icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

leren1
15. feb 2016

@matka90 takze sa mozno zadarilo ? Aj ja mam pco a som po laparke len mne pco zistili az po laparke ☹

beruska1108
15. feb 2016

@leticia22 ahojky ciarka zosilnela😄 tak uz len cakat aby vsetko dobre dopadlo.joj to ma mrziii ale neboj teraz sa to uz urcite podari😉 ja som brala prvy krat gynex no a neviem ci to bolk nin ale hned sa nam zadarilo😃

matka90
15. feb 2016

@leren1 jakto ze ti pco zistili az po? Mne este pred ked mi robili predoperacne vysetrenia, preto mi robili drilling. No zatial si moc nechcem namyslat aby som nebola zase sklamana ☹ a beres aj nejaky tabletky alebo nieco?

lusina17
15. feb 2016

ahojte baby mam otazku ked som mala minuly cyklus az 32 dnovy..je mozne aby som mala ovulku uz v 12-ty den, lebo vtedy som citila mensia pichanie a mala taky tahavy hlien....ovulacne testy som si zacala robit v ten vecer a 8 nasledujucich dni a nic ,,dve ciarky nikde..dakujem za odpoved

aluska2999
15. feb 2016

Ahojte žienky tak dnes som bola u doktora urobil mi preventivku všetko v poriadku tie bolesti bola ovulácia rovno v dňoch po menzese ale ktorý presne neviem takže sme to asi nestihli ☹ dnes som 17Dc.myslite že ovu testy mi povedia kedy prebieha?

leren1
15. feb 2016

@matka90 Neviem ,po laparke som mala problem s mocenim tak mi brala mojaa gybekologicka krv a vtedy to zistila...akoze sama tomu nechapem ☹ uz na tretiu laparku nechcem ist...keby sa to vedelo pred...neberiem zatial nic teraz mam prvy menzes po laparke a na desiate den k lekarke a hormonalna liecba...ty si nieco brala...tak drzim palceky potichucku...kolko meskaju ?

renimac
15. feb 2016

@beruska1108 gratulujem, vidime sa v Oktobrovkach 😉

leticia22
15. feb 2016

@beruska1108 pekne pekne pekne super teším sa, a držím palčeky aby len a len zosilnievala 😉 no ja beriem len inofolic ale už 7 mesiacov tak chcem skúsiť niečo iné 🙂 tak skúsim to čo ty 🙂

matilda72
15. feb 2016

Tak to čakanie má svoje nevýhody, človek sa dostane k takým veciam. som natrafila na stránky, kde sa píše, že muž a žena nemôžu splodiť bábo vtedy ked sa narodili a vtedy na oblohe nesvietil mesiac, čiže pred novom a tesne po ňom. tak som kukla lunárny kalendár a čo čert nechcel ja a môj muž akurát vtedy sme prišli na svet. no ja viem, že netreba hneď veriť všetkému ale čo na to hovoríte, myslíte si že fáza mesiace môže takto ovplyvniť život??? inak že ideál na počastie je ked je mesiac v splne 😀

leren1
15. feb 2016

@leren1 zatial som si nasadila gynex beriem uz mesiac,vceliu matersku kasicku a kys.listovu...gynex mi vsetko upravil po mesiaci tak dufam ze aj ovulku...

lenkastar
15. feb 2016

Tak baby dnes som bola na gynde.sme sa nasmiali s dr. Meral folikul krasny 21mm uz na orasknutie.tak dnes zajtra pozajtra makat!ms presna vsetko umna ok. 🙂 a mm poslal na spermiogram.tak ten je vystresovany 😃 dufam teda, ze toto bola posledna mrcha a dalsia bude tak za rok 😊

aluska2999
15. feb 2016

@renimac gratulujem 🎊 aj ja chceeeem

renimac
15. feb 2016

@aluska2999 urcite to pride skor ako u mna 😉 ja som trhala rekordy 😀

aluska2999
15. feb 2016

@renimac len ovulácia bola asi skôr tak sme to nestihli čo už len neviem ci skúsiť raz tie ovulacne testy alebo co vyskúšať?

renimac
15. feb 2016

@aluska2999 radsej meraj 2-3 cykly teplotu a potom budes vediet, kedy mas ovu 😉.

leticia22
15. feb 2016

baby neviete mi poradiť či brať gynex spolu s inofolicom a k tomu čaj alchemilku? alebo mi stačí gynex s čajom doteraz som brala iba inofolic 7 mesiacov a nič z toho ☹ Diky 🙂

denidi
15. feb 2016

@beruska1108
@renimac baby velka gratulka 🙂 prajem vam nech vsetko ide ako ma, krasne tehulkovanie 😉

renimac
15. feb 2016

@denidi dakujeme a Tebe posielame tehu bacilov 😉 😉 😉

denidi
15. feb 2016

@renimac dakujem 🙂 🙂 🙂

ninna86
15. feb 2016

..dakujem dobrej dusicke za tehu bacilky 🙂

senselinka
15. feb 2016

@matilda72 tak fajn, ja mam vacsinou mrchu okolo splnu a ovu okolo novu, som naveky neplodna 😀

kakatulik
15. feb 2016

@senselinka co,co cooooo 😀

senselinka
15. feb 2016

@kakatulik @matilda72 davala vyssie prispevok,ze kedy sa da a neda otehotniet podla lunarnych faz... Takze ja nic teda 😅

leren1
15. feb 2016

@leticia22 staci ti uplne gynex...alchemilka je v kvapkach tiez tak by som moc nekombinovala

kakatulik
15. feb 2016

@leticia22 ak ti ten Inofolic nepomoh,vysadila by som ho.Zbytocne vydzujes peniazky do vetra,ale kup si k.listovu 800.kuu s metfolinom.

leticia22
15. feb 2016

@kakatulik takže myslíš že gynex brať s touto kyselinou listovou? to je v tom femibione či kde ta kyselina s metfolinom?

leticia22
15. feb 2016

@leren1 ale ja pijem čaj alchemilku, nie kvapky,,, takže ani ten nepiť?

kakatulik
15. feb 2016

@leticia22 ano aj vo femibione,ale skus na nete pohladat.Existuje aj samotna takato kys.listova.Vychadza to lacnejsie,ale vo femibione mas aj ine vitaminny.
Alchemilku pi pokojne dalej do ovulky.Budes mat aspom pitny trzim.

leren1
15. feb 2016

@leticia22 myslela som ze uz v kvapkach gynex mas alchemilku...tak bude stacit mozno gynex...a inofolic by som asi vysadila 7 mesiacov je dost

leticia22
15. feb 2016

@kakatulik
@leren1 Ďakujem baby tak idem na to od zajtra. už som si objednala gynex kúpim kyselinu a do mája som v tom teda 🙂)))) a dúfam že aj vy so mnou 🙂