@veronika1603 juj ja mam tiez velku nadej v sebe,ze tentokrat to budu//,dufam ze sa tu za par dni budeme spolu tesit🙂)drzim palce.tebe aj mne a vlastne vsetkym nam,co sme tu!!!!!
@veronika1603 moja na to sa moc nespoliehaj ako som ti pisala mna tiež pred dvomadnami dooost bolel lavý vaječník aj kríže dva dni v kuse ale to určite bude ms mávam to každý mesiac,ale to som ja amoje telo ty možno budeš tehu tak sa tým nestresuj kašli na to.
@butterfly333 ako dnes? Teplota? Mrcha?
@senselinka no BT dnes kleslana36,9 tak ms dnes príde už som mohla mat po ms keby mi ten clostil neposunul ovu,a čo ty??
@veronika1603 mna tiez bolieva vajecnik pred menzesom ☹ ... Nie je to az taka blbost. Ale drzim palce, aby to u Teba bolo nieco ine 😉.
@senselinka ano samozrejme ten moj je presne v centre do maternice takze tvori prekazku ...uz aby bol vonku amozno sa potom aj prirodzene podari 🙂
Caute baby! Takze dnes ziadna netestovala? Som zvedavaaaa ;)
@nataliuska no ja som dnes 1. DC, takze testovanie sa nekonalo :/
@zuzuzuzka Nevadi.. Sice prvy ale urcite aj posledny.. ;)
Kocky moje otazocka kedy si spravit test. Kedy sa to uz moze objavit?
@zuzuzuzka ja asi tak isto ms sa už rozbieha no konečne ,Tak další mesiac pred nami neboj to zvládneme.
@butterfly333 dakujem za povzbudenie. Mam pred sebou aj zmenu gynekologicky a som z toho nestastna. Mozem mi prosim napisat ake vysetrenia u gyn. si uz absolvovala?
@zuzuzuzka ja som okrem pravidelnej gyn prehliedky kde beru stery a HP to je všetko čo mám spravene a je to všetko v poriadku mm bol na spermio v centre a má výborne výsledky no už druhý rok sa nám nedarí,Neviem ale som si ista že je to na 99% stresom ,Musim zmenit život začat cvičit niečomu inemu sa venovat a nemysliet na dieta.Vtedy sa určite zadarí.Beriem od novembra Femibion kys,listovu občas macu vit C alchemilku ,
Ahojte dievčatá takže mne sa mení práca o dva mesiace čiže mi stopujeme snazilkovanie :-\ az potom neskôr ...Budem vás sledovať a držať palce nech ste všetky tehuuu 😉 🙂
@kakatulik
@denidi Babenky moje mi by sme radi ďalej ale chcem si chvíľku udržať tu prácu aj po /keby som sa mala vrátiť po rodičovskej dovolenke do práce/ Opäť začneme znasilzilkovat v lete...Ono ma len preradia kde naozaj ostanem bývať a aj bývame....Som už úplne vyčerpaná stavať stale o 3h a cestovať možno aj to je príčina prečo sa nedarí hlavné to tvrdí moja rodina a aj môjho jeho rodina, najviac vidí na mne môj že som už unavená a zase nasilu ma tlačiť nechcel vedel že čakám na toto čo som chcela "IBA PRERADIŤ"....Už mi navrhli nájsť niečo bližšie ale poskytla sa mi robota kde ma potrebuju a nemusia zaucat bo zaucena som a od domu to mam minútu plus dokonca vyšší plat 😉
@renimac no sme spolu uz dost dlho.. no bez ochrany je to asi tak pol roka no s tym že on pracuje čize večšinou sme spolu len cez výkendy.Čiže nespíme spolu často.. no plodne dni aj ovuláciu si sledujem skušame počas nich a nic...ja už fakt neviem 😐😐😐😐
@barbora0502 pol roka nie je az tak vela, my sa snazime uz 28 mesiacov. Co si vsetko vyskusala?
@tinka881 @maja367 takže baby som sa vrátila od MUDr. vzal si síce krv na HCG ale že 90% sa nepopotvrdí... vraj sa mi folikul drží pokope zubami nechtami a tým pádom mám problém s ovulkou :( zajtra sú výsledky, a teda v prípade neg. mi dal duphaston po ňom mi má dôjsť mrcha a predpísal mi clostil a v 14 deň mrchy prísť na kontrolu... a muža poslal na spermiogram aby sa spravil.... konečne sme sa niekde pohli a niečo som sa aj dozvedela...

@matilda72 inac toto sa stalo aj mne dva mesiace do zadu...a uz by som to nechcela zazit...par dni byt najstasnejsia na svete a byt tehotna...a potom obrovske sklamanie..mne tak bolo povedane,ze do dvocj tyzdnov,vzdy moze ms prist...ale vydrzat tak dlho netestovat.ach