@trojmamina19 sak ano no uvidis.mna by prekvapilo keby to nebola pravda potom.sa testom vooobec neda verit.ked nic mal by byt biely jak sneh
@beruska1108 ja ešte nie lebo mám blbeho doktora a bojim sa že ma pošle kade lahšie... ale ak dojde ms tak pôjdem za ním nech mi to začne pravidelne merať. kedy je najlepšie za ním ísť? teda od kedy to začína merať?
@zuzuzuzka no, to asi nie. On hovoril skôr o domacom testovani ovu. A tam je najlesie merat BT.
Agnucaston som myslela,ale az po ovulke.
@leticia22 no ja som vymenila doktora lebo ma nijak neriesil ze preco sa nam nedari proste nemal dobry pristup no a sla som k druhemu jeho si neviem vynachvalit.povedal ze ak dostanem ms tak mam prist asi tak na 10dc ze zacne merat folik lebo mam mi skace ovulka tak to chce podchytit od zaciatku.tak bez k nemu ked dostanes asi tak na ten 10dc ze nech ti zmera folik to je pat minutova zalezitost a nech ti ho odleduje ci ti praska.mas nato narok tam mu to takto povedz😊
@leticia22 vidis tam nieco?
Neviem prečo sú niektoré sestričky také tajnostkárky 😀 😀 nechápem, prečo mi rovno nepovedala, či je to OK alebo nie. milujem ked vám zahlásia, že musíte prísť na konzultáciu. juj kebyže to nie je 30 km od mesta ked bývam sa neviem dočkať 😀 😀 i ked uvažujem či nebudem aj rada ak by nám niečo zistili aspon by sme vedeli čo sa stalo.
@maja367 no celkom dobre, dnes som dobrala druhé ATB a dúfam, že aj posledné na tento rok 😀 trošku ma trápia, ženské veci ale už je to lepšie no trochu sa obávam, návštevy gyn. či niečo nenájde a neprekazí nám plány na plodenie, ale musím myslieť pozitvne, že nič nenájdu. no a teraz ešte tá sestrička na hematologii no bolo to vtipné 😀 😀 že konzultácia som zvedavá o čom budeme konzultovať 😀 😀 a vy sa máte ako??
@kakatulik ale bola som na hematologii, či nemám problémy z krvou a preto sa naše bábo nevyvíjalo ale ako mi povedala aj hematologička, takže že by to nemal byť ten problém ale skôr infekcia. to vieš všetci len hádajú a nemôže ma ani dokopy nikde poslať, kedže stále nie sú výsledky z pitvy.
Ahojte baby, uz som dlho nepisala ale sledujem Vas kazdy den :D ja som natom asi tak, ze minuly cyklus som bola na kontorle po uzivani duphastonu a co cert nechcel nasiel mi cystu :( ale chvalabohu som dostala nato hned MS a cysta mi zymzla :D bola som stastna. Tak doktor mi dal spravit hormonalny profil a ten mam dobry :D a nasadil mi clostilbegyt a s jeho suhlasom druhy cyklus pijem Inofolic.Co si myslite pomoze mi ? Joooj je toho vela uz neviem co si mysliet ci sa niekedy dockam aj ja :(
@beruska1108 ja vidim 😉
@kakatulik ja beriem iba jeden denne. ale neurobilo mi to s cyklom nič, možno skor že mi ho upravilo. ja som kedysi tak 2-5 rokov dozadu mavala ms raz štvrťročne, čiže do roka 4-5 ms. ale potom sa mi to z ničoho nič upravilo a posledné dva roky mám tak 33 dňový. Len jeden doktor mi povedal na sone že mám nábeh na PCO tak uvidím, ale zas v decembri mi bral krv na hormonálny profil a povedal, že som mala krásnu ovuláciu. Len on je súkromný u neho by som sa nedoplatila a ten moj blb uvidím ako sa zachová, keď teraz pôjdem k nemu, že chcem tú folikulometriu 😖
@beruska1108 noooo ani moc nie, teda skôr vôbec, a ty?
@beruska1108 Síííííce tam úplne vľavo niečo vidím 🙂 vieš, mňa sa je ťažko pýtať, keď ja som ešte pozitívny test naživo nevidela 🙂))))))))
@leticia22 no ani ja som este nevidela pozitivny test ani ducha ani naznak ducha a to som uz tych testov vyskusala..no skusim aj zajtra a uvidime.ozaj ms si dostala?
Ahojte žienky myslíte že s priateľom by som mohla mať styk aj v nedeľu keď pondelok idem na kontrolu ku gynekológovi? Od 6DC mam bolesti teraz som 13DC ďakujem
@beruska1108 mas tam pekneho dusika 😉
@beruska1108 nie ešte nedošla. ale bolia ma aj prsia a aj podbruško tak ako pred ms, takže sa obávam, že sa jej zas nevyhnem ☹ ale dúfam, že aspoň ty to tam budeš mať zajtra výraznejšie s tou čiarkou 🙂
Ahojte zienky 🙂 Veľmi rada by som sa k Vám pridala, ak môžem 🙂 snažíme sa s manželom rok a pol a ja tiež budem tehulka do mája 2016, aj keby traktory padali 🙂 tento mesiac som absolvovala prvu folikulometriu, v pondelok som ešte nijaky folik nemala, ale dnes my už Dr. povedala, že už je to tu, treba sa snažiť dnes a v sobotu, tak držte palčeky 🙂 MM mal ist buduci utorok na vyšetrenie, ale musí to odložiť, nakoľko 3 dni pred by musel mať absenciu, čo teda teraz nebude mať, keď sa v sobotu budeme snažiť 🙂 Ach bodaj by už ani žiadne vyšetrenie nebolo potrebne .... 🙂 a v pondelok śa mam ist ukazat k Dr. opäť, to asi bude pozerať, či folik praskol predpokladám, neviem, dnes my toho veľa nepovedala 😝

@veronika1603 oba boli Pepino...ale veď o necelý týždeň uvidím 🙂
popravde, do "práce na bábätku" sme sa chceli pustiť v lete na dovolenke...takže by som nejak nezúfala teraz keby nebolo :-P