@butterfly333 presne to som ti chcela napisat,pekne sa snazilkujte dalej,ved nikdy nevies 😀 spominala si sice,ze nemerias tento cyklus bt,ale skus si ju zajtra odmerat,ved vies,ake mas povulacne teploty a uvidis
@denidi ano ráno zmeriam aj dnes som chcela no zabudla somna to,zajtra skusim a budem vediet a posnažime sa ešte.
@butterfly333 moja MS prisla prave o tri dni neskor.A to som pripisovala tomu Inofolicu. aj ovu sa aj trochu posunula,ale ta mstaz dva dni po poklese teploty.
@kakatulik no som zvedavá čo bude somnou,kedy ms príde no nemusela by. 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 no vidis este ze ste tam tu pauzu nedali,uz by to bolo v cudu 🙂
@denidi no presne ale ved čosa má stat sa stane,ale snád sa zadarí,uvidím ved budeme snažit nadalej.
Ahojte baby. Patrila som ku vam "snazilkam" a citala som tu vsetky mozne fora, ktore nas snazilky podporovali..Pred par dnami som si nasla moje prve // a stale tomu nemozem uverit. Chcela by som vas len podporit a pridat moju skusenost. Po roku aj par mes.ktore ako zrejme kazdej tu v skupinke boli o tom istom - meskanie, ocakavanie, stres, negat.test a zase mrcha mrchava. Moj prvy krok-kyselina listova a nic. Potom som sa dala na inofolik (ale asi iba daky mesiac aj nieco) a zase nic iba zbytocne minute peniazky...posledny mesiac som si kupila femibion a bum 🙂 pritom ziadne meranie BT (na to ja nemam nervy) a sexik hlavne ked bola chut-nie podla toho, ze chudaka chlapa nutit vtedy, ked musime...potom je to len stresujuce. Ja uz som planovala po novorocnej menstr.ist to riesit s dokym, ale uz nebude treba. Strasne vam vsetkym, ktore sa snazite drzim palceky!!! A hlavne nemyslite stale na to a skuste femibion. Mne asi ten pomohol. Drzte sa babule! Som prikladom toho, ze raz to pride ;)
@lea89 ja som vcera isla odhodlana kupit kys.listovu,ale v lekarni mi odporucili prave femibion..ze vraj je najlepsi🙂tak si ma potesila prispevkom...snad to bola spravna volba🙂a prave tam som sa dozvedela,ze vraj 2z troch zien nedokazu spracovat kyselinu listovu..ako by mali.a prave femibion obsahuje nejaku latku,ktora umoznuje efektivnost kys.listovej v oreganizme kazej zeny🙂zaujimave🙂
@eva2809 aj ja beriem femibion už druhy mesiac.snád pomože
@lea89 aj ja sa pripájam ku gratulácii a hlavne nech všetko dopadne dobre. 😵 držím palce. ja som tiež užívala femibion v prvých mes. tehotenstva ale potom som prešla na calibrum mami zdal sa mi lacnejší 😀 no a teraz idem skúsiť novinku mimi star, tak som zvedavá či pomôže 😀 a mne zase pomohol inofolic, i ked sme nedošli ku šťastnému koncu ale to nebolo vitamínmi 😀 😀 ale asi každá žena je iná 😀
Dakujem dievcata. Vsetkym vam to prajem a verim, ze kazda sem napise prispevok so stastnym koncom ;) naozaj som uz bola taka sklamana a zrazu to prislo absolutne necakane. Presne viem ako sa citite, hlavne ked nejaka napise, ze na prvykrat to vyslo...ale uz VERIM, ze to pride vtedy, ked to ma byt. Drzte sa babule nech ste vsetky do toho maja bruskate 🙂 tfuj, tfuj
@lea89 gratulujem 😵 A zlozenim je aký rozdiel medzi Femibionom a Inofolicom?
@matilda72 ma.mrzi, ze si uz prisla viackrat o babo. Ja som to uz tento rok zazila... Myslis ze by mohol napr Femibion pomoct zabranit potratu, keby ho po zosteni tehu zacnem brat? Aj vies príčinu potratov? Teda az sa mozem opytat,.je to citliva tema...
Baby ja mam zase taky "citak" ako prve tehu, ze sa zadarilo 😝
Dnes som mala chut kúpiť ruzove dupky normalne a to som len 8DPO 😀
Inak ma stale aj brusko pobolieva jak na menzes, snad dobre znamenie... V pondelok budem 10dpo, skusim testnut... Pri malej som mala uz // na 10dpo...
Drzim nam všetkým palceky 😵

@kakatulik asi hej clostil to urýchlil no uvidím ešte další mesiac ak sa nezadarí tak pojdeme doBA na IUI,No škoda že ms prišla ale lepšie skor ako by zbytočne meškala.