icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
12. feb 2016

@maryennn1 to mi je veľmi ľúto, musíš byť veľmi silná. poznám to veľmi dobre ten pocit bezmocnosti. ja som potratila tak isto v piatom mesiaci. my síce dieťatko ešte nemáme ale verím, že čoskoro sa nám to podarí. držím palce nech všetky vyšetrenia dopadnú dobre a potom to môžete skúsiť ale hlavne musíte byť fit nie len fyzicky ale hlavne psychicky. tak budeme pekne merať a testovať a tento rok to dáme verím tomu. ako tak sledujem tak od založenia tejto skupiny sa veľa žienok presunulu k tehuľkám tak dúfam, že tam čoskoro budeme aj my 😵 😵 😵

maryennn1
12. feb 2016

@reni1512 pohlavie vedeli, lebo ten prvý raz mi robili patológiu bábätka ☹ a genetiku zistili z krvi... písala som, že som bola na genetike.... áno, dáme to určite 🙂

kachita
13. feb 2016

Aj vy ste tak sialene smutne, ked citite prichadzajucu ms?

denidi
13. feb 2016

@kachita jaaj veru ano a navyse totalna bezmocnost a zufalstvo na mna vtedy dolahnu ☹ ty uz isto vies,ze nic z toho tentokrat? ja vzdy verim,tak strasne az dokonca,az ked pride ms,taky smutok citim a potom sa znormalizujem a ide sa dalej

senselinka
13. feb 2016

Baby, ja mam sice do mrchy este 7 dni, ale uz teraz viem, ze pride 😢
Typicke bolesti brucha, prsia bolia uz dva dni... Ach jaj. Neviem, co to ma byt, tehotna som bola uz 5 x, vzdy tak max tri cykly a teraz nic a nic... Uz ani neverim, ze to IUI nam moze vyjst ☹

denidi
13. feb 2016

@senselinka nezufaj este,ved kazde tehu je ine a tomu IUI musis verit,ved aj pri malinkej si verila a vyslo,moc moc ti to prajem,ak tento mesiac nic,ja uz mam doma clostil aj pregnyl a bud cyklus ideme do toho obidve a budeme silno verit 😉

michaela_lm
13. feb 2016

Pomohol niekomu inofolic poradte nieco budem velmi rada teras som brala ten inofolic mesiac idem si kupit este dva balenia hadam pomoze dakujem za precitanie

renimac
13. feb 2016

@senselinka heeej, nezufame! Ked nic ine, IUI urcite vyjde! 😉 kapito? 😵

zuzka2208
13. feb 2016

Ahojte baby tak ja sa podelim s vami s mojimi skusenostami 🙂 o babo sa snazime 2 roky najprv som mala vysoky prolaktin a ten ze udajne blokuje ovulaciu tak som po case zacala brat parlodel v nadeji , ze to je jediny problem a ked sa vysledky zlepsia otehotniem. Rok som brala aj inofolic ale mne zial nepomohol tak sme zacali navstevovat car v martine a dali mi clostil a pichali pregnyl. Samozrejme sme sa tesili ved konecne bude ovulka a nic nam nemoze branit v otehotneni 🙂 pocas uzivania clostilu som isla na kontrolu na prolaktin a ked som spomenula doktorke v lubochni ze beriem clostil velmi sa cudovala , ze preco nepockala pani doktorka v martine kym sa znizi prolakin :( nechapala som ved v nadeji ze mi v martine chcu dobre som im samozrejme verila. Nakoniec sa stal zazrak a po druhom iui v novembri som mala pozitivny tehu test 🙂 tak velmi sme sa s manzelom tesili , zial nie dlho a v 5 tt to odislo a poviem vam, ze sme teda mali co robiť aby sme to ako tak zvladli.ked sme potom isli do martina tak mi bolo povedane , ze mam aj pco syndrom co mi teda nikdy nikto pred tym nepovedal. neviem sa zbavit pocitu ze iui a hlavne ivf je pre nich super biznis a aj tak nam pravdu nikto nepovie len nas stale tlacia do ivf. Skusila som hadam vsetko ako inofolic , gynex, alchemilku, maku , cvicenie, zdravu stravu atd. a stale nic. ako sa mam dopracovat k vytuzenym // ? uz mam niekedy pocit ze sa to nikdy nepodari. Bez clostilu mam tak 40 dnove cykly :(

renimac
13. feb 2016

@zuzka2208 neviem, ale ked na to raz pridem, urcite ti dam vediet 🙂 drzim palce 🙂

matilda72
14. feb 2016

pekný víkend za nami, kto si môže viac priať. svokrovci odišli na celý víkend preč a mi z mužíkom sme mali byť celý pre seba. takže romantika ako vyšitá. len škoda, že som 27DC a úpenlivo čakám na svoju poslednú ms 🙂 to by sa tento víkend plodilo 😀 😀 😀 dúfam, že ešte taký víkend nás čaká. máme v pláne víkend na chate tak o tri týždne dúfam, že vtedy mi vyjde ovu 😀 😀 krásny valentín vám želám žienky 😀 😵

matilda72
14. feb 2016

zajtra by mala prísť ms, necítim žiadne príznaky. tak držte silno palce nech nemusíme dlho čakať. sa tak teším nech už je 1DC a potom šup šup ide sa na to 😵 😵

nataliuska
14. feb 2016

@matilda72 a mozno ani nepride ;)

malalienka85
14. feb 2016

Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám do skupiny, práve začíname náš 15-ty cyklus snaženia, posledný prirodzene.. V marci ideme na prvé IUI, ak nevyjde tak potom ešte 2 dva krát a až potom IVF keďže nemáme žiadnu dg. zajtra budú 3 týždne od laparky, ms mi včera skončila, OVU testy sú už na ceste, tak sme si povedali že skúsime ešte... asi by to bol zázrak keby sa podarilo že? ale ja na zázraky fakt verím 😀
myslíte baby že by mohol byť problém keď som len 3 týždne po laparke, máte niekto skúsenosť?
Pekný večer všetkým 😉

denidi
14. feb 2016

@zuzka2208 ahoj,tiez sa uz dlhsie snazite,ako vela z nas co sme tu,my ked sme pred vyse tromi rokmi zacali zo snazenim,ani vo sne b mi nenapadlo,ze sa to nepodari hned,no ale stale verim,ze to proste pride 🙂sledujes si svoje cykly aj meranim bt,alebo ovu testami? uz ti teda vlastne aj nabehla ovulka po tom clostyle,alebo si ho neuzivala nakoniec? drzim prstiky,aby sa co najskor podarilo 😉

kakatulik
14. feb 2016

@malalienka85 ahoj,
osobnu skusenost s laparkou nemam,ale ak bola len diagnosticka a max ti prefukli vajcovody tak si myslim,ze by to problem nemal byt ked sa zacnete snazit hned....a źazraky sa dejz,preto na ne treba verit. 😉 🙂

malalienka85
14. feb 2016

@kakatulik ano bola len diagnostická aj ms prišla načas tak ja si myslím ze som Ok. Tesim sa lebo teraz sme sa mesiac nemohli, tak konečne normálny režim 😆 Aj ked mi ta pauza celkom dobre padla 🙃

zuzka2208
14. feb 2016

@denidi mala som 4 cykly s clostilom z toho 2x iui a po druhom iui // zial sa to neudrzalo. teraz som bola bez tabletiek ale so 40 dnovymi cyklami a myslim ze anovulacnymi. rozmyslame ze by sme este skusili do tretice jedno iui ved zazraky sa deju 😊 a ak nie tak uz len ivf. Len som si nebola ista ci bolo dobre mi hned nasadit clostil kedze som mala vysoky prolaktin a citala som ze ked sa aj podari otehotniet tak sa plod neudrzi. A v tom case ked sme mali // ja som mala prolaktin este vysoky.

denidi
14. feb 2016

@zuzka2208 to ma mrzi,ale presne akopises,zazraky sa deju a preto si myslim,ze by ste to urcite mali teda este vyskusat,hlavne teda,ze aj prolaktin klesol,tak verim,ze vam to vyjde 🙂 no aj ja uz mam doma clostyl,tak ked pride ms idem brat a skusime prvykrat IUI,zatial som v tomto novacik,skusali sme len prirodzene,tak uvidime 😕

zuzka2208
14. feb 2016

@denidi tak budem drzat palce urcite sa vam to podari 😉 iui je uplne v pohode len ten clostil je trosku 🙄 ved ako hormony 😎 ale ved co by sme nevydrzali koli tomu aby sa to uz konecne podarilo 😊

denidi
14. feb 2016

@zuzka2208 aj ja drzim palceky tebe 😉 vsetko vydrzime,som zvedava,ako budem reagovat na clostyl,este som ziadne hormony nebrala,ale dame to🙂

matilda72
15. feb 2016

@nataliuska no to by bolo pekné ale kedže sa ešte z mužíčkom chránime tak by to bol skôr zázrak 😀 tak môžem z radosťou povedať, že dnes ráno dorazila v plnej paráde. som ako švajčiareske hodinky 😀 😀 takže nech dopadnú ešte posledné vyšetrenia na jednotku a môžeme ísť na to 😀 😀 marec je náš mesiac cítim to 😵 😵

maryennn1
15. feb 2016

@matilda72 aj ja tú svoju čakám tento týždeň, tak snáď príde a nebude ma naťahovať 🙂

matilda72
15. feb 2016

@maryennn1 takže sme na tom skoro rovnako. ja som tomu ani neverila, čakala som, že bude trošku meškať. nič ma nebolelo iba v sobotu trošku. a tak som povedala, že tretia ms po potrate by mala byť taká ako tá predtým a zase nič. ani prsia ani bruško 😀 😀 to je paráda. kebyže nekrvácam tak ani neviem, že ich mám 😀 to je zázrak ked si predstavím aké som ich mala, som nevládala stáť hýbať sa aké som mala krče. no teraz ma len tak napadlo, že aké by to bolo super ak by sme otehotneli spolu 😀 😀 to by sme mali krásnu darček pod stromček 😀 😀

maryennn1
15. feb 2016

@matilda72 áno bolo by to pekné, keby sa nám naraz zadarilo 🙂

maryennn1
15. feb 2016

@matilda72 a inak mne sa ms po pôrode úúplne zmenila, pred pôrodom som mala brutálne bolestivú, som sa po stene škrabala a tabletky nezaberali, dokonca v puberte som zopár krát aj odpadla... trvala 7 dní a tieklo zo mňa ako zo suda (sorry za opis), ale po pôrode parádička... 4 dni na ten štvrtý už skoro nič, bolesti takmer žiadne, okrem toho, že ma prííšerne boleli kríže, čo pred pôrodom nie... takže hormóny robia svoje a dokážu veľa zmeniť... som zvedavá aká príde teraz

matilda72
15. feb 2016

@maryennn1 tak počula som, že sa to mení ale že až tak, no prvá ms a druhá boli bez bolesti ale že to boli ms také čistiace no a táto mala byť už normálna tak uvidíme, možno zajtra budem hovoriť inak 😀 😀 ale tak hlavne ma prekvapujú prsia, tie ma boleli neskutočne už týžden pred. BOH ochranoval toho kto by sa ich dotkol, ešte som tam mala nezhubnú hrčku a tá sa hlásila aj za desiatich som ani podprdu nemohla nosiť a teraz nič, bože ako dobre že som nešla na operácii ľudiami hovorili že sa to môže zmeniť a som neverila až kým som to nezažila 😀 😀 držím silno palčeky nech to vyjde. som si všimla na tvojom blogu že si už prišla o dve detičky. tak o to silneješie budem na teba myslieť 😉 😉 a inak už sa môžete snažiť??

maryennn1
15. feb 2016

@matilda72 no písala som to v skupinke o pár príspevkov vyššie ako to u nás bolo ☹ po prvej ms idem na kontrolné sono, či sa všetko vyčistilo a dr. mi povie čo a ako, potratila som tentoraz ale spontánne doma bez kyretu... tak moja dr. povedala, že sa môžeme snažiť aj hneď... no uvidíme podľa toho kontrolného sona... ale ja už na nič čakať nechcem, po prvej strate sme čakali pol roka tak ako nám odporúčali a aj tak sa nám potom ďalšie mesiace nedarilo, takže podľa mňa viac ako 3 mesiace ani nemá význam čakať... ak by ešte maternica nebola ok, žiadne bábo sa v nej ani neudrží, to je môj názor.

matilda72
15. feb 2016

@maryennn1 presne tak ako hovoríš. len smelo do toho, nám sa tiež podarilo na prvý krát po prvom sponntánom 😉 . mne dr. asi 4 nezávisle od seba povedali, že netreba dlho čakať, že čím skôr tým lepšie. a to ja som potratila v 5 mesiaci a že po troch sa môžeme snažiť naplno, že ideál je ak žena otehotnie do pol roka. lebo maternica je lepšie pripravená z predošlého tehu. my sme čakali tiež tri mesiace, len sa bojím trošku lebo idem 25.2 na vyšetrenie ako to dopadne lebo chceme začať skôr ako prídu výsledky. ale asi to nechám na osud ak sa zadarí tak sa zadarí. i ked tak uvažujem ked som mala prvé tehu tak to bolo zvláštne síce na teste boli // ale brala som atb a k tomu ožiare na rehabilitácii. tak som sa modlila aby bábo bolo zdravé a odišlo veľmi rýchlo asi to tak malo byť a verím, že teraz do tretice všetko dobré. ak sa má maličké narodiť tak to bude vtedy kedy má. nikde nie je napísané, že ak sa bude dlhšie čakať všetko bude ok 🙂

tinka881
autor
15. feb 2016

@mia295 Ahoj moja, testy su negativneeeeee. PRL ze je norma, neviem co je prolaktin. Mam sa zajtra zastavit pre lieky-zas nejake nove ☹ale radsej lieky ako do nemocnice...a ty moja ako?