icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maryennn1
20. feb 2016

@senselinka gratulujem 🙂

butterfly333
20. feb 2016

@veronika1603 mne ukazuje 1DC 27.2,

veronika1603
20. feb 2016

@butterfly333 ja mam.kalendar a mi ukazuje 1dc az 31dc a mavam 30 dnove cykly..bola som u dokyho a 13dc mal.folikul na pravo len 12mm.ovu testy som mavala pozitív na 15aj 16dc a ked folikul rastie kazdy den 2mm tak to mozno sedi.vcera som si kupila náramok na plodnost jadeit a krystal(ten znasobuje jeho silu).kamoska ho.kupila na jarmoku a nabuduci mesiac bola tehu.ja uz skusam vsetko

senselinka
20. feb 2016

@maryennn1 dakujem 😘

matilda72
20. feb 2016

@senselinka Gratulujem a hlavne nech to dobre dopadne 😀 😀 😀 teším sa s tebou. my chcem ísť tento mesiac na to ale neviem, lebo mám podozrenie na jednú baktériu v šuške a k dr. idem až vo štvrtok a plodné dni budú asi tak nejako piatok sobota a neviem, či to riskneme 😀 😀 ale ešte raz teším sa 😉 😉 a tfuj tfuj a do šťastného konca 😀

maryennn1
20. feb 2016

@matilda72 akú baktériu?

senselinka
20. feb 2016

@matilda72 dakujem moc 😘

butterfly333
20. feb 2016

@veronika1603 a to ge si kupila ten naramok?Bodaj by pomohol bolo by to super.Jamám tiež tak cyklus no uvidim čo bude.Snád budu konečne //

veronika1603
20. feb 2016

@butterfly333 v tescu za pokladnami je taky kiosk s kamenmi aj naramky aj privesky proste obchod s liecivymi kamenmi.maju to aj na jarmokoch a tak.tak skusam.co uz.

butterfly333
20. feb 2016

@veronika1603 ja som si teraz čitala o kamenoch a na plodnost počatie atd je mesačný kamen velmi pekný.skusim pozriet niekde.

veronika1603
20. feb 2016

@butterfly333 ano aj ten mi ponukala.aj jadeit je ten co mam ja a este jeden.mam k tomu aj ten krystal.co znvojnasobi jeho ucinnost.tak dufam.a teším sa.pani v kiosku mi povedala.ze jej mam dojst potom.povedat ked mi to vyjde.zlata bola.da sa aj prsten kupir alebo privesok hocičo

luckalucinka
20. feb 2016

@butterfly333 Ahoj. Ja vyrábam náramky z polodrahokamov. Ak by si mala záujem kľudne mi napíš IP.

matilda72
21. feb 2016

@maryennn1 ale enteroccous už som sa na neho liečila ale bol v močovom mechúri tak dúfam, že sa preliečil idem na kontrolu ale zase budem musieť čakať týžden na výsledky a tam dole mám také zvláštene pocity takže sa bojím, či mi ten coccus nepreskočil a dierku vedľa 😀 😀 ale pevne verím, že sa mi to len zdá. začala som piť kapsičky väčšiu ktorá je prírodné antibitikum a začala som jesť probitika takže hádam zabere 😀 😀

blanch12
21. feb 2016

@senselinka gratulujeeeeem 🙂

kakatulik
21. feb 2016

@renimac 😊a coze,mas nejaku specialnu liecitlsku metodu?

lenkastar
21. feb 2016

Peknu nedelu 🙂 kto sa chysta zajtra testovat? 😉

renimac
21. feb 2016

@kakatulik zobrala som baby na alibernet a 3 sme v tom 😀 😀 😀

veronika1603
21. feb 2016

@renimac jako na vinko?ci?som mimo?

esminka85
21. feb 2016

@lenkastar mne ma zajtra (ne) prist pani ms..nestovat asi nebudem kedze som testovala v piatok a nic..ale cakam co bude 😄

patris11
21. feb 2016

@lenkastar ja sa chystám zajtra testovať zajtra bude 39DC a 14DPO 🙂

maryennn1
21. feb 2016

@matilda72 čo si začala piť? nejaké prírodné ATB by aj mne bolo treba.

lenkastar
21. feb 2016

@patris11 aj ja sa chystam.uz by to tam mohlo byt skoro po pol roku 😉

patris11
21. feb 2016

@lenkastar držím palce na zajtrajšie testovanie ktorý deň to bude?

boba245
21. feb 2016

my prave s priatelom zaciname uzivat doplnok vyzivy z korena Maca a priatel navyse aj vitaminy a mineraly na zlepsenie spermii, tak hadam sa podari a na narodeniny v maji dostanem ten nakrajsi darcek 🙂 ... ak toto nezaberie tak ideme na IVF

matilda72
21. feb 2016

@maryennn1 no ja som bola cca pred 3 týždnami u obvodnej a tá mi naordinovala ATB no a teraz idem na kontrolu. no a tu na mk bola diskusia ohladom enterococcusa a že sa táto baktéria vyskytuje aj dole a musí sa liečiť len ATB. no celkovo je to bakteria, ktorá je normálne prítomná v ľudskom tele ale ak ti klesnú lactobacily tak sa prenomnoží. No a že príznak je keď tam dole po ťuťu muťu páli a svrbí, no a mne tieto problémy začali, keď sme sa začali milovať po šestonedelí a ja som si myslela, že sme to len prehnali alebo som bola príliš suchá 😀 😀 ale akože môže to byť to aj ten bacil. tak som sa rozhodla, že sa skúsim podporiť trošku inak. a čítala som na túto bylinku veľké chváli. ona nie je len na urologické problémy ale aj na dýchacie a aj ako prevencia nádchy, chrípky ale aj podporuje imunitu volá sa to Kapsička väčšia. kúpiš aj ako tablety aj tinktúru a čaj. ja som sa rozhodla pre tinktúru ale tá sa v tehu nesmie ale čaj sa môže a tablety to už neviem. ono je to prírodné atb dokáže zabiť v tele 4O druhou baktérii dokonca aj zlatého stafilococa. tak dávam tomu veľké nádeje lebo ak mám brať ďalšie ATB tak to nie je dobré ani pre moje tele ak plánujeme bábo. a ty kvôli čomu potrebuješ podporiť?? 😉

maryennn1
21. feb 2016

@matilda72 no informujem sa momentálne o rôznych formách prírodných liečiv. začala som veľmi veriť bylinkám, tak ma zaujalo, že o akej to píšeš ty 🙂

lenkastar
21. feb 2016

@patris11 ja mam stale bordel v tych skratkach DPO a DC 😆

patris11
21. feb 2016

@lenkastar DPO deň po ovulácii DC deň cyklu 😉

matilda72
21. feb 2016

@maryennn1 aj ja verím bylinkám, tak verím, že aj zaberú, lebo tento rok som chcela začať od začiatku a stále ma niečo postihne a už ma to nebaví tak som sa rozhodla to riešiť. ak som zdravá tak ma to podporí imunitu a ak som ešte chorá tak verím, že ma to vylieči 😀 😀 ja už tak veľmi chcem začať pracovať na drobcovi 😀 😀 je to taká príjemná aktivita 😵

blanch12
21. feb 2016

@veronika1603 tak ked tenti krat nemas ziadne priznaky tak by to mo hlo vyjst 😉..a tu bazalnu merias?..a ako to mas teraz?...