icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

milluska
10. jan 2016

@maja367 drzim palce 😉

veronika1603
10. jan 2016

@butterfly333 moja a ty co ako?co nové?

tamimacko
10. jan 2016

Dievcata. Mam dlhy protokol.. stimulacia vajecnikov... No dost velke bolesti hlavy, ako vedlajsi ucinok. Ako to je u vas? Dakujem

butterfly333
11. jan 2016

@veronika1603 vieš čo moja ja som z toho jelen podla gyn v piatok som bola na folik po clostile a on vravel že ovu už bola ale kedy36,6 to je moja pred ovulačná može byt žeby to ten clostil posral a ovu vobec nebude? ☹ ☹ ☹

veronika1603
11. jan 2016

@butterfly333 noo to vôbec neviem moja.aj keby nebol sak ste sexovali.

kikulka25
11. jan 2016

Ahojte žienky - snažilky. Ako sa darí? Dlhsie som tu nebola a vidim, ze veeela prispevkov pribudlo, musim dobehnut 😀
Ja som dnes 1.x po dovolenke v praci a teda mam tazky rozbeh 😠
Inak MS stale nedorazila. Takze pokracujem v ocakavaniMS, aby sme sa mohli pustit do plodenia. BT sa mi drzi 7. den vyssie, tak snad uz pani milostiva dorazi 🙂
Pripajam graf, posledna MS bola 26.11. (ale graf zobrazuje az od decembra), dlha cca 10dni a potom nekonecne spinenie, tak merat som zacala neskor.

butterfly333
11. jan 2016

@veronika1603 no ved ked nebola ovu tak čo z toho aj ked sex bol nič z toho ☹ ☹

kakatulik
11. jan 2016

@butterfly333 kto vie co bolo...,ale kedze mas nizku teplotu,tak zrejme ta ovulka este nebola. jedine co sa mohlo stat bolo,ze ta ten clostyl prestymuloval a spravila sa ti cysticka. Meraj BT aj nadalej a uvidis...nic ine ti nezostava.

butterfly333
11. jan 2016

@kakatulik ved to ine mi neostava merat dalej. 😒

zuzuzuzka
11. jan 2016

@tamimacko a z coho Ta boli hlava? Ako mas stimulovane vajecniky? Prepac, ze sa pytam, ale ja som zacala brat macu a tiez ma boli hlava. Ma to suvis s vajecnikmi?

tinka881
autor
11. jan 2016

Ahojte baby.Tento mesiac som si prestala merat BT,lebo ma to len znervoznovalo,v strrdu cakam mrchu/teda necakam a skusila som rano o 5 hod.odmerat a mala som 36,3 a teraz som si merala a 37.neviem co si mam mysliet Ale asi,ze ta blba mrcha dorazi☹

kikulka25
11. jan 2016

@tinka881 BT stúpa od 4:00 do 10:00 každú hodinu o 0,1 st.C. Aj to bazálna teplota meraná po prebudení, bez akejkoľvek fyzickej aktivity. Inak počas dňa je vždy o dosť vyššia ako ráno, to je normálne.

july_pk
11. jan 2016

@tinka881 to musis merat v rovnaku hodinu a pred vstanim z postele... ked chodis, zvysuje sa teplota... preto teraz 37

tinka881
autor
11. jan 2016

@july_pk tak asi skor na mna nieco lezie.Lebo ja mavam max BT 36,6.ked som chora mam max.37.strasne mi je teplo a bolesti ako pred mrchou.

maja367
11. jan 2016

@milluska tak dnes som bola u lekarky .. a sa jej to zdalo velmi divne nič nevidela len ze mam vysoko sliznicu maternice nechape prečo nemam M.. a jej hovorim ze v noci som mala nenormalny krč nevedela som sa ani postavit myslela som ze budem volat zachranku bolest riadna... Takze mi vzala vyter a krv skontrolovat nejake hladiny :/ takze tak ☹

matilda72
11. jan 2016

@maja367 no ja ked som bola u dr. meškalo mi to skoro 10 dní a dr. tam nič nevidel ale povedal, že mám zhrubnutú sliznicu maternice a vysoko zobrali mi krv a hcg bolo vysoké a jasné tehu. tak uvidíš. možno som sa to už pýtala 😀 koľko ti to mešká???

maja367
11. jan 2016

@matilda72 hmm ja som z toho jelen ... tak taku normalnu M som mala 10novembra .. tak mi meskala 4 dni ale prisla 10decembra sice len 2 dni a to len na intinku spinenie a teraz nič ... proste vyse roka ak nie viac mam pekne 28-29 cyklus iba raz som mala inak ale to som zle vzala duphaston tak sa mi posunul inak nemam problem .. tak nechapem a to aj ked som bola niekedy chora tak vzdy som mala presne. Tak nedokazem povedat ako dlho mi meska ak sa počita aj to druhe tak 6 dni

maja367
11. jan 2016

@matilda72 mne povedala . ze mam vysoko sliznicu maternice ze nechape prečo este nemam ze to vyzera tak ako keby som mala mat hned teraz a nič ... mavam krče a tuto noc som mala neskutočny silny krč .. Som nevedela ani sa postavit az som sa cela triasla a spotena bolo to dlhych 15min .. ☹

matilda72
11. jan 2016

@maja367 hm tak je to zvláštne, nemešká ti to zase až tak dlho. stále to ešte môže byť tehu. ale aj nemusí. a možno je to aj tým duphastonom no uvidíš. idú ti dávať aj vyvolávačku???

maja367
11. jan 2016

@matilda72 tak duphaston som uzivala tak ako som mala .. a tie krče čo mam ako pred M uz druhy tyzden aj prsia ma stale bolia.. chcela dat vyvolavacku ale ze este počkam za vysledkami a ze ked sa mi to uz ma rozbehnut tak počkam do konca tyzdna a tak nech mi ju daju...
a vy ste ako na tom ?

matilda72
11. jan 2016

@maja367 no tak uvidíš, radšej bude lepšie počkať 😀 viem, že je to radosť ked MS nechodí a potom to, že to asi nie je tehu a teraz čakať a nemôcť sa snažiť je asi dosť .... ☹ ale neboj bude dobre, po každej búrke vyjde slnko 😉 no a my, tak trošku marodujeme u mna to vyzerá dobre antbiotika zaberajú len s manželom to neje bohviečo, voľáko nie a nie sa vyliečiť, ale ešte máme čas, kým sa budeme snažiť. v pondelok na bud. týž. by mali prísť krámy potom ešte jedny a ideme nato 😀 😀 plnou parou v pred 😵 21 idem na hematologiu tiež sa neviem dočkať nech vyšetria len keby prišli už tie výsledky z patologie a genetiky, juj sú horší ako úradníci 😀 😀 som netušila že to tak bude dlho trvať 😲

july_pk
11. jan 2016

@matilda72 boli ste s mm na genetike??

matilda72
11. jan 2016

@july_pk ked nám to zistili tak sme boli na genetike a tam nám povedali, že ak sa nič s tých diagnoz nepotvrdí tak nemá význam robiť testy, pretože gent. testy partnerov sa robia na tri základné chrom. vady a to nám z plodovej vody zistile, že to náš drobček nemal. ale že ak chcem tak môže ísť na testy ale že to bude zbytočné, pretože to čo sme mali my je veľmi zriedkavé a mohlo ísť len o zhodu náhod. ja aj s mojou obvod. si myslíme že išlo o infekciu, pretože v treť. mesiaci som sa pár dní cítila akoby som mala chrípku a tak sa prejavuje cytomegalovirus. tak uvidíme len ešte nemáme výsledku z pitvy ak ich budeme mať tak sa môžeme odraziť.

july_pk
11. jan 2016

@matilda72 aha, pytam sa lebo ja som uz po celkomvo tretom potrate, ale dva som mala v priebehu 4 mesiacov a teraz nas poslali na geneticke vysetrenie... tak som chcela len nejake info o tom, ale dakujem za odpoved a strasne drzim palce aby bolo vsetko casokm ok

matilda72
11. jan 2016

@july_pk dakujeme aj u teba verím, že vám zistia čo to je. manželka môjho bratranca sa tiež dlho snažila 4 krát potratila a kristínka je piaty pokus. a myslím, že až na genetike im zistili, že bratranec je na chybe ale už nieviem čo to bolo a teraz ma krpec 2 roky a je neskutočne šikovná a krásna. tak verím, že aj nám prídu na to čo sa stalo a dalšie detičky budú zdravé a všetko bude ok. 😀

july_pk
11. jan 2016

no snad ano. aj my verime ze raz sa to podari do uspesneho konca 🙂 dakujem za povzbudenie 🙂

zunajda
11. jan 2016

@maja367 ...8 rokov som sa liečila na štítnu žľazu,ale od 15tich rokov je všetko v poriadku...aj po prvom potrate som bola na vyšetrení a všetko ok...stres nemám žiadny. Ak do stredy nepríde MS,pôjdem k doktorovi

maja367
11. jan 2016

@zunajda ahoj ja som tiež sledovaná na štítnu žľazu ale výsledky mám v poriadku. Daj vedieť ako si dopadla u lekára. Ja som bola dnes. Vzala mi krv na testosterón,výter a Sono. Tak ze mam vysoko sliznicu maternice. Podľa sona som mala mať už M,nerozumie prečo nemám. Tak čakám do štvrtka na výsledky a keď budúci týždeň si dám vyvolavacku ale ešte chcem počkať. Keď už druhý týždeň mám kŕče v podbrušku aj prsia má bolia a M stále nechodí..

maja367
11. jan 2016

@matilda72 ako ja ani nedufam žeby som bola v tom... Ja na také nemám šťastie :(

matilda72
11. jan 2016

@maja367 ale to tak nehovor. ja viem, že to nejde podľa našich predstáv. ale musíme veriť, že to príde. jedna známa ma to učí ja som tiež taký malý pesimista 😀 možno to pomôže aj tebe. sila pozitívneho myslenia, ani nevieš ako môžeš svojim myslení veci priťahnúť alebo odpudiť. vieš ak si budeš stále hovoriť, že nebudeš mama alebo že si zlá alebo hlúpa tak sa to aj stane. možno sa ti zdá ako nejaká blosť ale je to tak. vieš jed. príklad ak ty budeš stále niekomu hovoriť že je napr. debil. po čase si to začne myslieť a ozaj bude debil .😀 trošku som to zjednodušila. a vieš, život nie je len rovná cesta, má aj rôzne zákruty, odbočku či zákutia. a všetko čo sa nám deje má svoj význam. pozri ja tiež hľadám niečo pozitvne v strate našej maličkej. možno som nebola ešte pripravená, bola som ustráchaná, nervozna ako povedal môj psych. že som cintľavka. tak som si povedal a dosť prišla som o dieťatko kvôli niečo a to musím zmeniť. možno to bol od života úder pod pás ale asi by som sa nikdy nezobudila. vieš aj ked rodičia vychovávajú svoje dieťa tiež ho občas tľapnú po zadku dajú mu zaracha. a to preto lebo ho ľúbia a chcú aby sa niečo naučil tak sa knám správa aj život, či Boh, vesmír osud ... každý si to nazýva posvojom. vieš občas síce o niečo prosíme ale nedostaneme to hned lebo asi nie sme na to dosť pripravený alebo nás čaká niečo krajšie lepšie, nikto nevie život je záhadný. tak isto to máš ako s výchovou dieťata. ani tebe mama nedala všetko či si chcela ale len to čo vedela, že je pre teba dobré. možno nás všetky čo sme tu a tak dlho sa sanžíme alebo sme o detičky prišli má život naučiť aby sme si rodinu, deti, muža viac vážili. alebo niečo iné.... to ja neviem 😀 😀 možno píšem hluposti možno to niekomu pomôže ale viem, že to tak cítim. niekdy je to ťažké a pýtam sa prečo ma Boh pripravil o moje vytúžené dieťatko takou krutou cestou ale potom si poviem asi to tak malo byť aby som nebola cintľavka a úskostlivá a dalšie diaťatko si vážila viac, viac sa nan tešíme. a ešte jedna vec osobne si myslím, že všetku baby čo sme tu budeme skvelé a milujúce maminy. ktoré svoje vytúžené batožky šťastia si budú vážiť viac ako dar ako iné ženy. neboj bude dobre. ver tomu že to raz príde a ono to príde, predstavuje si seba s dieťatko ako sa ním hráš a ľúbiš ho, to je sila myslenia a vyzualizácie a ver ono to príde vtedy ked to budeš najmenej čakať a budeš najviac pripravená. uf uf či som sa rozpísala 😀 😀 filozofická škola sa nezapre 😀 😀 😀