@veronika1603 mne ukazuje 1DC 27.2,
@butterfly333 ja mam.kalendar a mi ukazuje 1dc az 31dc a mavam 30 dnove cykly..bola som u dokyho a 13dc mal.folikul na pravo len 12mm.ovu testy som mavala pozitív na 15aj 16dc a ked folikul rastie kazdy den 2mm tak to mozno sedi.vcera som si kupila náramok na plodnost jadeit a krystal(ten znasobuje jeho silu).kamoska ho.kupila na jarmoku a nabuduci mesiac bola tehu.ja uz skusam vsetko
@maryennn1 dakujem 😘
@senselinka Gratulujem a hlavne nech to dobre dopadne 😀 😀 😀 teším sa s tebou. my chcem ísť tento mesiac na to ale neviem, lebo mám podozrenie na jednú baktériu v šuške a k dr. idem až vo štvrtok a plodné dni budú asi tak nejako piatok sobota a neviem, či to riskneme 😀 😀 ale ešte raz teším sa 😉 😉 a tfuj tfuj a do šťastného konca 😀
@matilda72 dakujem moc 😘
@veronika1603 a to ge si kupila ten naramok?Bodaj by pomohol bolo by to super.Jamám tiež tak cyklus no uvidim čo bude.Snád budu konečne //
@butterfly333 v tescu za pokladnami je taky kiosk s kamenmi aj naramky aj privesky proste obchod s liecivymi kamenmi.maju to aj na jarmokoch a tak.tak skusam.co uz.
@veronika1603 ja som si teraz čitala o kamenoch a na plodnost počatie atd je mesačný kamen velmi pekný.skusim pozriet niekde.
@butterfly333 ano aj ten mi ponukala.aj jadeit je ten co mam ja a este jeden.mam k tomu aj ten krystal.co znvojnasobi jeho ucinnost.tak dufam.a teším sa.pani v kiosku mi povedala.ze jej mam dojst potom.povedat ked mi to vyjde.zlata bola.da sa aj prsten kupir alebo privesok hocičo
@butterfly333 Ahoj. Ja vyrábam náramky z polodrahokamov. Ak by si mala záujem kľudne mi napíš IP.
@maryennn1 ale enteroccous už som sa na neho liečila ale bol v močovom mechúri tak dúfam, že sa preliečil idem na kontrolu ale zase budem musieť čakať týžden na výsledky a tam dole mám také zvláštene pocity takže sa bojím, či mi ten coccus nepreskočil a dierku vedľa 😀 😀 ale pevne verím, že sa mi to len zdá. začala som piť kapsičky väčšiu ktorá je prírodné antibitikum a začala som jesť probitika takže hádam zabere 😀 😀
@senselinka gratulujeeeeem 🙂
@renimac jako na vinko?ci?som mimo?
my prave s priatelom zaciname uzivat doplnok vyzivy z korena Maca a priatel navyse aj vitaminy a mineraly na zlepsenie spermii, tak hadam sa podari a na narodeniny v maji dostanem ten nakrajsi darcek 🙂 ... ak toto nezaberie tak ideme na IVF
@maryennn1 no ja som bola cca pred 3 týždnami u obvodnej a tá mi naordinovala ATB no a teraz idem na kontrolu. no a tu na mk bola diskusia ohladom enterococcusa a že sa táto baktéria vyskytuje aj dole a musí sa liečiť len ATB. no celkovo je to bakteria, ktorá je normálne prítomná v ľudskom tele ale ak ti klesnú lactobacily tak sa prenomnoží. No a že príznak je keď tam dole po ťuťu muťu páli a svrbí, no a mne tieto problémy začali, keď sme sa začali milovať po šestonedelí a ja som si myslela, že sme to len prehnali alebo som bola príliš suchá 😀 😀 ale akože môže to byť to aj ten bacil. tak som sa rozhodla, že sa skúsim podporiť trošku inak. a čítala som na túto bylinku veľké chváli. ona nie je len na urologické problémy ale aj na dýchacie a aj ako prevencia nádchy, chrípky ale aj podporuje imunitu volá sa to Kapsička väčšia. kúpiš aj ako tablety aj tinktúru a čaj. ja som sa rozhodla pre tinktúru ale tá sa v tehu nesmie ale čaj sa môže a tablety to už neviem. ono je to prírodné atb dokáže zabiť v tele 4O druhou baktérii dokonca aj zlatého stafilococa. tak dávam tomu veľké nádeje lebo ak mám brať ďalšie ATB tak to nie je dobré ani pre moje tele ak plánujeme bábo. a ty kvôli čomu potrebuješ podporiť?? 😉
@maryennn1 aj ja verím bylinkám, tak verím, že aj zaberú, lebo tento rok som chcela začať od začiatku a stále ma niečo postihne a už ma to nebaví tak som sa rozhodla to riešiť. ak som zdravá tak ma to podporí imunitu a ak som ešte chorá tak verím, že ma to vylieči 😀 😀 ja už tak veľmi chcem začať pracovať na drobcovi 😀 😀 je to taká príjemná aktivita 😵
@veronika1603 tak ked tenti krat nemas ziadne priznaky tak by to mo hlo vyjst 😉..a tu bazalnu merias?..a ako to mas teraz?...

@senselinka gratulujem 🙂