icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
28. nov 2016

@renimac no tak to určite 😀 neboj to prejde a potom budeš len jesť a priberať 😀 😀 ja som vracala len 2 krát aj to som skončila v nemocnici asi nejaký vírus alebo čo. si ani neviem predstaviť ak by som vracala celé tehu. tak sa skús niečím zamestnať aby ti rýchlo čas ubiehal. ja som bola takto na pn počas prvého tehu a nebolo to ktoviečo ked bude niečo robiť ujde ti to ako voda a budeš zrazu na konci 😀

kvetinka18
28. nov 2016

@renimac gratulujeeem, ze sa podarilo!!! 😍🤰👶 Nech ste zdraviiii 😍

renimac
28. nov 2016

@matilda72 vies co, dva tyzdne som mala take, ze som len zvracala a lezala. Neviem si predstavit chodit v tom stave do prace. Hadam to uz bude lepsie a budem schopna aj nieco robit. Doteraz to bolo narocne 😀 😀.

renimac
28. nov 2016

@kvetinka18 Dakujem ❤ 😍

matilda72
28. nov 2016

@renimac ešte si počkaj na 8 a 9 mesiac to je len náročný 😀 ale dá sa to zvládnúť a hlavne ked budeš cítiť ako si ti vrtí v brušku to je len krásny pocit 😀 tak sa držte budeme na vás myslieť, nech to všetko dobre dopadne 😀 😀

renimac
28. nov 2016

@matilda72 zvracat uz vtedy hadam nebudem 😨... to uz rada prenecham niekomu inemu, hihi. Dakujem a Tebe prajem rychly a bezproblemovy porod 😉.

ajana1
28. nov 2016

@matilda72 neboj tie nocne kopance uz prezivame tiez 😉 A porodu Sa neboj matka priroda to dobre vymyslela tak aby sme to zvladli

matilda72
28. nov 2016

@renimac dakujem hlavne nech sme zdravučký, lebo ked človek vie čo sa všetko môže stať pri pôrode tak ma chytá panika ☹ ale verím, že to bude len a len dobré

renimac
28. nov 2016

@matilda72 jasne, ze bude 😉

matilda72
28. nov 2016

@ajana1
tak viem, že všetko bude tak ako má, a pôrod sa dá zvládnuť ale aj tak mám rešpekt a trošku strach no počkaj ked bude kopkať v takom 35 tt to sú iné kopance 😀 😀 aspon u mna mám pocit, že sily má minimálne za troch

kakatulik
28. nov 2016

@ajana1,@renimak,@matilda,@blanch12.ako za starych dobrych cias. Particka. Obcas sa sa takto pekne ozvite a informujte nas cakatelky o grckach,kopancekoch a tak,lebo nas treba udrziavat v aktivnom leveli.
Ja,@senselinka,@martinaj,@rula a ostatne sa najneskor buduci rok pripojime.

kakatulik
28. nov 2016

A aj o @denidi by som chcela vediet,ze co nove.
Inak ajuska 995?,alebo tak,to by ma zaujimalo ako sa ma.

ajana1
28. nov 2016

@kakatulik joooj veru tebe je lepsie este chvilku pockat aby si si svadbu poriadne uzila 😉 A ktovie mozno pocas svadobnej noci zamiesite 😜

kakatulik
28. nov 2016

@ajana1 ved taky je plan😉💃

kakatulik
28. nov 2016

@veronika1603 na teba by som skoro zabudla. Nemala si ty uz v plane byt pomaly bez bruska? Nakoniec to bude fakt ten Mikulasko😘

veronika1603
28. nov 2016

@kakatulik dnes mam 11dni do terminu a ledva fucim...sice som este vcera stihla vianocne trhy ale uz manzela nahovaram na sex,nech to nejak urychlime.v piatok mal maly na utz uz 3600g(prvy syn 4070g) a nemienim zasa rodiť po termine 4kg babo...ja take male ziena som s tym mala problem.a malý aj tak zodpoveda o tyzden viac takze myslim ze pekne donoseny je takze niet co pokazit.skusime zajtra sex.i ked 6.12.2016 je krasny datum,ja uz neviem vydržať...😊

kakatulik
28. nov 2016

@veronika1603 tak do daj na 2.12.2016

veronika1603
28. nov 2016

@kakatulik keby som vedela ze sa mi to isto podari tak by som cakala😊mozno este do piatku vydrzim 😊bodaj by uz nie

kakatulik
28. nov 2016

❤tak sa teda nechajme prekvapit.😘

denidi
28. nov 2016

@kakatulik ahojkoooo Kati aj všetky ostatné tehulky aj za chvíľu tehulky😊
Tiež mi to uteká,vidim to na tých týždňoch,co mi tu ukazuje,aj ked niekedy mám pocit,ze sa to vlecie...ale pekne rastie drobcek,bude to ďalší chlapček,ale teším sa,ze je v poriadku😘😘😘

blanch12
28. nov 2016

@renimac ide to poriadne rychlo..svieti mi tu 26 tt a ani neviem ako..este nedavno sim nemohla uverit pozitivnemu testu po tom vsetkom cim som si presla a teraz ma drobec kope a neda spat 😀...ja sa z Teba tak velmi tesim 🙂..sa opakujem, ale je to tak 😀...a ako pisala matilda (myslim), tak od takeho 5 mesiaca si to budes fakt uzivat..ziadne nevolnosti, budes mat este plno sil, male brusko..🙂...moje prve tehu sa s tymto neda ani porovnat..pri prvom som ani nevedela, ze som tehu a teraz to je od prveho dna tazsie a narocnejsie...ale aj tak to stoji za vsetku namahu...🙂..drz sa a hladkaj brusko 😉 :-*

blanch12
28. nov 2016

@veronika1603 drzim palceky silnooooo 🙂

veronika1603
28. nov 2016

@blanch12 dakujem mojko.uz odratavam dni,neviem uz vydrzat....aj ja tebe drzim aby ste to uspesne dotiahli do konca..😘

denidi
28. nov 2016

@renimac. 💙💚💜
Zachvilku to bude lepšie,ten pokladik za to všetko stojí,myslim na vás 💛

blanch12
28. nov 2016

@veronika1603 dakujem Ti pekne 🙂...uz teraz je vsetko ok...bolo na figu a zle testy, plno tazkosti a pod. ...ale uz je super a uzivam tehulkovsku unavu 😀...uz len tri mesiace..a Teba pamatam ked si dala vitazny graf a teraz uz odratavas..paraaaada 😀...nech vsetko dobre dopadne a cakame spravicky 😉 😘

kakatulik
28. nov 2016

@denidi super ze to bude treti princ. A ktovie,mozno sa este aj mala sestricka prikotula😇

kakatulik
28. nov 2016

@blanch12 no tedaaa,teba by som fakt rada videla s bruskom. Bude to sestricka,alebo bratcek. Pozdravujem Sarku😉
Chodis do prace?

denidi
28. nov 2016

@kakatulik 😘😘😘 nooo ktovie? Za nejaký rôčik snáď aj áno😂

kakatulik
28. nov 2016

😉💃

butterfly333
29. nov 2016

@ajana1 ahoj moja no ja tehu niesom čiže všetko po starom.