@renimac ja som normálne zabudla ti odpísať lebo potom som mala poradňu, skončila som v nemocke a všetko naraz a dnes mi napadlo že th si mi odpisovala 😀 zbehlo to ako voda, už sa neviem dočkať konca roka lebo musím už len lezat a neviem si už nájsť polohu ;) tak čakám na 37 tt a finiš dúfam 🙂
A ty moja ako? Už ti tie hrozné nevoľnosti prešli? Užívaj tento druhý trimester, fakt je pravda že sa vtedy žena cíti najlepšie 🙂
@renimac do rici,zasa? No čo my všetko nevydržím pre tých stuplov malých...možno práve,ked vysadis utros,zacne ti byť konečne lepšie,lebo to musí byť na nervy....
Mne je teraz fajné,uzjvam si kopanceky malého😍 trošku ma zaha jeduje,ale dá sa to zvládnuť,horsie je to zo spanim,to nie a nie zaspať,ked sa mi to podarí,zobudim sa na kŕče v nohách,potom zasa mechúr tlači a takto dokola😂
@renimac keď som odoslala všimla som si, len som na mobile tak mi to najskôr neukázalo 🙂 to je len začiatok verím že sa ti polepší čochvíľa 🙂
Nič hrozné malý je veľký ja chudá, on sa natlačil teda do panvy a tlači na krcok a ten sa skracuje skorej ako by sa mal, tak ma doktor preventívne poslal aby som tam nemusela byť cez sviatky 🙂 teda dúfam že ma tam v stredu zas nepošle a nechá nás bojovať doma 🙂 zatiaľ sa neotvaram tak by malo byť ok 🙂
@matilda72 ahoj na teba som minule myslela ako sa máš či už si porodila. Tak gratulujem k dcérke.
@butterfly333 dakujem 😀 aj ja som na vás myslela, že čo ako či si vám zadarilo.
@renimac
@matilda72
@butterfly333 ahojkooo žienky,nám sa včera to naše šťastie nádherné narodilo. Volá sa Jonáško a strašne ho ľúbime ❤❤❤
@denidi Blahoželám k tomu pokladu prajem vám obom vela zdravíčka,

@butterfly333 ďakujem moja,tebe z celého ❤želám,aby si sa ho tiež dočkala.
@denidi Dakujem zlatinko ja verím že sa to tento rok podari,No a ak nie tak na jesen aj tak do našej rodiny pribudnu dve bábatka serga aj švagrina tak sa budem vytešovat snimi.
@denidi jeej, krasny, gratulujem 💖💖💖
@denidi moc moc gratulujem 🙂

@denidi ach moja, ja to nechápem. So zaciatkom 14tt sa mi vrátili ☹. V noci som vyzvracala večeru, ráno som už letela, ani som nestihla poriadne oči otvoriť. Fu, kedy toto prestane. Ale aspoň doberám posledné balenie utrosu, konečne! A ty sa ako cítiš?