@senselinka ved ja sa tomu smejem čo sa nedá vymyslieť 😀 😀
@matilda72 ved ja viem 😘
Ale zas co neurobi dlhodoba snazilka pre babo... Asi skusi aj sex v splne na hlave 😕
@senselinka tak to asi hej :D :D
Ženy tak ja čakám ms a dnes úúúplne bolesti ako na ovu, je toto normálne? urobila som si ovu test a palička silnejšia ako kontrolná, to akože mám tú svoju ms čakať až cca za 14 dní? som sa tešila, že príde tak ako chodievala vždy a jupí na to, ale takto sa nám to zase oddiali ☹
@maryennn1 no mne po prvom potrate meškala asi desať dní a teraz mi chodí presne na čas tak ako má a teraz mi prišla cca týžden pred ukončením šestonedelia čiže tiež tak ako mala cca 4 týždne po potrate. ale tak uvidíš, záleží koľko máš ešte v sebe tehu hormonov, v koľkom týždni si potratila a tak. tak ti prajem pevné nervy a nech čoskoro dorazí 😀
Tak zas nic mrcha prisla znovu... mam pocit ze do maja tehu nebudem ....
@zlatarybka29 hlavu hore! jasné že budeme všetky do mája tehu! 😉
@mia295 skus testnut aj poobede... Ciarka moze byt aj tmavsia ako kontrolna ;)
@nataliuska skúsim 🙂 ako som sa začala pozorovať tak som ešte väčší magor :D už neviem sa občas vyznať v sebe 🙂 dúfam že ešte zosilnie a teda by mohla prebehnúť ovu zajtra alebo piatok? 🙂
@mia295 ja som robila ovu prvy krat minuly mesiac... A bolo mi povedane ze ovu prebehne do 24-48 h od najpozitivnejsieho testu. A vraj je fajn sa milovat den pred, v ren den a den po. A podarilo sa ;) Drzim palce
@nataliuska už sa vám aj podarilo? jej gratulujem 🙂 poskúšame a uvidíme čo poviem aj doktor budúci týždeň 🙂
@mia295 dakujem, ale zatial som este nebola u dr., tak sa snazim radost neprehanat. Drzim palec
@veronika1603 tak som si myslela ze neskora ovulka...vajecnik bolel,aj krize trochu-taka klasika...a tot 29dc mrcha mrchava prisla ☹...pri mojich 39dnovych cykloch dost divne ☹...a to som prvy krat zacala s ovu testami...po 18dc som uz netestovala,myslela som najskor ze bud prebehla pred 11dc alebo bude neskoro...a nezistila som nic akurat son zas 1dc...jaaaaj dokedy totooo...ty ako?...citis nejake zmeny? 🙂
babulky tak ja som uz po operacii toho myomu... vsetko v poriadku ziadne bolesti...
dva tyzdne pokoj ...potom kontrola...konzultacia v poistovni na umele...tak verim ze to do dalsieho cyklu postihame ....

@leren1 v podstate 3 den iba, len ma boli v podbrusku dost. Tak mozno ze aj pridu. Co mi predpisal doktor clostyl a skusam inofolik. Chudatko uz 2 laparky? Tak to nie je co zavidiet ☹