icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

eva2809
26. jan 2016

@matilda72 inac toto sa stalo aj mne dva mesiace do zadu...a uz by som to nechcela zazit...par dni byt najstasnejsia na svete a byt tehotna...a potom obrovske sklamanie..mne tak bolo povedane,ze do dvocj tyzdnov,vzdy moze ms prist...ale vydrzat tak dlho netestovat.ach

eva2809
26. jan 2016

@veronika1603 juj ja mam tiez velku nadej v sebe,ze tentokrat to budu//,dufam ze sa tu za par dni budeme spolu tesit🙂)drzim palce.tebe aj mne a vlastne vsetkym nam,co sme tu!!!!!

veronika1603
26. jan 2016

@eva2809
@matilda72 este aj kamoska mi pisala ze je blbost aby ma bolel vajecnik pred ms vraj podla nej to mozno vyslo.nic nam ale nezostava len cakat.. Ja do piatku

butterfly333
27. jan 2016

@veronika1603 moja na to sa moc nespoliehaj ako som ti pisala mna tiež pred dvomadnami dooost bolel lavý vaječník aj kríže dva dni v kuse ale to určite bude ms mávam to každý mesiac,ale to som ja amoje telo ty možno budeš tehu tak sa tým nestresuj kašli na to.

senselinka
27. jan 2016

@butterfly333 ako dnes? Teplota? Mrcha?

butterfly333
27. jan 2016

@senselinka no BT dnes kleslana36,9 tak ms dnes príde už som mohla mat po ms keby mi ten clostil neposunul ovu,a čo ty??

renimac
27. jan 2016

@veronika1603 mna tiez bolieva vajecnik pred menzesom ☹ ... Nie je to az taka blbost. Ale drzim palce, aby to u Teba bolo nieco ine 😉.

petkazh
27. jan 2016

@senselinka ano samozrejme ten moj je presne v centre do maternice takze tvori prekazku ...uz aby bol vonku amozno sa potom aj prirodzene podari 🙂

nataliuska
27. jan 2016

Caute baby! Takze dnes ziadna netestovala? Som zvedavaaaa ;)

zuzuzuzka
27. jan 2016

@nataliuska no ja som dnes 1. DC, takze testovanie sa nekonalo :/

nataliuska
27. jan 2016

@zuzuzuzka Nevadi.. Sice prvy ale urcite aj posledny.. ;)

zankaj
27. jan 2016

Kocky moje otazocka kedy si spravit test. Kedy sa to uz moze objavit?

kakatulik
27. jan 2016

@zankaj ak to z nejakého vazneho dovodu nemusis vediet skor,tak pockaj do meskania ms 🙂

zankaj
27. jan 2016

@kakatulik tak ja som hotova ja by som najradsej hned 😃😃😃 ale ok za 10 dni cakam tak pockam dufam vydrzim 😃😃

matilda72
27. jan 2016

@eva2809 veľmi dobre poznám tú netrpezlivosť ale vieš na dobré si treba počkať 😀 😀 neboj ak je drobček tam tak ta počká aj do piatku a nasledujúcich pár mesiacov tiež 😀

matilda72
27. jan 2016

@eva2809 a preto, pri najbližšom sa budem testovať len ked mi to bude meškať min 10 dní skôr sa ani neoplatí a kto si počká ten sa dočká 😀 😀

eva2809
27. jan 2016

@matilda72 mas uplnu pravdu.ja vsak taku pevnu volu nemam...a neodolala som testovaniu🙂+(no uvidime ako sa to vyvinie,verim,ze tentokrat spravne...

butterfly333
27. jan 2016

@zuzuzuzka ja asi tak isto ms sa už rozbieha no konečne ,Tak další mesiac pred nami neboj to zvládneme.

zuzuzuzka
27. jan 2016

@butterfly333 dakujem za povzbudenie. Mam pred sebou aj zmenu gynekologicky a som z toho nestastna. Mozem mi prosim napisat ake vysetrenia u gyn. si uz absolvovala?

butterfly333
27. jan 2016

@zuzuzuzka ja som okrem pravidelnej gyn prehliedky kde beru stery a HP to je všetko čo mám spravene a je to všetko v poriadku mm bol na spermio v centre a má výborne výsledky no už druhý rok sa nám nedarí,Neviem ale som si ista že je to na 99% stresom ,Musim zmenit život začat cvičit niečomu inemu sa venovat a nemysliet na dieta.Vtedy sa určite zadarí.Beriem od novembra Femibion kys,listovu občas macu vit C alchemilku ,

michhaela
27. jan 2016

Ahojte dievčatá takže mne sa mení práca o dva mesiace čiže mi stopujeme snazilkovanie :-\ az potom neskôr ...Budem vás sledovať a držať palce nech ste všetky tehuuu 😉 🙂

kakatulik
27. jan 2016

@michhaela a meni sa k lepsiemu?...lebo ak ano,tak supeeer,aj ked sa odklada to snazilkovanie....a co ked prave preto sa teraz zadariiii hmmm? 🙂

denidi
27. jan 2016

@michhaela aaa nastane zmena prace a veru mozno to nastartuje vsetko a ostanes tehulka 🙂

michhaela
27. jan 2016

@kakatulik
@denidi Babenky moje mi by sme radi ďalej ale chcem si chvíľku udržať tu prácu aj po /keby som sa mala vrátiť po rodičovskej dovolenke do práce/ Opäť začneme znasilzilkovat v lete...Ono ma len preradia kde naozaj ostanem bývať a aj bývame....Som už úplne vyčerpaná stavať stale o 3h a cestovať možno aj to je príčina prečo sa nedarí hlavné to tvrdí moja rodina a aj môjho jeho rodina, najviac vidí na mne môj že som už unavená a zase nasilu ma tlačiť nechcel vedel že čakám na toto čo som chcela "IBA PRERADIŤ"....Už mi navrhli nájsť niečo bližšie ale poskytla sa mi robota kde ma potrebuju a nemusia zaucat bo zaucena som a od domu to mam minútu plus dokonca vyšší plat 😉

kakatulik
27. jan 2016

@michhaela taaak potom niet co riesit...mozno sa stretneme v letných snazilkach 😀 😀 😀

eva2809
27. jan 2016

@michhaela moja,tak nakoniec ta preradia??tak to mas super..chces sa trosku "zabyvat" a potom pokracujete?

michhaela
27. jan 2016

@eva2809 Áno áno zabyvat viacej v tej práci 😉 aby som si na všetko zvykla bude to niečo nové pre mna a neskôr začneme opäť snazilkovat snáď sa vydarí 🙂 už budem kludnejsia 😉

barbora0502
27. jan 2016

@renimac no sme spolu uz dost dlho.. no bez ochrany je to asi tak pol roka no s tym že on pracuje čize večšinou sme spolu len cez výkendy.Čiže nespíme spolu často.. no plodne dni aj ovuláciu si sledujem skušame počas nich a nic...ja už fakt neviem 😐😐😐😐

renimac
27. jan 2016

@barbora0502 pol roka nie je az tak vela, my sa snazime uz 28 mesiacov. Co si vsetko vyskusala?

mia295
27. jan 2016

@tinka881 @maja367 takže baby som sa vrátila od MUDr. vzal si síce krv na HCG ale že 90% sa nepopotvrdí... vraj sa mi folikul drží pokope zubami nechtami a tým pádom mám problém s ovulkou :( zajtra sú výsledky, a teda v prípade neg. mi dal duphaston po ňom mi má dôjsť mrcha a predpísal mi clostil a v 14 deň mrchy prísť na kontrolu... a muža poslal na spermiogram aby sa spravil.... konečne sme sa niekde pohli a niečo som sa aj dozvedela...