@leticia22 no hovorim pokym nepride je stale nadej.skus zajtra testnut mozno sa tam nejaky dusok objavy😊 ja sa skor bojim ze to je falosny duch alebo kanalik lebo ta druha ciarka je nejak moc dolava ked som si kukala ine pozitivne testy tak druhu ciarku mali blizsie pri kontrolnej.myslim ze je to nejaku klan.zacali ma aj prsia boliet presne ako pred ms
@beruska1108 kazdy test je iny, pepino ma dolava, lady Max pri sebe 😉 drzim palce 😉
@renimac juu dakujem tu je dnesny uz je to asi aj troku vidno
@beruska1108 vidim 😉 to je pepino, ze? 🙂
@beruska1108 ahoj testuj ob-deň... hcg narastá ob-deň, takže ak si testovala včera... zajtra by ti už malo ukázať oveľa viac... ale toto už vyzerá na čiaročku... včera som nič nevidela na teste 🙂
Ahojte dievčatá.... snáď sa môžem k vám pridať... o prvé bábo sme prišli v piatom mesiaci tehu... potom sa nám po 9 mesačnom snažení podaril krásny synček a teraz som pred mesiacom ( po 5 mesačnom snažení) spontánne potratila v 9tt... som z toho zdrvená... ale nestrácam nádej, že bude ešte aspoň jedno dieťatko... čakám teraz na prvú ms po potrate a ideme na to... keďže dr. povedala, že môžeme hneď... tak nebudeme čakať ani o minútu dlhšie... 🙂 zatiaľ vás sledujem, veľmi držím palčeky, aby nám to každej čo najskôr vyšlo a túžobne očakávam tú moju mrchaňu 🙂
@mia295 doktor povedal, ze budu dnes o 12 hod. vysledky, ale sestricka povedala, ze v pondelok.Tak uvidime. Dnes som sa sestricky pýtala, ze ci pri mimomat.by nemal byt pozitivny tehu test a ona povedala, ze hej.Tak som sa dnes trosku ukludnila,lebo test mam biely. Potom ma zas caka vyvolavacka a nejaky hormonalny profil(to nepoznam)
dievčatá potrebujem radu. už som kukala aj na nete ale nie som o nič múdrejšia. no je to otázočka mimo tehotenskú tému. môjho muža asi už od pondelka bolí brucho. naprv sa cítil akoby mal žalúdok na vode. už skúšal febichol, čierne uhlie a je aj dietne varené zemiaky, čistý opečený chleba. a nič nepomáha. a teraz mi vravel, že ho to bolí tak okolo pupka a že je to taká zvláštna bolesť, že to nevie ani identifokovať. a kedže je to veľké trdlo, ktoré ide k dr. len ked umiera tak ma napadlo, že ste tu také znalé ženy a možno mi poradíte. čo to vlastne má a ako mu pomôcť. ale myslím, že to asi každá znás pozná ako sa vedia niekedy chlapi správať ako malé deti 😀 😀
@renimac ano je to pepino.mam doma este dva preistotu😄
@maryennn1 ahoj pocula som ze rastie obden ale ja som bola nedockava😃 myslela som si ze na prvon teste je falosny duch ale kedze som ho mala aj dneska a o kuuusticek zosilnel tak to hadam znebude falosne.testem aj zajtra samozrejme dufam ze bude silniet
@kakatulik no ved toto ak by to boli len vetri tak to by bolo fajn.
@denidi no a viem ako to bolí ja som to raz mala, ked sme boli pozrieť švagrinu do BA to bol výlet 😀 😀 som bola na sušených slivkách a teplej vode 😀 dakujem za radu skúsime, kúpila som nejaký čaj na zalúdok a má navarenú rascovú polievku tak uvidíme a ešte raz díky 😉
@kakatulik no čo sa stalo presne nezistili, len že to bolo dievčatko a pravdepodobne problém s placentou... bola som na hematologických testoch a aj na genetike... tam mi zistili mutáciu nejakého génu, ktorý má čo do činenia so zrážanlivosťou krvi a to, že moje telo nedokáže spracovať kyselinu listovú.... preto nariadili femibion kde už je kys. listová spracovaná a hematologické sledovanie počas tehu, ak by hustla krv pichala by som fraxiparín... pri mojom chlapčekovi som ale mala ukážkové tehotenstvo a napriek kontrolám bola krv vždy v poriadku a nič som nepichala... takže v podstate nikto nič nevie ☹ moja dr. tvrdí, že môže byť problém v donosení dievčatiek, ale to nie je nijako potvrdené... aj keď ja si to kdesi v sebe vnútri myslím tiež.
... tak už len dúfam, že toto ďalšie tehu príde čo najskôr a prebehne tak ako pri Adamkovi úplne bez problémov.
Inak žienky po tejto ms chcem začať merať bazálku a robiť ovu testy, aby som si odsledovala ako vlastne cyklus prebieha... kázala mi to dr, že si mám sledovať, aby som vedela kedy a ako je ovulka... máte nejaké typy, rady a odporúčania, alebo skúsenosti ohľadom tohto? Kedy v cykle začať, ako najlepšie merať a pod.?
@maryennn1 ja si síce BT nemeriam, ale robím si ovu testy no tam záleží ako dlho máš cyklus. ak ho máš 28 dňový tak začni sledovať tak cca 10 deň až kým nebude test pozitívny. ale zase sú aj baby čo majú ovlku skôr tak ak začneš skôr ako na 10DC nevadí. ja si zvyknem robiť test tak poobede cca 17.00 najlepšie ak to robíš pravidelne v rovnaký čas. ale ja to robím keď si na to spomeniem 😀 no a všimla som s,i že niektoré žienky si robia ovu aj dvakrát denne ale nikde si ho nerob z ranného moču, a pred tým ako pásik ocikáš tak by si nemala piť vodu cca 2 hodky. no a o tej BT viem len to, že sa mieria ráno hneď ako sa preberieš ale nesmieš vstať z postele 😀 😀 a to je asi tak všetko čo som tu pochytila 😀 😀
@maryennn1 nie včera som dobrala čakám ma kontrola o týžden či sme bacila zlikvidovali 😀 ms čakám v pondelok či utorok pevne im verím, že dorazia na čas. dnes som si urobila cvikolvý šalát tak dúfam, že ich trošku nabudia a prídu načas. 25 idem na cytologiu a chcem si dať spraviť kontrolné stery na mykoplazmu a ureaplazmu tak drž palce nech to dopadne všetko negatívne. lebo neviem ako by som rozdýchala dalšie atb už ich mám od januára dosť. aj môj žalúdok už porotestuje a nehovorím o mojej šušuli tá už tiež má atb dosť musela som zase začať užívať gynoflor 😒 😒 a ak sa môžem popýtať aké kontrolné sono??? tak držím palce nech príde na čas, poznám ten krásny pocit, ked prídu ako majú 😵
@maryennn1 ahoj moja.... prave som docitala tvoj pribeh... snad si ma este pamatas z min. skupiny... je mi luto ze si mala taku skusenost, ja som prezila nedavno presne to iste co ty. Zac.septembra som potratila v 7tt. Bola som na hematologii a tam mi zistili hustu krv a zmutovany gen ci co. Ze mam byt pri dalsom tehu sledovana a pichat injekcie. Ved prve tehu ako ty som mala bez problemov tiez. Nechapem to a mam presne ten isty pocit co ty, vnutorny od zaciatku, s tym donosenim urc.pohlavia. ja som na kyrete ale nebola, cize neviem pohlavie ani nic blizsie, vycistila som sa sama...Chceli by sme sa pokusit teraz v marci prvy krat zase o mimi, doteraz som cakala, povedali ze aspon 3mes. mam pockat, no ja cakam dlhsie aj schudnut chcem a este raz asi skocim na hematologiiu ze co s tou mojou krvou. Som tiez plna otazok a neviem ani co si mysliet. 😒
@beruska1108 urcite vidno 🙂 a ja odporucam mamatest..su velmi spolahlive
@reni1512 Reni jasné, že si ťa pamätám veď máme júlovčiatka 🙂 No ja som tiež potratila spontánne doma v 9tt ☹ bolo to hrozné... všade plno krvi a všetko som držala v rukách, stalo sa mi to vo vani, och ani pomyslieť už na to nechcem ☹ Prvé bábo som musela porodiť prirodzene už mŕtve, už to bol koniec 5 mesiaca a teraz toto... moja psychika je zničená, srdce na franforce, ale chválabohu mám Adamka, je pre koho žiť, nechcem to vzdať, chceme pre neho súrodenca a ja verím, že sa to podarí. Aj ja som sa objednala znova na hematku dali mi termín 13 apríla, tak teda čakám... tiež som nebola na kyrete, vyčistila som sa sama a práve preto @matilda72 mám ísť aj na to kontrolné sono, či je všetko preč... robia ho po prvej ms tak, ako aj po kyrete... chodila som teraz len na sledovanie krvi, či klesá HCG, dr povedala, že ke´dže sa všetko vyčistilo samé, môžeme sa začať snažiť hneď a nakázala merať teplotu a robiť ovu testy aby som vedela "ako fungujem".

@rrianna ahoj,to je super,ze sa folik teda objavil a mozte sa naplno snazilkovat,drzim palceky,aby to vyslo,tiez uz na babenko dost dlho cakate,este som chcela povedat,na ten spm podla mna pokojne moze ist,ved ked date sexik v sobotu do utorku to bude tri dni a to by mohlo stacit,ci? moj bol na spm pred dvomi tyzdnami a mal pauzu az 5dni a dnes bol zasa na kontrolnom spm a mal pauzu len 2 a pol dna a spm mal presne taky isty,takze tak 😉