@maryennn1 tak tak nech si dá na pár mesiacov oddych 😀 😀 inak dnes ma dojala moja mama. mali sme takú vypätejšiu situáciu a tak sme sa trošku pohádali no a ked sme sa uzmierili tak mi hovorí, že prepáč ja viem že si tehotná 😀 😀 ja kukám ako puk skoro mi oči vypadli, kto jej zase takú vec nahovoril, a to som ešte od potratu trošku schudla a oni takto 😀 😀
Ahojte baby, mam neznesitelnu pichavu bolest v lavom vajecniku, bolest krizov som 9DPO, bolia ma aj prsia ale tak tie ma bolia aj pred MS. Neviem co si mysliet nechcem mat zbytocne nadeje zasa :(
dakujem za srdiečko 😵 😉
@stanuska777 ahojky.Ja to mam pravidelne po ovulacii a doktorka povedala ze je to normalne.Krize ma nebolia tsk nato ti neodpoviem.Žiaľ u mna to konci stale menstruaciou.mozno u teba je to ine a snad si tehotna.Ja takéto priznaky mam pravidelne od kedy sa snazim a stale nic ☹
Ahojte. Po dlhšom čase sa k vám opäť pridávam. Som dnes 8dpo, zatiaľ nič zvláštne, len asi 3-tí deň mám taký veľmi citlivý nos na pachy. Nie je to nič také, že niečo, čo mi voňalo mi teraz smrdí, ale akoby všetko a všade bolo veľmi výrazné a je jedno, či som niekde vnútri, vonku, v kuchyni, kde to vonia...všade ako by boli vône veľmi intenzívne. Možno to nemá súvis a možno áno. Len som to predtým nikdy nemala.
@lanci23 aj mna po ovulacii vzdy bolia prsia, ale nikdy ma tak nepicha vo vajecnikoch :( ale nebudem tomu nic pripisovat :( snad sa vsetky raz dockame
@matilda72 no super, ja som pichala fraxiparin aj pri Eli, aj teraz som začala... bude to dobre, neboj 😵
@senselinka ved ja sa nebojím a možno som aj rada, že na to prišli teraz kým nie som tehu 🙂 ešte nech dopadnú dobre stery a všetko bude tak ako má 😀
Ahojte . Tak som tu po dlhchsšom čase 🙂 Kedže Januárová inseminacia nam nevyšla a na druhy cyklus mi nebola robená druha lebo boli malé folikuly a prešvihli nakoniec ovuláciu tak zajtra mam 2 inseminaciu 🙂 Tak Dežom palce nech sme do toho Maja tehulky 🙂
Ahojte , chcem sa spytat . Od nového roku sa snažíme o druhe babatko 🙂 prve sa nám podarilo na prvy sup hned prvy mesiac 🙂 ale teraz sa bojim trosku aby to druhe netrvalo dlho 🙂 moze byt za sa nám nedarí aj koli tomu ze som veľmi chudokrvna ? Mam strasne malo železa ? Od pondelka zacinam užívať kyselinu listovú plus zelezo . Dakujem 🙂
@zuzuk22 aktiferin je vhodný na železo aj pre tehu,aj ja ho beriem.
@zuzuk22 Ahoj.Pri dvoch mesiacoch snazenia nemozes hovorit o tom,ze sa vam nedari.Tu su zienky,ktorym sa nedari niekolko mesiacov,rokov...Naordinuj nieco na zelezo a uvidis.Vela stastia
@karolina196 dakujem 🙂 ved ja to tak ani neberiem nejako tragicky ze sa nám nedarí len ze ci to moze to zelezo ovplyvniť tu plodnosť 🙂
@butterfly333 ajoj no co nove.myslis ze ms dorazi?ja dnes 29dc.zajtra by mala prist.no necitim ze by sa chystala.nemusi
@veronika1603 Ja myslím že pride dnes už som mala ružový výtok na papieri tak dnes alebo zajtra je tu.
Potichucku sa pridam ku Vam, nakolko oktobrovky som opustila.
Ahojte baby, ms mi meska uz 12 dni, pred 2 dnami som bola u lekara a nic nevidel, test mi ukazal druhu ciarku az po limite a dal mi vyvolavacku. Brusko a prsa ma nebola ako ked mam dostat ms ale bolia ma krize, ktore zas pred ma nebolievaju. Mozem byt tehou aj napriek tomu ze lekar nic nevidel?
Ahojte zenusky, zase ma boli okolo pupka, mam urcite cystu, zvyknem ich mavat kazdy mesiac, je mozne ze som mohla otehotniet aj ked sa mi spravila cysta? alebo ak sa cysta urobi vtedy nie je mozne otehotniet? neviete mi poradit? vdaka
@reni1512 ja ked som bola s prvou dcerou na prve sono v 8 tt. tak vedla fazulky je riadne vidiet cystu, aj mi Dr. povedal , ze je to cysta, ze je malicka, ze by sa mala vstrebat, mala asi 2 cm, no a na dalsom sone v 11 tt. uz nebola, naozaj sa vstrebala 🙂
@korytnacka1981 mne sa tiez zvyknu vstrebat, su to tie co prasku pri menzese, ale citam clanky vseliake a obavam sa uz... mam za sebou kadeco a niekedy mam pocit ze nemam uz ani chut ist do toho :-/
caute mam otazku preco stale po ovulacii ma zacnu boliet prsia...potom mam pocit ze to vyslo a je to znak tehotenstva...a potom pride mrcha a moje sklamanie??? nemala som to tak boleli ma prsia ale tak cca 4 dni pre ale terazma boli 10 dni pred ms
@veronika1603 ja som 28dc a zatiaľ nič tiež ale som chorá ☹

@maryennn1 tak vieš výsledky budú len o dva týždne a potom neviem ako sa to rieši ak otehotniem a budem mať nektorú z tých príšerok. ale dr. povedal, že môžeme začať, tak hádam vie čo hovorí. a tiež hovoril, že podľa neho ja nie som ten prípad, že by som to mala mať, ja mám skôr ako to nazval ... chronickú bakteriálnu vaginozu, respek. nemám dosť kyslé prostredie aby sa mi tam udržali lactobacyli ale na reprodukciu to nemá vplyv 😀 😀