icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

mia295
23. jan 2016

@petkazh uz zacinam nad tym uvazovat aj ja...uvidim co mi povie v stredu a rozhodnem sa lebo uz ma to prestava bavit

butterfly333
23. jan 2016

@veronika1603 ahoj no ja dnes 31DC 11DPO teplota stale hore ale ale kedže som mala ovu o 4dni neskor y clostilu tak aj ms mi pride o 4dni neskor si myslím,Takže čakam na ms.A ty?

senselinka
23. jan 2016

@butterfly333 @veronika1603 baby, ja tiez 4 dni do MS, ale viem, ze nic z toho, proste to viem... Strasne som z toho tentoraz smutna, neskutocne 😢

tinka881
autor
23. jan 2016

@maja367 naposledy v stredu,uz netestujem,lebo viem,ze to opat nevyslo.v utorok rano testnem predtym ako pojdem ku gyn

butterfly333
23. jan 2016

@senselinka moja ja tak isto ms asi v stredu no nič na sebe nepozorujem takže viem že zasa nič z toho. No počkam na ms a další cyklus sa snad zadarí.

nataliuska
23. jan 2016

@butterfly333
@senselinka baby hlavu hore.. kym nie je MS tak to stale moze byt ono! Ja dnes 17 dc uz druhy den tmavsia ciarka na ovu teste ale stale nie rovnako tmava.. Tento mesiac sa to vsetkym podari! Citim to! ;)

butterfly333
23. jan 2016

@nataliuska takto je super no a na 17Dc nieje to ovu??či už si po ovu

nataliuska
23. jan 2016

@butterfly333 este asi nie.. Prvy mesiac testujem a vcera rano ta ciarka prvy krat viac stmavla. Aj dnes rano a poobede, ale stale nie je rovnako. Taze ovu asi najskor zajtra pozajtra podla toho ako som to pochopila. Rovnako tmava este nebola. Toto je dnes okolo 15

butterfly333
23. jan 2016

@nataliuska možno večer alebo zajtra skus.

nataliuska
23. jan 2016

@butterfly333 a co mam skusit? Testik ci zneuzit manzela? :D :D

butterfly333
23. jan 2016

@nataliuska aj aj.je dobre snažit sa aj par dni pred pozit ovu testom no skus test aj večer aj zajtra.

nataliuska
23. jan 2016

@butterfly333 dakujem. A teda ked budu rovnako silne to znamena ze ovu je dalsi den a idealne je snazit sa hned? Alebo v den ovu? My sme priebezne spolu kazde 2-3 dni bez ohladu na testy, proste mame chut, len nech chapem vyznam testov. Dik ;)

butterfly333
23. jan 2016

@nataliuska ano tak je to správne hlavne ked je chut a presne tak stačí,apo pozit teste aj dva dni po sebe.

senselinka
23. jan 2016

@nataliuska dakujem, si zlata... Len ja si uz poznam svoje telo, meriam aj teplotu a ta sa drzi skor nizsie ako vyssie, takze viem, ze este par dni a mrcha zas dorazi... Bez ohladu na moj smutok 😔
Ale uz to ideme riesit aj inak ako len vitaminmi, v mojom veku nemozem stracat drahocenny cas

eva2809
23. jan 2016

@senselinka nebud smutna:(ved nadej je vzdy..aj ja 4dni do..ja som zase nervozna..to su "stavy" ktore sa nedaju ovplyvnit...musime si este pockat...bruxho ma boli uz par dni...mam zvlastne sny...budim sa,a tiez by som chcela byt ok...

senselinka
23. jan 2016

@eva2809 viem, ze by som nemala, len ma to tentoraz nejako vzalo 😔

eva2809
23. jan 2016

@senselinka ale ved este nieje nic stratene..viem,ze clovek to akosi citi,ci to vyslo alebo nie...ale nikdy nic nie je iste...ů

butterfly333
23. jan 2016

@eva2809 baby aj ja som 4dni do msno či zvláštne sa somnou nedeje tak budeme čakat spolu na tie tehu //
@senselinka 😀 😀

veronika1603
23. jan 2016

@senselinka
@butterfly333 baby ja som v riti.uz dva dni bolia prsa tak ako vzdy pred ms.takze ju cakam v piatok o tyzden.uz som z toho total na nervy zas nic zas..uz mam tohonppne zuby😢

eva2809
24. jan 2016

@butterfly333 ja som sa dnes v noci zobudila na to,ako ma bolia prsia,ale zistila som,ze na mne lezi pes🙂)fakt...ale prsia ma bolia tak ci tak.takto ma nezvyknu boliet.no bud uz hladam priznaky,alebo to moze byt fakt priznak🙂dalsia zvlastna vec-pres ms vzdy mam problem,ze sa vyhadzem na tvari..teraz mam taku plet ako babatko🙂boze baby nech sa mozme spolu tesit tento mesiac a zakladat temu "oktobrovciatka"🙂

eva2809
24. jan 2016

Ako zistim od koho som dostala srdiecko??neviem to..ale chcem sa podakovat.kto mi ho poslal???😉

senselinka
24. jan 2016

@eva2809
@veronika1603
@butterfly333 tak u mna "nesklamala" 😢

senselinka
24. jan 2016

@eva2809 odo mna si mala 💜

denidi
24. jan 2016

@senselinka jaj to ma mrzi,viem presne ake mas pocity teraz,ja vzdy verim az do poslednej chvile,lenze moja bt este aj v den ms tento mesiac bola 37,1 a uz som mala ruzove na nohavickach,az na druhy den klesla na 36,6 a to sa pustila jak fras,no kazdopadne tazko sa mi s tym,vzdy zmieruje,ze zasa nic ☹ ale hlavu hore,ides k tej Anicke Kopacovej a potom to urcite vyjde 😉

eva2809
24. jan 2016

@senselinka cize to uz takto par dni pred ti klesne??je to 100% istota??alebo teda da sa na to spolahnut??ja som aj zacala merat bt...potom som zabudla par sni a uz to bolo take kadejake..tak som sa vykaslala na to

eva2809
24. jan 2016

@senselinka a dakujem za srdiecko🙂potesila sa ma:-*

nataliuska
24. jan 2016

@senselinka urcite sa nabuduce podari.. Ved do maja musi.. Sme predsa v takej skupinke ;)

mima177
24. jan 2016

Ahojte. Netusim, ci vy to uvidite, ale na 8 dpo sa mi zacalo na teste nieco crtat...no, snad bude silniet... prooosim 🙂

nataliuska
24. jan 2016

@mima177 no ja tam zatial nic nevidim, ale pri ovu testoch som si vsimla ze fotak zkresluje.. Drziiim palce nech silnie ;)

senselinka
24. jan 2016

@eva2809 nie, nie, nezvykne mi takto klesat... Ale ked som bola tehu pred dvomi rokmi, tak sem tam stupla az na 37,4... Ale poklesy o jeden stupen hore dole su bezpredmetne, neboj 😉