@nataliuska robila som ale až na obed a nič
Tak radšej počkám do pondelka čo mi povie lekárka. Brucho má pobolieva trochu tak neviem...
@butterfly333 hm, že vraj to niektoré ženy majú viac iné menej a až tak že si to ani nevšimnú. však ak ideš k dr. tak sa opýtaj. to by ma zaujímala, prečo to tak je.
@maja367 no mne to vždy chodí celkom pravidelne tiež 1-3 dni. raz mi meškalo 10 dní ale to bolo po prvom nevydarenom tehu v 5tt. je to zvláštne že to tak dlho mešká a test je negatívny. nech sa na teba dobre pozrie dr. a uvidíš možno je to stresom alebo nedostatkom nejakého hormonu ktoho vie 🙂
@maja367 tak sa drz ;)
@eva2809 ja som si čaj na plodnosť dala namiešať priamo v lekárni, podľa čuchu 😀 je tam určite alchemilka. nepovedali mi ako to mám piť ale ja sa riadim tým, že ho pijem od 1DC po ovuláciu, kedže ovu tiež nemám stále rovnako tak sa riadim tým, že ho pijem do 15DC. ono je dobré keď si dávaš pri čajoch pauzu nemôžeš ho piť stále, pretože prestane maj dobré účinky a môže to byť aj naopak. vieš všetkého veľa škodí 😀 😀 no alchemilka je bylinka, ktorá spôsobuje prekrvenie maternice a aj jej sťahy čo nemusí mať dobré dopad na prípadné tehotenstvo. takže sa odporúča od 1DC po ovulku, pretože po ovulke môžeš otehotnieť a to by nebolo dobré, potom ked už máš pred pôrodom tak je alchemilku dobre piť aby si mala ľahší priebeh. v začiatkoch sa neodporúča 😉
tak dnes som sa konečne dovolala a objednala na hematologiu tak som šťastná ako blcha, nech nám zistia všetko čo je treba aby sme sa s čistým štítom pustili do práce na dieťatku. sranda koľko stačí človeku k radosti :D :D
Ahojte baby, v utorok idem na ultrazvuk zistiť či sa vytvárajú folikuly. Ak áno naplánujeme termín ,,snažilkovania" . Som zvedavá ako to dopadne tentokrát 🙂 držkajte sa babuľky
dostala som srdienko 🙂 juchuuu 🙂 komu mozem podakovat?
@denidi moja už som teda tu gyn vravel že ovu už bola skor asi na 12dc neviem no folik praskol a ešte tam videl dva 14mm a 20mm.takže miclostil posunul ovu skor.To znamená že aj ms pride skor???
@butterfly333 ak si neni tehu,tak potom ano aj ms by mala byt skor,no pocuj moja,ale ty mavas tusim taky ruzovy hlien,cez ovu,ten si nespozorovala tento cyklus?
@butterfly333 nooo a este ked mas ten dalsi folik 20mm,k tomu co povedal?
@denidi no ved práve že ten ružový výtok som praveže nemala no ja neviem ale on vravel že ovu bola,ale potom čo ten folik 20mm on vravelže ten sa vstrebe
@butterfly333 hmmm,ked teda praskne dominantny folik,zvysne sa vstrebu,to je pravda,ale ty si vlastne teraz bola stimulovana clostilom a vtedy vznikne aj viac folikov a nech ma niekto opravi,ak sa mylim,ale podla mna je 20mm folik uz dost velky,aby sa vstrebal,jaaa neviem,ale treba asi verit dr 😉
@butterfly333 tym Clostilom sa to asi vsetko urychlilo. Teraz som zvedava kedy nepride MS😀
Moja po miernej panike dosla,cize 3DC,ale zato ma riadne picha pravy vajecnik.
@denidi no ved v tom sa ani ja nevyznám ved budeme sa snažit aj nadalej.Snád to pomože.A tá mojams kedy príde no neviem.ako to mám teraz počitat a zajtra zmeriam BT uvidím či ta ovu bola.

@denidi robila som si test pred 3dňami ale až na obed a nič... Veď už počkám a buď lekárka potvrdí alebo nie...radšej to beriem že niesom