacali zmiernovat 🙂 Ale rana su stale tazke 😆 a ty si ako na tom?
@petulik1991 tiez uz lepsie.len podla velkosti babatka,som o teba o tyzden dva dozadu.uz dva dni mi je fajn,az mi to bolo divne.Ale to vzdy cez vikend.Cez tyzden vstavam o 5 hod.a vtedy mi je horsie.aj mne je blbo,ked som hladna 🙂pekny vylet si zvladla.ja moc na slnko nechodim.
@petulik1991 moja od kedy ti byvalo zle od ktoreho tt??
@lanci23 neboj sa, tá bolesť je normálna...totožná ako 1.deň menzesu...ja by som mala dnes dostať a tiež mám tlaky v bruchu, tá typická bolesť..mala som to aj pri prvom..stále som sa chodila kontrolovať na záchod, ale okrem výtoku nič iné nebolo.. ono sa to časom trošku upokojí, ale teraz v začiatkoch sú tie hormóny hrozne pojašené 🙂
@nera123 baby ono to vselijake pichanie a bolenie trba u mna aj teraz este.vselijake tlaky akoby mierne krce pichanie a tiez sa furt bojim.ale vo stvrtok som bola na poradni a vsetko je ok babatko rastie dokonca je o tyzden vascie pekne sa hybalo pretacalo sa uz ma skoro 8cm.tak pokial nekrvacate a nemate najake hrozne krce tak je to ok..teraz sa tam deju vselijake zmeny takze to tak ma byt.ja som rada ze prvy trimester je zamnou a vam prajem aby tiez uz bol a potom uz sa clovek menej boji.
@tinka881 Idem o tyzden v pondelok na terminove sono, tak ti poviem presnejsie🙂 Kedy mas dalsiu kontrolu?
@butterfly333 Zacalo to asi v polke 7tt a trvalo to do konca 9tt, myslim tie najvacsie vracacky 🙂
@petulik1991 Dakujem no som zvedava kedy to začne u mna. 🙂
@petulik1991 tak to aby som sa obavala buduceho tyzdna :D
@butterfly333
@lalia87 Moze to prist aj skor, aj neskor alebo vobec 🙂
@petulik1991 no uvidíme čo príde hlavne nech je všetko v poriadku 🙂
@petulik1991 ja idem az 20.6.na kontrolu.myslus,ze je to ok,ked pomalsie rastie babo?ja este deti nemam,tak neviem
@tinka881 Co to je pomalsie? Mas graf bazalky posledneho cyklu? Ake bolo velke poslednu kontrolu? 🙂
@petulik1991 myslim to tak,ze sme mali rovnaky den poslednu mrchu.1.6.som bola na kontrole a babo malo 1,5cm.Dr vravel,ze ASI 7 tt.ja mam pocit,ze ani on nevie,v kt.tt som.
@tinka881 Nas susnik mal 0,98cm v 7+0tt a v 8+0tt mal 2,02cm ale utz ukazoval uz 8+3tt. 1,5cm je tak na 7+4tt, takze mozes byt odo mna tak o tyzden a pol neskor 🙂
@petulik1991 len nech krasne rastie🙂dnes som si bolakupit nejake volnejsie oblecenie,lepsie sa v tom budem citit a hlavne este v robote nic nechcem povedat...

@lentilka969 ano kludne posli 🙂