@petulik1991 ak je to prve baby s negativnym R faktorom,nemal by to byt problem. Horsie by to bolo naopak. Spytaj sa ale radsej gynekologa ten ti to vysvetli presnejsie.
@petulik1991 Tak to je zaujímavé..ja mám tiež A+ a nikto mi nič nehovoril tak snáď je to ok.
@zuzka2208 aj ja mám 0 Rh pozit aj mm,
@butterfly333 aj ked je to tazke neprestavaj verit a dufat....
@butterfly333 no ja som az do dnesneho super dna 🤐 nevedela aku mam krvnu skupinu a mm tiez nevie 😒 ale doktor mi dnes povedal ked som mu spomenula ze uz v novembri sme mali biochemicke tehu ze si mam dat urobit tu hematologiu aj genetiku.Kde to robia tu genetiku? a co to vlastne je? to treba aj mm urobit?
@zuzka2208 genetiku robia v BA a tuším v trenčíne a treba tam íst obaja,
Ja mam toto zle, Rh som negativ a mm je pozitiv, aj to sme vcera riesili na pohotovosti.....
A inak 12.7. Mam termin na reprodukcnej imunologii 😊
@martinaj čo sa robí na tej reprodukčnej imuno??
@martinaj Aj ti pichli injekciu? Mne po potrate nikto nic nepichal, nastastie nemam vobec protilatky.
Baby, akoze nerozumela som tomu dobre, lebo krvnu skupinu mam A pozitiv a hento je negativ, ako to je mozne?
@petulik1991 po prvom mi pichli, po druhom nie a po tomto mi pichnu v stredu. A primar vravel, zd dva krat za zivot by malo stacit.
Ja mam tiez rh negativ a priatel pozityv tak ma museli pri prvom babu viac sledovat ci moje telo nezacne proti babatku bojovat ako proti votrelcovi ale dobre to dopadlo a koli tomu mi aj po porode pychli nejaku inekciu aby som nemala s tym problem ani pri druhom babu. Tak dufam ze aj teraz to bude ok. Kamaratka maju tak isto a ma uz dve dievcatka 😊
@butterfly333 poslala ma tam hematologicka este a pojde asi aj mm keby som ja bola v poho
http://www.imunovital.sk/nase-sluzby/
@butterfly333
@zuzka2208
@monika1791 problem by to mohol byt len ak je zena negativ a chlap pozityv inak mie
@zuzuk22 Ufff, tak to ma tesi 🙂 Snad bude vsetko ok, dalsie testy na protilatky mi budu robit az po 20tt
Zalezi od toho aky Rh faktor zdedi babo. Ak neg.po matke,nie je problem,ak poz.po otcovi,tak by to problem byt mohol.
@butterfly333
@martinaj sakra baby, je mi to strasne luto. Ale ked uz to mate oba vic krat, to naozaj nevedia nic zistit? 😓
Baby s tou krvou sa pocha ta inj po porode zene ktora je neg, muz poz, a babo poz.
Mne tak pichali. Po potrate sa picha vzdy ked je kYretaz a pri spontanom od nej tyzdna, lebo krvna skup plodu sa vytvara neksor nie hned na zaciatku.
Samozrejme ak sa pichne len tak aj pri spomtanom v 5-6tt nevadi to
Inak caj shatawari ste neskusali zidna?
@dejna20 Ja som mala potrat v januari a anilen som netusila, ze mam RHc negativny, nastastie nemam ziadne protilatky, tak sme zatial ok 🙂
@dejna20 ja idem dnes na hemato po výsledky tak som zvedavá či niečo našli.
@petulik1991 a v akom tt si potratila?
Aj jA sam zvedava ze cǐo a bola si aj na tej genetike a reprod imonulogii?
@dejna20 juj, mala som MA v 5+3tt a spontanne som potratila v 7+1tt

Babulky, trosku vam pozmenim temu, ak sa nenahnevate. Prisli vysledky z odberov a sice mam krvnu skupinu A+, no podfaktor je negativny. Zatial nemam protilatky. Mate s takou krvnou skupinou skusenosti? Ci sa mam obavat ☹