@diablikovci a mala si problemy v prvom tehotenstve? Ja sa tiez liecim na vysoky tlak,ostal mi po preeklampsii
Ahojte baby,ja sa tiez pridavam do skupiny. Snazime sa o babetko cca rok. Dufala som,ze sa nam to podari,ale nejak nam to nevyslo, tak somzacala brat inofolic....Moja doktorka nam dala pol roka t.j. do marca,ak sa nam to dovtedy nepodari budeme musiet ist na kliniku ar. Ja som v poriadku,no manzel mal zly spermiogram...drzim palce ostanym....snad sa nam to podari ☺
Rada by som sa tiež pridala. Prvé sa nám zadarilo asi po 3 mesiacoch a chceli by sme súrodenca ale zatiaľ nič. Je pravda, že som si na 99% istá, že tento mesiac sme sa posnažili v tej pravej chvíli (doteraz to bolo skôr tak, že ja som chcela a mm prišiel vyčerpaný alebo nám to dcérka nedovolila), ale ako tak kukám na testy (asi v týchto dňoch očakávam ms, nemám pravidelný cyklus) tak nič z toho...ešte aj brucho mi hovorí, že dnes príde ms...:( tak už myslím dopredu
My sme uz dva razy skusali v ten pravy den a neviem, niekedy mam pocit, ze este to nepride, neviem preco, ale take su pocity. Velmi si zelam otehotniet.
ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam... Bola som 3x tehotna, ale moje prve 2 deti su v nebi, potretila som... 3x som donosila babatko, vsetky 3 tehotenstva boli tak povediac lusknutim prstov... najneskor po 4 mesiacov som bola tehotna, no teraz akosi nic... uz od jula sa pokusame, je pravda ze moj muz chodil prec, ale aj predtym chodil prec a nebolo to prekazka. Mala som aj tazky porod tak uvidime, ci sa nam nieco teraz podari... dezim sebe aj vam palce... 🙂
@evinqua Ahoj pri prvom vôbec Áno som nevedela že som tehotná 🙂 ako super som sa cítila. Ako s tlakom som mala problém od roku 2011 ale dajako to prešlo bol tam aj stres v praci a v 2012 som ostala tehotna a v 2014 to celé vypukol ja som sedela v kľude a mala som tlak 160/110 ja som mala 2xci 3x ten hoter lebo nechceli veriť že aké hodnoty stále na meral. :( a teraz od kedy som tehotná tak problémy až je mi zle boLi ma hlava A nevedela som sa ani postaviť z po tele ako keby som bola po narkoze. Ale mám tlak 130/80 aj keď beriem tabletky. Len predtým som brala prenesu a to bolo super len počas tehotenstva som musela zmeniť. Aj lekár mi povedal ze uvidíme čo bude na 3d či je dieťa dobre výživovane alebo nie. Ak nie tak musíM ísť na potrat.:(
Caute všetky...dame to....určite..ja som 24dc ale už mam pms takže cakam biely test o par dni.ale nádej umiera posledná..😊
@veronika1603 moja aj ja mám test biely no čo už kašlat na to ved raz sa to určite podari.
@butterfly333 ktory si DC?urcite sa nam raz zadari.Verim,ze rok 2016 bude pre nas vsetky stastnym!
@veronika1603 ahoj,kedy testujes?este mozu byt dve //
@tinka881 dala som si termín v nedelu 28dc.cykly mavam 28-30dnove.moc tomu neverim.ale tie prsa bolia teda fest...a ty?
@diablikovci 130/80 je dobry nie?ja beriem iba isoptin.mne zomrela dcerka v brusku v 27tt kvoli preeklampsii,to som mala tlak 200/140 pri trojkombinacii liekov v nemocnici.uz som takmer styri mesiace po a moj tlak je teraz s tym isoptinom tak 115/80 az 130/90 ..v tehotenstve ak bude treba mi zas daju k nemu dopegyt..
@evinqua bože. Je mi to luto. Ani mi nehovor. Toho sa bojim. Isoptin mne nerobí dobre ja beriem dopegyt. Ja mám len kus zvýšený a uz citim ako má boli medzi očami. Ja neviem čo A ako bude ako mám také zmiešané pocity a vsetko naraz že až.
@diablikovci a mas nejake problemy?ked musis ist na 3d?co viem tak hypertonicky bez problemov s liecbou donosia babatka.
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam, chceme sa snazit od februara o druhe babatinko. Uvidime ako sa vydari. a do maja sa hadam podari 🙂 Prve bolo na prvykrat 😀
ahojte snazilky tak sa aj ja k vam presuvam do skupinky a tiez verim ze do maja uz budeme mat bublinky v brusku....a krasne vianoce vam zelam !!!
Ahojte aj ja sa sem presuvam. Ms mam mat zajtra no už dnes mám ružovy vytok tak štastne a vesele.
Ahojte tak sa pridam k vam my sme v auguste 2013prisli o prve v 8tt av aprili 2014v 13tt odvtedy sa nam nedari v januari mam ist k lekarovi ze skusime stimulku tak uvidime vsetkym nam prajem coskoro dve ciarky 🙂a pekne sviatky dievcata
@veronika1603 dnes som 8dc,takze medzi sviatkami budeme plodit🙂pred svoma dnami som si prestala metat BT a sexik mame od mrchy kazdy druhy den,chceme to tento mesiac tal vyskusat.V januari mame s priatelom 13 vyrocie,strasne by ma potesili // ciarky
@tinka881 my sme skušali tiež sex obden a nič. Dnes ms dorazila o den skor. No lepšie ako naposledy 5dni meškala.
@tinka881 aj my sme to tak skusali obden aj pol roka a nič...dobre je vraj mať pauzu aspoň 5 dni pred ovulkou a potom to tam všetko šup a potom dat obden sexik.mne to tiež nejde do hlavy ze sak spermie prežijú a prečo to nevyslo.ale to tak.nemusia sa stretnúť proste aj tak to nemusí vyjsť.drzim palce nam ked to nevyslo tak budúci rok snáď a pôjdem aj na nejaké vysetrenia.😊
@butterfly333 u mna je horsie to,ze som po kyret a bojim sa,ci sa nam zadari.Lebo ja ani nemam mrchu,len spinenie.Chodi presne na den,ale bez krvi.Dr vravel,ze mam byt rada,ze aspon ze spinim,keby ani to tak by bolo zle.No ale ja neviem.nerobil mi ziadne vysetrenia,len beriem duphaston.po novom roku pojdem k nemu nech ma kuk.vy sa ako dlho snazite?
@tinka881 jasom prišla o 4deti a teraz je rok čo sasnažíme.

Držím prsty vám. 🙂
Ja čakám bábo, ale musim ísť na 3d ako je na tom či prežije :( lebo mám problémy S tlakom liečim sa na vysoký tlak až 2. Stupňa :(. Preto sa dajako veľmi nechcem tešiť aby zase neprislo sklamanie.