@senselinka to ja som proste tak nastavena bola dlhe roky a zrazu sa to zmenilo, vies 🙂 neber ma vazne. Toho praveho som stretla neskoro a preto sa s tym teraz zmierujem. Chcela som 3 deti do 30-tky. No, nevyslo. A teraz uz rok sa snazime a nic a tak to prispisujem tomu veku 🙂 . Ale uz musim prestat takto mysliet, lebo negativne myslienky prinasaju negativne veci. Uz len pozitivne!!!! Zacnem dnes s ovu testami a uvidime. Aj ked doteraz mi ani jeden nevysiel tak pozitivne ako ma.
@veronika1603 no presne aj moja. Ze kedy bude mat braceka alebo sestricku. Aj izbicku uz maju. Kupili sme vacsi byt. 🙂 tak uz len cakame na ten pravy cas 🙂
@zuzuzuzka jasne,ja to chapem... Ale zas lepsie mat dieta so spravnym chlapom, oplati sa pockat 😉
@veronika1603 anoooo, my sa snazime spolu vlastne 😵
@maja367 tak drzim palce a daj vediet ako ste dopadli ;)
@zuzuzuzka nie ked si prečitaš moj profil takakosom tu už písala prišlasom o 4deti to posledne som rodila v 22tt mrtve operovali mi maternicu bol tam nezhud nádor.A syna ked som čakal tak som stale krvacala taksom cele tehu preležala v nemocnici a museli mi zašit krčok aj pri malej obe som mala dost rizikove.No vdaka bohu su obe zdrave.
@nataliuska uvidime .. zatial stale nič ..
@maja367 aj ja nic.. Podla stareho cyklu som mala dostat v pondelok.. Zatial brz kramov a bez druhej ciarky.. Ale za to maly certik ma dnes potrapil :D
@butterfly333 jeej. To je ceresna?
@nataliuska ano japonska čerešna
@butterfly333 kraaasne.. Takze budes rodit hak ceresna? ;/
@nataliuska tak asi je take obdobie teraz alebo neviem .. heh tak ste mali veselo 😀
@zuzuzuzka ja som mala tiež ťažké plánu tri detičky do 30tky ale akosi nevydalo. v podstate som manžela stretla celkom skoro len akosi sa nevedel rozhýbať boli sme spolu vyše troch rokov kým sme sa zobrali a on mal vpláne dieťatko len po svadbe. no a tak teraz mi ťahá na 29 a nič ale tak snáď aspon to jedno do 30tky. sranda ako sa človek dokáže prispôsobiť 😀 😀 novej situácii a ktoho vie možno stihnem za dva roky dvoch drobcov 😎
@butterfly333 sikovny ten tvoj mm 🙂 a co to tam je napisane?
@butterfly333 ozaj pekné tetovanie 😀 ja by som tiež niečo chcela len by som mala asi na rok tichú domácnosť 🙄
Ahojte baby tak aj my sa snazime o druhe babo tak sa k vam pridam do diskusie 🙂
@nataliuska otvorim forum a koho tu nestretnem 😀
@matilda72 toto je moje tusim osme tetko.
@butterfly333 vidíš a mne nepovolia ani jedno 😀 😀
@senselinka Si moj clovek 🙂 Ja mam 32. Niekedy ma chyta hysak, ze zacinam neskoro ale akurat dnes som prekladala rodny list jednej klientke, ktorej prve dieta sa rodilo v jej 44 roku. A to som ostala v soku.
@matilda72 my sme taky obaja mm tetuje aj seba aj mna.
@zuzuzuzka Ja som toho mojho stretla v 29. A dakujem Bohu, ze som ho stretla. Keby som ho stretla skor, asi by som ho nevedela ocenit. Musela som nan dozriet. A teraz mam uzasneho muza. Chvalabohu ze som sa nevydavala ako mladsia. Vzhladom na moj vtedajsi vkus a stastie by som teraz zakladala na MK temy, ktore su tu zial caste ale aj malo prijemne.
Vsetko ma svoj cas a vsetko ma svoj zmysel.
@butterfly333 Waw, no respekt. Ja som asi velmi konzervativna, ale tetovanie by som si nedala ani na velky palec na nohe 🙂) Inac, chcem sa opytat. Nemoze mat tetovanie negativny dopad pre tehotnu zenu alebo zenu planujucu tehotenstvo?
@mima177 viem že nie už som si to zistovala to nemá vplyv na tehu,ked som čakala malu to som ani nevedela že som tehu a dala som sa tetovat,viem že to vplyn na otehotnenie nemá,bola som na krv a všetko v poriadku.Aj som darcakrvi,samozrejme teraz nemožem ked mám nove tetko.
@butterfly333 ja uz 100rokov tuzim po tetovani🙂
@eva2809 a prečo nemáš?? 😉

@zuzuzuzka aj ja mam mat za týždeň ovu tak sa tesim aj s mm máme spolu smeny tak sa bude super dat nacasovat