@zuzka2208 presne si opísala mna.... Ja dnes na tej koze ked som nic nevidela skoro som odpadla, ja som presvedcena, ze vsetko tento krat vyjde. Totálne som to nečakala a potom uz ani neviem co som trepala od stresu. Teraz som Googlila jak debil a vraj je to bežne. A inak sono spravi velmi vela, mala som tu cest porovnávať. A ty si to babatko videla? Neblikalo tam nic?
@martinaj nie nevidela tiez by som ocakavala lepsie vysvetlenie ku vsetkemu ved ja neviem na tom sone co je co 😕 este nemam deti tak vlastne ani neviem ako to ma vyzerat 😕 no a ja som taka truba ze ostanem v soku ale tvarim sa akoze v pohode a pritom uz ani nevnimam co sa deje a zabudnem aj to co viem 😒 este som isla na krv tam som sa tiez tvarila ze tazka pohodicka no a z krvi ked som vysla tak hned krokodilie slzy a ani neviem ako som domov dosla a to chodim 30km k mojmu doktorovi 😔 takze tak.
@mojezlate dkujem mojaaaa 🙂 🙂 🙂
@kakatulik no ak nic tak asi tak skoro skusat nebudeme neviem ,ale momentalne to tak citim.V novembri min.roku biochemicke tehu a teraz mozno MA alebo anembryomola 😱 asi mi chvilu potrva kym sa zacnem na to citit co v mojom veku nie je moc pozitivna prognoza pretoze takymto tempom budem rodit mozno v 50tke 😱 ale nie 😕 asi nam nie je sudene mat babo.A to som chcela len jedno jedine 🙏
@zuzka2208 takto rozmyslat nesmies,pockaj a ked to bude jasne,tak az potom rob zavery. A ak nahodou teraz nic,tak nabuduce sa to uz podari. Pozri na @senselinka...po tolkych neuspechoch a stdl to nevzdava.
Hematologiu mas OK? Aj v tom moze byt pes zakopany.
Myslim na teba cmuk! A posielam <3
@kakatulik ja viem co myslis ale ja viem kedy som mala ovu takze sa snazim byt len realistka ,ale jasne ze zazraky sa deju a ked pan boh da aj motyka streli 🙏 @senselinku obdivujem ,ale ak nic tak ja urcite potrebujem pauzu kym naberiem silu a kolko mi to bude trvat to neviem.Ale tak mame stale nadej do piatku ,cicky stale bolia aj tehu chute funguju tak si to este uzijem aspon do piatku ak to bude fakt na h....o.😉
@zuzka2208 ak by to nahodou dopadlo zle,tak necakaj ze ta poslu,ale pytaj sa tam sama.
Jasne ze sa potrebujes zregenerovat,psych.aj fyzicky. Na vsetko dobre sa caka. Len nehadzat flintu do zita. Musis sa o tom presvedcit,ze to Babo mat budete a basta. Pozitivne myslenie dokaze divy. Spomen si na Saru zo stareho zakona. Prekazky su na to aby sme po ich prekonani z toho hnoja vysli silnejsie. Moj drahy stale hovori,aj ked je to niekedy utnpia: neboj,spravime to tak,aby to bolo dobre. A ono to ako zazrakom vzdy tak je,aj ked inak ako som si ta ja naplanovala. Viem ze mudrujem,ale z vjastnej skusenosti viem,ze to obcas pomaha a preto ti pisem: NEBOJ,BUDE TO DOBRE. Ci to uz dopadne tak,alebo onak.😀
@lenkastar skvele...potichúčky gratulujem
@lanci23 take som mala pri biochemickom, ale aj ked som uz tehu bola, tak test silnel kazde 4 dni , nie kazde 2 dni... a všetko ok
@korytnacka1981 dakujem.tak snad to nie biochemicke.ja mam aj blby fotak.ciarka sa krajsie videla ako tu na fotkr, ale niektore maju uz pekne ciarky pred ms

@zuzka2208 snad bude vsetko fajn.... a fotku ti nedal?