icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

renimac
17. dec 2016

@denidi ach moja, ja to nechápem. So zaciatkom 14tt sa mi vrátili ☹. V noci som vyzvracala večeru, ráno som už letela, ani som nestihla poriadne oči otvoriť. Fu, kedy toto prestane. Ale aspoň doberám posledné balenie utrosu, konečne! A ty sa ako cítiš?

mia295
17. dec 2016

@renimac ja som normálne zabudla ti odpísať lebo potom som mala poradňu, skončila som v nemocke a všetko naraz a dnes mi napadlo že th si mi odpisovala 😀 zbehlo to ako voda, už sa neviem dočkať konca roka lebo musím už len lezat a neviem si už nájsť polohu ;) tak čakám na 37 tt a finiš dúfam 🙂
A ty moja ako? Už ti tie hrozné nevoľnosti prešli? Užívaj tento druhý trimester, fakt je pravda že sa vtedy žena cíti najlepšie 🙂

denidi
17. dec 2016

@renimac do rici,zasa? No čo my všetko nevydržím pre tých stuplov malých...možno práve,ked vysadis utros,zacne ti byť konečne lepšie,lebo to musí byť na nervy....
Mne je teraz fajné,uzjvam si kopanceky malého😍 trošku ma zaha jeduje,ale dá sa to zvládnuť,horsie je to zo spanim,to nie a nie zaspať,ked sa mi to podarí,zobudim sa na kŕče v nohách,potom zasa mechúr tlači a takto dokola😂

renimac
17. dec 2016

@mia295 pisala som vyššie, nevoľnosti stále neprešli, práve naopak, takže ten druhý trimester nezačal slávne 🙄. A čo tá nemocka? Dúfam, že je všetko ok. Držte sa.

renimac
17. dec 2016

@denidi tak ja som sa zatiaľ dobre ešte necítila 😀. Zvracanie, bolesti brucha a krížov, ktoré zrejme zhoršuje moja dozadu otočená maternica. Si predstav, že na to prišli po 3 rokoch snaženia až na konci 1.trimestra. No čo už. Hlavne nech sú tie deti zdravé, no nie? 🙂.

mia295
17. dec 2016

@renimac keď som odoslala všimla som si, len som na mobile tak mi to najskôr neukázalo 🙂 to je len začiatok verím že sa ti polepší čochvíľa 🙂
Nič hrozné malý je veľký ja chudá, on sa natlačil teda do panvy a tlači na krcok a ten sa skracuje skorej ako by sa mal, tak ma doktor preventívne poslal aby som tam nemusela byť cez sviatky 🙂 teda dúfam že ma tam v stredu zas nepošle a nechá nás bojovať doma 🙂 zatiaľ sa neotvaram tak by malo byť ok 🙂

renimac
17. dec 2016

@mia295 tak nech ešte chvíľu vydrží 😉 držím palce 🙂.

haannka
6. apr 2017

@renimac a ja mam tie zelene one step a ani tuk...zeby si mi dala este nadej 😁

renimac
6. apr 2017

@haannka one step su podla mna najslabsie 😉. Tak drzim palce 🙂.

haannka
6. apr 2017

@renimac juuuj bodajby to tak bolo...😚

haannka
6. apr 2017

@renimac dakujem ❤

renimac
6. apr 2017

@haannka pozrela som si Tvoj blog a vidim, ze si si tiez presla tazkou cestou. Dufam, sa coskoro dockas vytuzeneho stastia.

haannka
6. apr 2017

@renimac zlata...este raz dakujem

matilda72
7. apr 2017

@renimac jéj vy čakáte bábo 😀 juj teším sa že sa podarilo, už dávno som tu nebola 😀

butterfly333
7. apr 2017

@matilda72 ahoj na teba som minule myslela ako sa máš či už si porodila. Tak gratulujem k dcérke.

matilda72
7. apr 2017

@butterfly333 dakujem 😀 aj ja som na vás myslela, že čo ako či si vám zadarilo.

renimac
7. apr 2017

@matilda72 pomaly sa nám to už aj kráti 😉. A vy ako?

denidi
7. apr 2017

@renimac
@matilda72
@butterfly333 ahojkooo žienky,nám sa včera to naše šťastie nádherné narodilo. Volá sa Jonáško a strašne ho ľúbime ❤❤❤

butterfly333
7. apr 2017

@denidi Blahoželám k tomu pokladu prajem vám obom vela zdravíčka,

sticker
denidi
7. apr 2017

@butterfly333 ďakujem moja,tebe z celého ❤želám,aby si sa ho tiež dočkala.

butterfly333
7. apr 2017

@denidi Dakujem zlatinko ja verím že sa to tento rok podari,No a ak nie tak na jesen aj tak do našej rodiny pribudnu dve bábatka serga aj švagrina tak sa budem vytešovat snimi.

kakatulik
7. apr 2017

@denidi jejoooooo👏😍😘
A to co uuuuz? No nadheraaaa,gratulujeeeem!!!!!
Krasny je😘
Ty sa ako citis?

senselinka
7. apr 2017

@denidi jeej, krasny, gratulujem 💖💖💖

renimac
7. apr 2017

@denidi jeeej, ahooj 🙂. Gratulujem k synčekovi a prajem obom veľa zdravicka ❤. Ste v poriadku? 😊

mia295
7. apr 2017

@denidi waw malý krasavcek 💜 gratulujem 😍

veronika1603
7. apr 2017

@denidi moc moc gratulujem 🙂

kakatulik
7. apr 2017

Inak hallo halloo @dejna20🙂
Ty si este s bruskom,ci uz bez?

dejna20
7. apr 2017

@kakatulik ja mam este cas 😂
21.4. Mam sekciu

kakatulik
7. apr 2017

@dejna20 a ked sa slecna vypyta rkor? Ha?😀

dejna20
7. apr 2017

@kakatulik ale kde.
Moje deti treba durit az vyrezat. Prvy by tam kvasil do dnes. Ja som otvorena ze na spic a to ako keby vobec 😁