Ahojte snazilky my sa snazime uz cez rok a stale nic. Ale teraz sme sa trafili do ovulky tak uvidime ci sa zadarilo, som hrozne nervozna ms mam mat medzi 8-12.2 tak to budem jak na prasky ale musim to vydrzat. Vsetkym drzim palce 🙂
aj my sme sa snazili tento mesiac a trafili sme sa ale teno mesiac sme sa snailkovali len 2 krat nakolko sa mi vyskytol problem ale duufam ze sa podari menzes mam mat 6.2 🙂
Ahojte. Su tu aj zienky ktore maju pod 30r.a nedari sa otehotniet?? Idem skusat prvy krat aj ovu testy tak som zvedava na cyklus. Dufam ze sa nam zadari lebo potom bude pauzicka. Lebo nechcem decembrove babo 😀 😀 😀 takze drizm vsetkym palce a verim ze coskoro nam to vide a ze urcie aspon tento rok ked nie coskoro. @butterfly333 skoda ze ms prisla ale ideme dalej.
@lululka22 dakujem no zatial sa len rozbieha no už aby bolo po nej.Mne je jedno v torom období sa narodí len keby to bolo tento rok kedže v lete budem mat 37r už nie najmladšia .žial
@butterfly333 neboj uvidis ze sa zadari 🙂
@butterfly333 mavaju aj 40rocne ale jasne chapem ta a urcite sa zadari budeme tehu vsetky co chceme byt. Ja som 5Dc tak idem tiez odznova. A hej najprv cakame ci pride ,- nepride ms a potom chceme aby hned skoncila aby sme mohli snazit. 😉
@renimac
@lululka22 je to na každej kedy otehotniem a každá má možno nejaký dôvod 😀 😀 ale mne je to tiež úplne jedno kedy to bude, mne osobne by ani nevadilo, stráviť štedrý deň v nemocni a ak by mi v ten deň doniesli ten vytúžený batôžtek tak by som bola tá najšťastnejšie žena a boli by to tie najkrajšie vianoce 😀 😀 ale každá sme iná v tom je naše čaro 😵
@matilda72 ja som tiez chcela dievcatko 😉 😉 kym mi moja fyzioterapeutka nepovedala, ze ja budem mat urcite prveho chlapca 😀. A potvrdili mi to nezavisle od seba 2 "ezotericky", uplne nahodou 😀 z toho som len jednu navstivila, druha ma odchytila v obchode a zacala rozpravat o mojich detoch. Haluz 😝.
@renimac no mne to tvrdili vsetci ze bude chlapec, aj pred aj pocas tehotenstva. A mam Ninku 🙂 takze uvidis.. A drzim palce.. Teraz mi je tiez uplne jedno co to bude, hlavne nech sa zadari...
@renimac tak mne jedna známa, ktorá nám aj hovorila o našom bábe, ktoré sme čakali, že bude spomalené, tak som pripavovala, že bude po tatkovi 😀 😀 no a nakoniec sa zistilo, že sa zastavil vývoj, takže nebola tak daleko od pravdy a tá mi teraz hovorila, že ma videla, u nás pri dome ako ku mne beží malé strapaté dievčatko tak uvidíme, či sa trafí ale zase ja mám tušáka že ak sa v marci zadarí tak to bude chlapisko 😀 😀 ale osobne by som sa nebránila ani dvojičká 😀 😀 😀 😀 tak vidíme, potom môžeme porovnať čo vyšlo ked sa nám zadarí 😀 😀 😀
@matilda72 jasneeeee, budem zvedava 😉 @nataliuska mne sa teraz casto sniva, ze mam dietatko a je to chlapcek, tak uvidime 😉
@matilda72 ja sebe sice neviem ale 3 susedam som tipla dobre pohlavie.. A tebe by som priala dvojky, ale podla mna bude mala nezbednica ;)
@nataliuska tak bude mať byť po kom 😀 😀 😀 ja som bola veľmi zlaté dieťa 😝
@nataliuska tak drž silno palce, dvojičky by som aj celkom chcela 😀 😀 😀 normálne by mi to nevadilo, aspon by sme sa nenudili 😀 😀 no a muž ten stále prorokuje chlapca tak uvidíme, lebo celé moje tuho hovoril, že je to baba a aj bola aj ked som mala kopu príznakov, že je to chlapec
@matilda72 a ty by si chcela co?
Ahojte . Som tu späť 😘
2.2.2016 idem na krvičku a uvidíme ako su na tom folikuly a mozno uz 3.2 alebo 4.2 pôjdeme na 2 inseminaciu

@butterfly333 ja pohodka, 3DC, zajtra centrum, uz sa neviem dockat. Aj som rada, ze som dostala skor, ak zajtra nebudem moc krvacat, mozno mi aj uzv spravi a pozrie ten myom. Juj, uz nech som tam 😀