@butterfly333 neviem co napisat....vela sil ti prajem moja.strasne prestrasne je mi to luto.@martinaj babenky moje este to nevzdavajte..je to krute toto..ja by som to asi nezvladla...
@veronika1603 ja viem moja je to tažké no musím íst dalej snád sa raz zadarí až do konca.Vieš iné ani neostáva len to zvládnut aj ked to je už po piaty krát.
@butterfly333 cozeeee?je mi to velmi luto.drz sa moja.nemam slov.strasne som na vas myslela,ze ja babenka udrzia.
@tinka881 no žial moja nie všetko skončilo je to smutné a bolestivé no život ide dalej. ☹
@butterfly333 ty to este nevzdavaj..... prosim
@martinaj moja keby bola šanca ale nieje ja to viem cítim to že je po všetkom žial 😖
@butterfly333 😢😢😢
@butterfly333 som zvedava ako dopadnes na tej hematologii. Ak uz ani tam nic nebude,tak potom uz fakt neviem. Ale uvidis,podari sa nam do konca roka.
@kakatulik no som aj ja zvedava snad sa najde príčina
@butterfly333 a este jedna vec. Na imunologii si bola? Lebo aj take byva,ze telo bojuje proti embryjku.
Ale ja ti hovorim,tento rok je to tam.
@martinaj @butterfly333 je mi to velmi luto dievcata moje 😢 mna to dnes caka a uz bude uuuplne po vsetkom 😕
@zuzka2208 moja držkaj sa ja už mám po tom 😢 😢 😢 😢
@martinaj Zlatíííík teraz som sem nakukla po dlhšej dobe... no radšej som ani nemala keď si čítam, čo je s tebou 😔 boooože mrzí ma to, tak som sa tešila aspoň z teba, keď už ja nič ☹ No život je už raz taký, hlavu hore veľa síl Ti prajem, hlavne buď silná aj psychicky... Posielam božtek pre úsmev na tvári 😲
@martinaj @buterfly33 velmi mi je to luto ze ste prisli o babatka. Posielam vam vela sily a pozitivnej energie aby sa vam to obom co najskor podarilo do uspesneho konca.
@butterfly333
@martinaj baby,normálne mi je do plaču...drzim palce,vela síl a silnú vieru,ze sa to podarí co najskôr s úspešným koncom.
@butterfly333 uz mam potom 😔
@zuzka2208 moja držkaj sa aj ja mam.po tom no odišlo to same.
@butterfly333 a aj si mala nejake krce,alebo len krvacas? U gyn si uz bola?
@kakatulik nemám žiadne krče len ako by silnejšia ms,u gyn som bola mám prist po ms
@butterfly333
@martinaj žienky to snáď nie... 😥😥😰 ja tu revem ako dieťa... prečo to takto musí byť??? Prečo??? 😥😥😥 držte sa babenky 💞💞💕💕 a nezabudnite,že do septembra to bruško dáme... 👍💝
@pepka123 ahoj moja no na otázku prečo nám asi nikto nedá odpoved no život ide dalej snad sa to do konca roka podarí a dame to do uspešneho konca ak nie končím.
@butterfly333 príroda je veľký čarodej 😢 s ňou nikto nevyhrá...moja ja ti želám veľa veľa psychickej pohody a veľa veľa zdravíčka a verím že už do 2 mesiacov to tu bude zas a už dokonca!!!! 😘💜
@pepka123 dakuejm moja ja verím že sa to podarí.Dakujeem
@butterfly333 toto je zahada...
@kakatulik 😕 😕 😕 😕
@butterfly333 ☹ je mi to neskutocne luto 😢
@petkovamiruska aj mne ale čo už nikto nevie prečo,takto asi malo byt. ☹

@martinaj boze je mi to velmi velmi luto....ked nieco take citam je mi do placu...@butterly333 mojko drzim ti silno palce aby to preslo a nic neznamenalo.treba sa silno modlit