@renimac gratulujeeem, ze sa podarilo!!! 😍🤰👶 Nech ste zdraviiii 😍
@kvetinka18 Dakujem ❤ 😍
@ajana1,@renimak,@matilda,@blanch12.ako za starych dobrych cias. Particka. Obcas sa sa takto pekne ozvite a informujte nas cakatelky o grckach,kopancekoch a tak,lebo nas treba udrziavat v aktivnom leveli.
Ja,@senselinka,@martinaj,@rula a ostatne sa najneskor buduci rok pripojime.
@veronika1603 na teba by som skoro zabudla. Nemala si ty uz v plane byt pomaly bez bruska? Nakoniec to bude fakt ten Mikulasko😘
@kakatulik dnes mam 11dni do terminu a ledva fucim...sice som este vcera stihla vianocne trhy ale uz manzela nahovaram na sex,nech to nejak urychlime.v piatok mal maly na utz uz 3600g(prvy syn 4070g) a nemienim zasa rodiť po termine 4kg babo...ja take male ziena som s tym mala problem.a malý aj tak zodpoveda o tyzden viac takze myslim ze pekne donoseny je takze niet co pokazit.skusime zajtra sex.i ked 6.12.2016 je krasny datum,ja uz neviem vydržať...😊
@veronika1603 tak do daj na 2.12.2016
@kakatulik keby som vedela ze sa mi to isto podari tak by som cakala😊mozno este do piatku vydrzim 😊bodaj by uz nie
❤tak sa teda nechajme prekvapit.😘
@renimac ide to poriadne rychlo..svieti mi tu 26 tt a ani neviem ako..este nedavno sim nemohla uverit pozitivnemu testu po tom vsetkom cim som si presla a teraz ma drobec kope a neda spat 😀...ja sa z Teba tak velmi tesim 🙂..sa opakujem, ale je to tak 😀...a ako pisala matilda (myslim), tak od takeho 5 mesiaca si to budes fakt uzivat..ziadne nevolnosti, budes mat este plno sil, male brusko..🙂...moje prve tehu sa s tymto neda ani porovnat..pri prvom som ani nevedela, ze som tehu a teraz to je od prveho dna tazsie a narocnejsie...ale aj tak to stoji za vsetku namahu...🙂..drz sa a hladkaj brusko 😉 :-*
@veronika1603 drzim palceky silnooooo 🙂
@blanch12 dakujem mojko.uz odratavam dni,neviem uz vydrzat....aj ja tebe drzim aby ste to uspesne dotiahli do konca..😘
@veronika1603 dakujem Ti pekne 🙂...uz teraz je vsetko ok...bolo na figu a zle testy, plno tazkosti a pod. ...ale uz je super a uzivam tehulkovsku unavu 😀...uz len tri mesiace..a Teba pamatam ked si dala vitazny graf a teraz uz odratavas..paraaaada 😀...nech vsetko dobre dopadne a cakame spravicky 😉 😘
😉💃
@ajana1 ahoj moja no ja tehu niesom čiže všetko po starom.

@renimac no tak to určite 😀 neboj to prejde a potom budeš len jesť a priberať 😀 😀 ja som vracala len 2 krát aj to som skončila v nemocnici asi nejaký vírus alebo čo. si ani neviem predstaviť ak by som vracala celé tehu. tak sa skús niečím zamestnať aby ti rýchlo čas ubiehal. ja som bola takto na pn počas prvého tehu a nebolo to ktoviečo ked bude niečo robiť ujde ti to ako voda a budeš zrazu na konci 😀