icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
22. feb 2016

@maryennn1 C-D to je v kope taky ako cukrík na cmulanie a E take červene kapsule.

maryennn1
22. feb 2016

@butterfly333 a mohla by si mi poslať presný názov? alebo aspoň link? 😅 dííík

hateria
22. feb 2016

Baby otázočka, som 13.den po IUI a dnes som skoro odpadla po práci, z ničoho nic na mna došla slabosť a ani som nevnímala co sa deje. Testy som si robila na 8., 10. a 11.den a z toho mi vyšli negatívne a na dvoch som mala slabulinku druhu čiarku. Som z toho magor. Zajtra mam 30.DC a to by som mala dostať mrchu ale zatiaľ nic. Môžem este dúfať, ze som tehu aj ked som mala testy negatívne a aj ducha?nenavidim to čakanie 😁

hateria
22. feb 2016

Vidíte to tam alebo mi uz prepína? 😏

elliottka
22. feb 2016

@hateria ja vidimm gratulujem ;)

butterfly333
22. feb 2016

@hateria jasne je to tam gratulujeem.

butterfly333
22. feb 2016

@maryennn1 zajtra ti pošlem foto

maryennn1
22. feb 2016

@hateria jasné, že je tam, gratulujem 🙂

matilda72
22. feb 2016

tak našla som niečo zaujímavé na nete. možno nám tie, ktoré sa ešte snažíme pomôže 😀 😀 kto vie??
Pozitívne myslenie je pojem, ktorý určite všetci poznáte. Dokonca sa stretávame s mnohými názormi na tento pojem, ako sú : Ja myslím pozitívne, pozitívne myslieť je veľmi ťažké, alebo v dnešnej dobe myslieť pozitívne sa ani nedá. Ale ako je známe, mnohí ľudia ani nevedia čo vlastne pozitívne myslieť znamená, povedia si - myslím pozitívne a v tej chvíli ako to vyslovia na to zabudnú, sťažujú sa na partnera, nízky plat, škaredé počasie, deti a pod.

Pretože jedna s najdôležitejších vecí, ktoré si ľudia neuvedomujú, že to na čo myslia si priťahujú do svojho života, či sú to zážitky, udalosti, vzťahy, ktoré chcú, alebo nechcú. Zákon príťažlivosti funguje stále, nepretržite a nerozlišuje, čo chcete, alebo čo nechcete, plní Vám všetko na čo myslíte.
Definícia univerzálnych zákonov
Existujú tri zákony : Zákon príťažlivosti, zákon zámerného tvorenia, a zákon umenia dovoliť si
Zákon príťažlivosti hovorí: podobné priťahuje podobné. Tento zákon je vo vesmíre ten najsilnejší, najväčší a najmocnejší. Platí vždy, všade, za každých okolností a NEUSTÁLE.
Zákon náuky o zámernom tvorení:
hovorí to, na čo myslím a čomu verím, alebo čo očakávam sa aj stane (myslíme tým silnú vieru v to, čo naozaj chcete)
Zákon umenia dovoliť si hovorí : som čo som, a dovoľujem druhým, aby boli tým, čím sú ( nesnažte sa meniť druhých ľudí vo svojom živote, ZMEŇTE SEBA)

Zákon príťažlivosti hovorí - podobné priťahuje podobné. Keď si poviete: "Vrana k vrane sadá", v skutočnosti hovoríte o zákone príťažlivosti. Keď začnete tomuto zákonu rozumieť, alebo lepšie povedané, keď si začnete uvedomovať súvis medzi vaším myslením a udalosťami, ktoré sa dejú vo vašom živote, nastanú zmeny a môžete mať všetko po čom túžite, absolutne všetko. Nie je to úžasné?😀D
Vo vašom živote sa nedeje nič len tak, z ničoho nič. Všetko si sami priťahujete. Bez výnimky!!!!. Pretože zákon príťažlivosti neustále funguje, reaguje na vaše myšlienky, vy sami si vytvárate realitu, vy sami si vytvárate to, čo v živote zažívate.
Teraz sa určite pýtate : Ten rozvod som si pritiahla? To ja som si pritiahol tú nehodu? To ja som ............(doplnte si, čo len chcete). Odpoveď je ÁNO, pritiahli ste si to vy. Toto je vždy najdôležitejšia a aj najťažšia informácia k pochopeniu. Ale keď túto informáciu príjimete začnú sa vo vašom živote diať zmeny.
Nechcite samozrejme všetko naraz, pracujte vždy so sebou postupne, netlačte na seba.
Veľa ľudí, ktorí sa dozvedia informáciu, že pomocou myšlienok môžu meniť svoje životy, priťahovať si veci, ktoré v živote chcú prežívať sa veľmi potešia, cítia obrovskú radosť a nadšenie. Sú však aj iní, ktorí sa zľaknú svojich myšlienok, začnú sa báť na čo myslia, a čo si môžu priťiahnuť.
Samozrejme nie je možné, aby ste počas dňa kontrolovali svoje myšlienky, a neustále sa sústredili na všetko čo vám prejde mysľou. Človeku denne prejde mysľou nekonečné množstvo myšlienok. Máme tu oveľa jednoduchší spôsob ako kontrolovať svoje myšlienky - tento spôsob nazývame VNÚTORNÝ POCITOVÝ NAVIGAČNÝ SYSTÉM ( vaše vnútorné JA)
Vaše pocity sú fyzickým ukazovateľom vášho vzťahu s vašou vnútornou bytosťou, s tým, čo v skutočnosti chcete. Je potrebné budovať vzťah s vaším vnútorným JA, ktoré vám vždy ukáže správnu cestu. Pocity nám teda slúžia na to, aby sme vedeli, či myslíme na to, čo chceme, alebo naopak čo v živote nechceme.
Medzi pozitívne pocity patrí: láska, nadšenie, nádej, radosť, spokojnosť..........
Medzi negatívne pocity patrí: strach, smútok, beznádej, pochybnosť...............
Vaša vnútorná bytosť s vami komunikuje prostredníctvom pocitov
Keď sa na niečo sústredíte, máte na to určitý názor či pohľad, vaše vnútorné ja - pocitový navigačný systém sa tiež sústredí a tiež má na to svoj názor, či pohľad. Musíte si však priznať, že vaše vnútorné JA je vždy múdrejšie, šikovnejšie a preto, vaše vnútorné pocity prezrádzajú, do akej miery sú tieto pohľady zhodné, alebo naopak protikladné.
Jednoducho povedané, keď sa cítite zle, máte pocity strachu, smútku a pod. nemyslíte na to čo chcete, ale na to čo nechcete, čiže nejdete správnym smerom a zákon príťažlivosti vám prinesie ešte viac toho na čo myslíte, toho čo nechcete.
Naopak ak cítite lásku, nádej, nadšenie, vaše vnútorné pocity vám ukazujú, že myslíte správne, idete správnym smerom a tak vám zákon príťažlivosti prinesie ešte viac vecí, udalostí, ľudí, ktorí vám urobia radosť.
Netreba sa zľaknúť - pozitívne myšlienky majú oveľa väčšiu silu ako tie negatívne. A druhá dôležitá vec je, negatívne myšlienky nám ukazujú, čo v živote nechcete.
CVIČENIE
Keď sa vám v najbližšej dobe objaví negatívna myšlienka v hlave skúste jej poďakovať za to, že vás upozorňuje, čo nechcete (môžete si to kľudne napísať na papier) a následne si odpovedzte na otázku: "Čo teda chcem?" a znovu si to napíšte na papier. A zamerajte sa na to čo chcete. A uvidíte, že hneď sa budete cítiť oveľa lepšie. Pokúste sa si z toho urobiť návyk, rozpoznajte svoje pocity a nahraďte ich pocitmi lásky, radosti, nadšenia a Vesmír vám prinesie všetko čo chcete.

Vaša vnútorná bytosť, vaše vnútorné pocity, vnútorné JA ( nazvyte si to ako chcete) vám vždy ponúka taký pohľad na vec, ktorý slúži vášmu najvyššiemu dobru. Porovnávanie vybrácií medzi vaším pohľadom a vnútorným JA je úúúžasným navigačným systémom, ktorý máte stále k dispozícii a ktorý vám ukazuje kam smerujete......
NIE JE MOŽNÉ MYSLIEŤ POZITÍVNE A PRITOM SA CÍTIŤ ZLE

trošku je to dlhé čítanie ale celkom ma to inšpirovala a dalo novú energiu 😀

butterfly333
23. feb 2016
hateria
23. feb 2016

@elliottka
@butterfly333
@maryennn1 baby dakujem, ale tesila som sa predcasne... :( rano som bola na krv a je to negativne :( ja tym testom uz vobec neverim... :( nevadi no...ide sa dalej, dalsi mesiac dalsia IUI...drzte palce 😉

reni1512
23. feb 2016

@matilda72 suhlasim.... citala som knihy Tajomstvo a funguje to na tom istom principe. Je to svata pravda, o com stale premyslas to si aj privodis

butterfly333
23. feb 2016

@hateria škodaaa to mamoooc mrzííí 😒

maryennn1
23. feb 2016

@hateria to ma mrzí, nechápem ☹ ale nevadí, ideme spolu ďalej 🙂 IUI ti vyjde na betón 😉

sandriika
23. feb 2016

@hateria tie testy ukázali aj mne ako pozitívne a nič... 😔

veronika1603
23. feb 2016

@hateria ciarka bola moc seda.nie do ruzova.aj ja som mala raz takyto plany poplach.nevadi ide sa dalej neboj

matilda72
23. feb 2016

@reni1512 ono to bolo fajn napísané a ked si to človek prečíta veľa vecí mu dojde 😀 😀 ale naplniť to je trošku ťažšie a hlavne vtedy ak žije úplne inak ale verím, že ta tak raz naučíme žiť 😀

kakatulik
23. feb 2016

@matilda72 mne sa uz vemi casto stalo,ze som myslela na veci,zivotne situacie,ktore sa mi neskor stali a aja som si spätne spomenula,ze som na to myslela....takze ku tym vsetky cajikom a vitaminikom,pridavame aj psychohygienu.

matilda72
23. feb 2016

@kakatulik no ja sa to musím ešte naučiť, lebo som taký malý pesimista 😀 😀 to je to veľa krát som myslela pozitívne ale ako to bolo povedané asi nie dostatočne resp. len tak že som si to len myslela a potom som sa čudovala, že to nevyšlo 😀 😀 tak musím ísť na to a naplno. my to dáme 😀 😀 inak taká vtipná vec sa mi stala. stretla som sa z maminou a ona sa len tak na mna usmieva a ja že čo sa stalo. a ona že nič a stále sa usmievala, 😀 a nakoniec z nej vypadlo, že jej kamoška, ktorá sa venuje liečiteľstvu a iným veciam sa jej opýtala, že ako sa mám a ako sa má Monika 😀 😀 a mamina že aká Monika a ona sa len usmievala a nič k tomu 😀 😀 tak možno sa už k nám hlási nová dušička 😀 😀 tak sa musíme na to pripraviť a už teraz sa teším lebo aj ja mám takého tušáka že to príde skôr ako si myslím 😀 😀

kakatulik
23. feb 2016

@matilda72 takze mala Monika uz stoji pripravena v strtovacich blokoch a uz sa nevie dockat,kedy bude moct plnou rychlostou vystartovat...... 😵 😉

lenivica
23. feb 2016

Ahojte baby, dnes som 31DC a nedalo mi to, tak som si urobila poobede test a na moje prekvapenie, veď kuknite tiež 😳☺️. Od 2DC som brala počas 5dni clostilbegyt v dávkovaní 1/2- 0- 1/2. Na 11DC som bola na kontrole a povedala mi, ze teraz je ten správny čas aby sme sa začali snažiť po dobu jedného týždňa... Ze mám jeden folikulov. Verte mi, ani som nedufala, ze to tak skoro vyjde a predpokladám, ze partner tiež nie, nakoľko som mu stále hovorila ze neboooj, to sa aj tak tak skoro nepodarí u mna 😀. Ešte aj lekárka mi hovorila, aby som sa nezľakla keď to nevyjde hneď na prvý cyklus... A teda, neviem či to vyšlo hneď na prvý, druhý, alebo max tretí pokus...

kakatulik
23. feb 2016

@lenivica ten tehotensky je jasne pozitivny,ale preco si si robila aj ovu?

lenivica
23. feb 2016

@kakatulik kvôli tomu, ze som si nemyslela e tehotenský niečo ukáže tak skoro... A čítala som ze ovulacny ukáže skôr teda pokial človek vie, ze už ovuláciu mal...

veronika1603
23. feb 2016

@lenivica a kolky dpo si?

matilda72
23. feb 2016

@kakatulik asi tak 😀 😀 ešte zopár vyšetrení a môže štartovať 😀 😀

butterfly333
23. feb 2016

@veronika1603 ahoj ako sa citiš tušim sme nejak natom rovnako,

lenivica
23. feb 2016

@veronika1603 ovulka mala byt od 3.-10.2. Ale presne ti neviem povedať... Gynka mi povedala, aby sme počas toho týždňa skúšali, ze medzi tým dátumom som mala mat ovulku...

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 ano mojo.ja cakam necakam sobotu_nedelu..zaujimave je ze prsa nebolia jak vzdy pred ms ale vobec nebolia...ale toje asi jedine co mi dava nadej.testovat urcite nebudem pockam ci cez vikend dorazi.a ty ako sa citis?

veronika1603
23. feb 2016

@lenivica noo tak super vam to vyslo.mozno si nejaky 13-15 dpo.

veronika1603
23. feb 2016

@lenivica a este som chcela ze ovu si si robila z ranneho mocu a ci mas nejake priznaky