icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
22. feb 2016

@renimac tak to je super a ty si tam kedy bola??

renimac
22. feb 2016

@butterfly333 boli sme niekedy v januari pocas mojej MS, t.j. okolo 18.1 a 31.1. som podla vsetkeho otehotnela 😉. Nehovorim, ze kvoli nej, ale mozno ten caj, vit. E, jedno jablko denne pomohli. A vysadila som cierne spodne pradlo na jej radu.

butterfly333
22. feb 2016

@renimac a vy ste obaja boli v poriadku že?

renimac
22. feb 2016

@butterfly333 na nas by mohli vyucovat doktori, ako ma fungovat ludske telo! Inak zdravi ako ryby. Mne pomohla asi aj vypoved, uvolnila som sa. A fakt by som neverila, ze prvy mesiac bez prace otehotniem.

butterfly333
22. feb 2016

@renimac ja sa tiež chystam že dostanem výpoved zo zdrav dovodov ale až ked pridem z kupelov,no som doma už od apríla takže mám klud ale ani to niej asi dobre byt tolko doma no ked musím tak musím,

korytnacka1981
22. feb 2016

@renimac ja presne tak s prvou 🙂 v septembri vypoved + krasne odstupne a v oktobri // 🙂

renimac
22. feb 2016

@butterfly333 ak mas zdravotne problemy, Anka Kopacova ti pomoze. Najlepsie vysledky ma prave pri zenach, pri ktorych vie aj diagnozu.

reni1512
22. feb 2016

@renimac to vazne s tym ciernym spodnym pradlom? fuuuu

butterfly333
22. feb 2016

@renimac prave že sme obaja v poriadku

renimac
22. feb 2016

@reni1512 jj, ja som nosila vkuse len tmave... A ze tam je najviac toxinov, lebo su napustane latkami na udrzanie ciernej farby.

patris11
22. feb 2016

No už viem výsledky z krvi hcg 68 tak snáď porastie 🙂 veľa robí vyťaženosť,ja som momentálne PN s chrbticou aj preto sa možem sledovať kedže cyklus nepravidelný

senselinka
22. feb 2016

@reni1512 ak mas problem so zrazanim krvi, lieky treba ihned!!!
U mna sa o tom nevedelo, lieky som nemala a 4 potraty za sebou...

renimac
22. feb 2016

@senselinka ty sa kedy chystas k dokimu, moja? Sa potesi 😉 .

senselinka
22. feb 2016

@renimac najskor o tva tyzdne... Teda k hematologicke vo stvrtok, ale ku gyn skor nie, naco aj... Co potrebujem, viem, lieky mam... Aj tak by ma skor nevzala. Aj volat budem asi az buduci tyzden 😅

renimac
22. feb 2016

@senselinka vsak kym nemas problemy, jasne, netreba. Vies uz, co robit 🙂.

butterfly333
22. feb 2016

@senselinka a ako ti zistili že maš zlu zražanlivost?Aj ja mám za sebou 4potraty no to som mala s ex mm,

senselinka
22. feb 2016

@butterfly333 tak po troch potratoch to uz riesila hematologicka a zistila mi trombofiliu a syndrom lepivych dodticiek

butterfly333
22. feb 2016

@senselinka ja sa nepamatám že by som u hematologičky bola,no geneticke testy sme mali v poriadku,a ako sa to da ešte zistit??ja som bola minulý rok dva krat operovane mysliš že by mi to tam zistili??Dali mi po operacii fraxík ten som si pichala pre istotu.ale to davaju každemu potakej operacii.

lanci23
22. feb 2016

Cawte baby. Mozno blbá otazka. Staci len odpoved ANO/ NIE Mozu byť priznakom teh. aj ZAVRATY? Mam 6 dni do men. Je to velmi skoro nie? Ked to pisem, citim tak hlupo 😀 ze sa pytam take primitivne otazky.ale mozno sa niekto s tym stretol. Dakujem

butterfly333
22. feb 2016

@lanci23 ano može to byt ja som to mala pri dcere a to som nevedela že som tehu.

lanci23
22. feb 2016

@butterfly333 fakt mi je to trapne sa take nieco pytat, kebyze mi meska ok, ale ja mam 6 dni do menstruacie. A ešte sa ani neuhniezdilo a ja uz hladam vselijake priznaky. 😉 ale take sme.

butterfly333
22. feb 2016

@lanci23 to je normálne aj ja som takto hladala na sebe všetko možne no už to budu v lete dva roky čo sa snažíme teraz si už nepripuštam žiaden priznak a ani tehu testy ani ovu nerobím,

lanci23
22. feb 2016

Ved ani ja uz nerobim nic.nema to zmysel. Ak to ma prist tak to pride. Trosku ma zmiatli tie zavraty, väčšinou ich nemam. Ale zase bolia ma prsia brucho, to su moje priznaky pred menstruaciou 😀 keby sa dalo nato nemysliet, vsetky PMS priznaky pripisujem k teh. A viem ze nie som jedina.

mariannamk
22. feb 2016

hecla som sa a objednala par tehu testov do zasoby. asi po 3/4 roku sa u mna doma konecne nejake zas objavia 🙂

butterfly333
22. feb 2016

@lanci23 ja napriklad minulý mesiac som bola s mm po obchodoch no ledva som lapala po dychu mala som zavraty čo nikdy som nemalaiba v tehu tak som sa potešila že sa asi zadarilo no ms prišla asi na druhy den.Takže ja sa už na nič nespolieham.Tento mesiac som brala druhy krat clostil ale už ho nebudem brat aj tak mi nepomohol,

lanci23
22. feb 2016

@butterfly333 ja sa snažím uz 7 mes. A nic. Jedine co som brala bola kys. listova a caj alch. A co som brala so sebou bol Stres. A kašlem nanho.Uz sa mi nechce, som unavena. Musime byt pozitivne.

butterfly333
22. feb 2016

@lanci23 no ja tiež všeličo možne ale už len femibion beriem gynastan čaj vit C-D E a idemsi kupit čaj maliník.

senselinka
22. feb 2016

@butterfly333 iba z krvi cielenym vysetrenim

maryennn1
22. feb 2016

@reni1512 Ahoj ja mám prísť hneď ako nájdem paličky na hematológiu, nie ku gyn. ona by mi aj tak len dala výmenný lístok a hematku. Podľa mňa sa objednaj na hematku ešte teraz nech ti urobia krvné testy a uvidíš čo povedia, možno budeš mať aj ty prísť rovno tam. Ku gyn, nepôjdem skôr ako v 6tt.

maryennn1
22. feb 2016

@butterfly333 prosím ťa a v akej forme berieš vit. C D E?