icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
23. feb 2016

@veronika1603 ja tak normalane trolilinka citim podbruško ale to sa asi ms blíži,jatiež v sobotu by mala príst,BT stale hore umna nič nové ty nemeriaš?Dnes som 12DPO tušim

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 mne kazal doky zacat merat po.ms 3mes a potom dojst..prvy krat budem merat uvidim co z toho.ti poviem ale netrpezliva som strasne.uz nech je vikend a uz viem ci ano ci nie ..tie prsa ma.klamu ked nic...kazdy mesiac ma volaco navnadi a potom si pani M pride...drzime si palce

lenivica
23. feb 2016

@veronika1603 obe testy som si robila dnes popoludní okolo 16:00. Príznaky nejaké veľké nemám, kúsok má boli podbruško a hlavne ma bolia kríže. Pár dni som mala pocit, ze mám plne prsia, potom to ustúpilo, teraz ich mám len kúsok bolestivé, keď večer zaspavam a ležím na bruchu tak mám pocit ze ma tlačia...

adria88
23. feb 2016

@sandriika
@hateria ahojte, mohli by ste mi napísať, aké to boli testy prosím? keď máte také výsledky aj napriek tomu nič ☹ ja mám na testovanie ešte skoro, ale aby som zbytočne nekupovala... mám v zálohe 2 pepino testy... tie som ešte nemala, mám skúsenosti len s rapiclear, ďakujem 😉

patris11
23. feb 2016

Tak baby ja musím čakať do štvrtku či pôjde to moje hcg hore je to zatiaľ pozit. 68 ale usg ešte nič neukáže,stále ma trápi kašeľ a dnes mám zvýšenú teplotu,veľmi sa bojím,doky povedal,že musíme len čakať.

butterfly333
23. feb 2016

@veronika1603 tak to ano ja už som si povedala že už končím s meranim ani ovu si už druhy mesiac nerobim,čakám na zázrak 🙂 🙂

butterfly333
23. feb 2016

@lenivica a ked ta bolia prsia cele alebo po bokoch?ja citim po bokoch ale to asi ms sa blíži.

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 ja takisto.uz kupujem aj naramky na plodnost...zufaly sa aj slamky chyta.no konec.teraz do nedele budem kukat ci dosli ci nie testovat krcok vo vani no hrozne

butterfly333
23. feb 2016

@veronika1603 testuješ aj krčok?ja nie,Ja som tento mesiac brala druhý krat clostil no už nebudem.

lenivica
23. feb 2016

@butterfly333 po bokoch poväčšine, take pichanie. Ešte som nejaká zduta, mi napuchlo brucho ako keby som týžden nebola na wx

butterfly333
23. feb 2016

@lenivica aj mna len po bokoch a brucho tiež velke no to nieje umna žiaden priznak-No bola by som rada.

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 ano celkom.dobre sa v tom sa vyznat.ked bude stale tuhy a dole je tu moznost tehu..pres ms vyzera ako pri ovu zmakne a trosku sa pootvori a je viac hore takzko ho dosiahnut..teraz este mavam dost husty hlien nie vela ale husty je dost.pred ms byva redsi a troska sa aj natahuje..

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 a ktym prsiam mna bolievaju vzdy viac po boku..aj ich mavam opuchnute a tehu to bolo len pri prvom dietatku.ja sommala aj 13dc folikul len 12mm ktovie ci aj bola ovulka

butterfly333
23. feb 2016

@veronika1603 no ja mam stale rovnako hlien teraz je biely hustý,ale inak ja v den ms mám krčok dole a makkya prsia ma bolia po boku ale to je nič take len ked si ich chytím tak bolia ale to mavam pred ms a ani to nejak nepovažujem za nejaký znak niečoho,no pred ms to mavam aj preto viem že ms pride.

lenivica
23. feb 2016

@butterfly333 neboj, príde to práve vtedy keď to najmenej čakáš...

butterfly333
23. feb 2016

@lenivica to ano preto už od dalšieho cyklu kašlem na všetko bT ovu testy atd,

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 mna ked zacali prsa bolet po ovu uz som vedela ze je zle a ms dojde

butterfly333
23. feb 2016

@veronika1603 ja to tuším že ms pride preto ani tehu testy nerobím až ked sa budem citit tehu inak ako teraz to ženy vycíti že sa niečo deje,tak asi vtdy si spravím test. 😉

veronika1603
23. feb 2016

@butterfly333 sak toto.vacsinou to citia...a ja tiez necitim ze by som bola tehu...no pokial ms nepride nevzdávame to.ani nahodou...🙂

lalia87
23. feb 2016

Tak to sme su tri vikendove cakatelky ze co bude 🙂 ja som dnes trosku mala spinenie,o 5dni skor ako zvycajne zvykne byvat,som cca 9dni po ovu takze ms sa nezadrzatelne blizi. Neviem ako u vas,ale odkedy sme sa zacali snazit tak sa mi uplne rozhadzal cyklus,bolesti mavam..teraz ma napr.uz asi 3-4dni bolia riadne krize a nohy,co doteraz nikdy..vzdy som vedela ze ma prist ms lebo ma boleli prsia a nafukla som sa,ale nikdy ma nic nebolievalo..

butterfly333
23. feb 2016

@lalia87 aj mna kríže bolia no to aj pred ms,som 12DPO a v sobotu by mala prist ms tak uvidím,

blanch12
24. feb 2016

@veronika1603 no my sme sa pred rokom prestahovali do rakuska a zatial zijeme tu..ale casto chodime hlavne ja s malou domov a aj gyn. mam doma. .. 🙂...ked to tu tak citam, tak ste tri vikendovky - tento krat necakame spolu 🙂...ja cakam na ovulku 😀...drzim Ti palce - tie prsia moze byt dobry naznak zmeny 😉...ja si pamatam, ze ina bolest - take pnutie a nalievanie a ze som na bruchu nemohla lezat ma donutilo si kupit tehu test a tak som zistila, ze cakame nasho prveho drobca 🙂...(to sa vlastne pri druhom / neuspesnom tehotenstve nestalo)---tak mozno ked ta teraz neboli, tak cez vikend sa zacnu uz nalievat 😉...drzim Ti silno palce a aj dalsim vikendovkam najblizsim 🙂

veronika1603
24. feb 2016

@blanch12 dakujem pekne ze drzis palce.ked ja uz som celkovo skepticka ze by to mohlo vyjst.citim sa uplne normalne takze neverim ale len dufam.ako kazdy mesiac...kazdy ze vykasli sa nato potom.to dojde.a necitaj stale konika a pod.ked mna to bavi a neviem sa nato vykaslat a sledujem sa a pod.nejde mi to jednoducho

janka7177
24. feb 2016

@lalia87 Pridavam sa aj ja k víkendovým čakateľkám, minulý piatok som si robila test,bol negatívny.Nerobím si veľké nadeje,lebo uz ma bolí brucho. 😒 Ale možno raz motyka vystrelí! 😉

lanci23
24. feb 2016

Baby cawte, otazka: aky je rozdiel medzi PMS a tehot. priznakmi? Kamosky mi vravia, ze ziaden ale ja tomu neverim, Mam pred menstruaciou a proste citim ze ju dostanem, lebo sa poznam. A kamosky mi vravia, prestan stresovat, ved nemusi prist. Co si o tom myslite. Moje PMS: Bolia ma prsia, mam krce, nervozna som ako pes, mam chut plakat a dva dni pred men.citim sa mokra a kazdu chvilu cakam kedy uz pride. Vdaka

matilda72
24. feb 2016

@lanci23 no neviem či ti to pomôže. ale ja som nevidela nejaký rozdiel medzi tehu príznakmi a PMS. ako si pamatám tak keď som mala dostať ms tak ma strašne bolelo podbruško a prasia som mala ako v jednom ohni. ja som si myslela, že prídu a neprišli 😀 😀 ale taký menší rozdiel tam bol to bruško ma bolelo viac ako klasické PMS a boli také zvláštne krče ale také že som sa nemohla ani postaviť ale boli také, že ma tak pichlo tri krát za deň nebolo to také časté 😀 😀 a prsia to ani nehovorím, boli muky keď som si dala dole podprdu 😀 😀 no a ešte jedna vec ma napadla. mala som menšie závraty, točila sa mi hlava a bola som neskutočne unavená ale to som pripisovala mojej bývalej práci a raz to si pamatám keď som ranajkovala tak mi čudne chutil jedne chleba 😔 a všetci sa mi čudovali a hovorili, že či niesom v tom a ja že nie lebo ma bolí bruchu určite dostanem krámy 😀 😀

nera123
24. feb 2016

@lanci23 ja som sa cítila tak nejak inak už 10 dní pred očakávanou ms.. prsia ma boleli, ale inak, nie tak hrozne, ako zvyknú.. brucho som mala sfúknuté a výtok..to mi bolo čudné, lebo ten som mávala len pri ovulke..spravila som si test asi 4 dni pred ms a prvý bol negatívny, ale po hodine pozitívny a ostatné už boli potom pozitívne..išla som strašne skoro ku gyn...v deň očakávanej ms a cestou k nemu som mala pocit, že som to dostala, taká som bola mokrá...no ale žiadna krv, len ten výtok.. 😉 držím palce..

ja sa tiež tak sledujem teraz, lebo v nedeľu sme sa dosnažili..v pondelok bola ovulka, tak už len čakám a čakám 🙂

lanci23
24. feb 2016

@nera123 dakujem velmi pekne. A tiez držím prsty. Ja sa snazim 7 mesiac a este stale nic. A nikdy som sa nemylila s tym menzesom, proste to citim.jedine co je zvlastne, ze nemam nafuknute brucho, a stale ho mavam, Ale to si uz len domyslam.

lanci23
24. feb 2016

@matilda72 dakujem ti, si zlata 🙂 ja mam krce tyzden pred. Raz su slabe a potom zase silnejsie a ked mam menzes tak na nevydrzanie, najradsej by som bola, aby uz prisla nech zacnem 8 kolo 😀 alebo nech nepridu vobec. Psychika moja.:'(

kakatulik
24. feb 2016

@nera123 to je normalne,ja tiez den ci dva pred ms mam taky vlhky pocut,ze uz-uz mrcha pride.