Baby, mne šibká, ja som si dala urobiť malý výpočet Jonášovej metódy, máte to niektorááá ? 🙂
@zoelea ja som mala a nic.terminy vyslo všetky hneď po ms.a na stanke najdise.sk to máš zadarmo
@veronika1603 Robila som si to aj podľa stránky, len mne tam vyhadzovalo nejaké zóny kritické, niečo ako kedy je riziko, že budú ťažkosti pri tehotenstve, tak som sa zľakla, a písali ženy, že tie na internete nie sú správne, že inak vyšli ako im on napísal, tak neviem. Čiže ste to ani neskúšali podľa jeho termínov?
@zoelea mne to vyslo na chlp podľa tej stránky.samozrejme sme skusali.minuly rok v januári som dostala výpočet s čakala som do mája na termín dievčatka...aaach ja krava 5mesiacov snazenia som čakala a doteraz nic.kazdy termín sme vyuzili a nic.raz sme dokonca cez ms(uz koncila)..ale keď som to kukla sedi to na chlp aj pohlavia
@zoelea ked som mu poslala prihlasku ako naschvál sa mi vtedy ms posunula o 10dni.tak možno aj preto to nevyslo.ale on ajtak píše že jeho výpočet nezalezi od ms.takze je jedno či ti vyjde termín aj na ms.vraj v nejakých krajinách sexuju len cez ms a aj tak sa tam rodia deti tak ako tu.ja ti neviem ale ja teda nic
@veronika1603 a tiež tam je niečo ako -výpočet termínov „dobrej životnosti“ - ? v tom od Jonáša? (lebo len dnes som odoslala prihlášku). To ma mrzí, že to nevyšlo, no ja to aspoň vyskúšam, zato nič nedám, ale čo som pozerala podľa tých stránok mi vychádzala ovulácia skôr ako sme sa snažievali, tak som zvedavá.
@zoelea a este ked chceš aj výpočet pohlavia tak sa ti jeho dni nesmi krizit s ovulkou inak pohlavie nemusí vyjsť.tak to ma dorazilo.ako viem počať mimo ovulky je skôr zázrak
@zoelea nie to tam nie je.zeny ktoré potratili si dávajú vypočítať také terminy hlavne na dobrú životnosť.a niekedy im posle iba jeden termín na celý rok..a vraj sa aj podarilo.a keď skusili inokedy zas potratili.tak neviem sama ake u mňa nic 😡
@veronika1603 kludne skus 18eur neni az taká palka..drzim palce ja cakam bud..tyzden ovu tak sa tesim na novú nádej😊
@veronika1603 no je to dosť zaujímavé, ale čítala som tuším aj na koníku, že tiež sa podarilo v čase mrchy, no potom už tá biológia, čo som sa učila neplatí ale čo 🙂 mne nejako na pohlaví ani nezáleží, len som sa zľakla, lebo na tej stránke na online výpočet mi na tento mesiac zobrazilo tie problematické aspekty, lebo tam mi svieti veľká 5, no a ja už vyplašená, neviem či tomu človek má veriť. Myslím si, že ono to skôr ten výpočet závisí od presných údajov narodenia. Ale to pohlavie, čo sa dá podľa neho vypočítať, tak som čítala, že aj sa tak podarilo aj nie. Lebo napríklad kamarátka môže mať len dievčatko, lebo na chlapčekov sa jej viaže choroba genetická a už trikrát potratila ☹ keby to bolo 100% tak to aj veľa ľuďom pomôže
@zoelea no sak toto.verila som tomu total ale neviem.píšem ze sedi to na chlp a tie aspekty sú možno dôležité skôr pre ženy co už potratili.a keď som to kukla spätne ci mi to sedi ked sme splodili malého a nesedi vôbec.lebo "šmyklo sa na len raz"neplánovane a viem presne kedy to bolo lebo sme dosť popili.na sibacku.😆 ale daj skus možno ti to vyjde
@veronika1603 no ja sa budem spoliehat hlavne na seba a pozriem sa aj na to, skusim a ked nie, ideme dalej 🙂 držím aj tebe veľmi palce, nech to aj vám výjde :-
@milluska no je to kadejaké, tiež je mi to nelogické, ale niekomu to tak vyšlo, tak uvidím, možno sú to len náhody 🙂
@milluska to vari tak skoro ukáže pozitvny test??? mne ukázal ked mi to meškalo 7 dní. ale tak verím, že si mala ten správny tušák. 😀 😀 možno budeš ďalšia v poradí, ktorá odíde z tejto skupiny, ak to pôjde takto dalej tak tu nikto neostane ani do apríla 😀 😀 inak my sa ešte s mm ani nesnažíme, nás to len čaká ale ten má tušáka že to vyjde v marci, tak som zvedavá 😀 posledné dni je ako sybila 😀
tak nám sa z manželom veľmi darí 😒 v sobotu min. týžden zaľahol on a trvá ho to do dnes, dokonca sa sám dnes vypýtal na pohotovosť a donútil aj mna. takže sme skončili ako dvaja marodi na antibiotikách. 😀 ked sa darí tak sa darí, chvala bohu že sa teraz ešte nesnažilkujem 😀 tak si to odkrútime teraz a na jar budem fit 😀 😀
@nely459 mozes pridat aj mna do skupiny ?

@milluska ano presne tak .. sice minuly mesiac mi meskalo a tak som mala len 2 dni .. bolo to len na intinku .. a odvtedy nič ..