icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
25. feb 2016

@maryennn1 tak vieš výsledky budú len o dva týždne a potom neviem ako sa to rieši ak otehotniem a budem mať nektorú z tých príšerok. ale dr. povedal, že môžeme začať, tak hádam vie čo hovorí. a tiež hovoril, že podľa neho ja nie som ten prípad, že by som to mala mať, ja mám skôr ako to nazval ... chronickú bakteriálnu vaginozu, respek. nemám dosť kyslé prostredie aby sa mi tam udržali lactobacyli ale na reprodukciu to nemá vplyv 😀 😀

maryennn1
25. feb 2016

@matilda72 no tak potom hurá na to, ja ešte stále čakám na tú svoju prvú mrchu a potom tiež začíname, dúfam, že príde teraz v sobotu a potom môže dôjsť až o 9 mesiacov 🙂

matilda72
25. feb 2016

@maryennn1 tak tak nech si dá na pár mesiacov oddych 😀 😀 inak dnes ma dojala moja mama. mali sme takú vypätejšiu situáciu a tak sme sa trošku pohádali no a ked sme sa uzmierili tak mi hovorí, že prepáč ja viem že si tehotná 😀 😀 ja kukám ako puk skoro mi oči vypadli, kto jej zase takú vec nahovoril, a to som ešte od potratu trošku schudla a oni takto 😀 😀

stanuska777
25. feb 2016

Ahojte baby, mam neznesitelnu pichavu bolest v lavom vajecniku, bolest krizov som 9DPO, bolia ma aj prsia ale tak tie ma bolia aj pred MS. Neviem co si mysliet nechcem mat zbytocne nadeje zasa :(

tinka881
autor
25. feb 2016

@patris11 ahoj, ako si dopadla u gyn?

matilda72
25. feb 2016

dakujem za srdiečko 😵 😉

lanci23
25. feb 2016

@stanuska777 ahojky.Ja to mam pravidelne po ovulacii a doktorka povedala ze je to normalne.Krize ma nebolia tsk nato ti neodpoviem.Žiaľ u mna to konci stale menstruaciou.mozno u teba je to ine a snad si tehotna.Ja takéto priznaky mam pravidelne od kedy sa snazim a stale nic ☹

espritka29
25. feb 2016

Ahojte. Po dlhšom čase sa k vám opäť pridávam. Som dnes 8dpo, zatiaľ nič zvláštne, len asi 3-tí deň mám taký veľmi citlivý nos na pachy. Nie je to nič také, že niečo, čo mi voňalo mi teraz smrdí, ale akoby všetko a všade bolo veľmi výrazné a je jedno, či som niekde vnútri, vonku, v kuchyni, kde to vonia...všade ako by boli vône veľmi intenzívne. Možno to nemá súvis a možno áno. Len som to predtým nikdy nemala.

stanuska777
25. feb 2016

@lanci23 aj mna po ovulacii vzdy bolia prsia, ale nikdy ma tak nepicha vo vajecnikoch :( ale nebudem tomu nic pripisovat :( snad sa vsetky raz dockame

senselinka
25. feb 2016

@matilda72 no super, ja som pichala fraxiparin aj pri Eli, aj teraz som začala... bude to dobre, neboj 😵

matilda72
25. feb 2016

@senselinka ved ja sa nebojím a možno som aj rada, že na to prišli teraz kým nie som tehu 🙂 ešte nech dopadnú dobre stery a všetko bude tak ako má 😀

sanny19931
26. feb 2016

Ahojte . Tak som tu po dlhchsšom čase 🙂 Kedže Januárová inseminacia nam nevyšla a na druhy cyklus mi nebola robená druha lebo boli malé folikuly a prešvihli nakoniec ovuláciu tak zajtra mam 2 inseminaciu 🙂 Tak Dežom palce nech sme do toho Maja tehulky 🙂

zuzuk22
26. feb 2016

Ahojte , chcem sa spytat . Od nového roku sa snažíme o druhe babatko 🙂 prve sa nám podarilo na prvy sup hned prvy mesiac 🙂 ale teraz sa bojim trosku aby to druhe netrvalo dlho 🙂 moze byt za sa nám nedarí aj koli tomu ze som veľmi chudokrvna ? Mam strasne malo železa ? Od pondelka zacinam užívať kyselinu listovú plus zelezo . Dakujem 🙂

butterfly333
26. feb 2016

@zuzuk22 aktiferin je vhodný na železo aj pre tehu,aj ja ho beriem.

karolina196
26. feb 2016

@zuzuk22 Ahoj.Pri dvoch mesiacoch snazenia nemozes hovorit o tom,ze sa vam nedari.Tu su zienky,ktorym sa nedari niekolko mesiacov,rokov...Naordinuj nieco na zelezo a uvidis.Vela stastia

zuzuk22
26. feb 2016

@karolina196 dakujem 🙂 ved ja to tak ani neberiem nejako tragicky ze sa nám nedarí len ze ci to moze to zelezo ovplyvniť tu plodnosť 🙂

veronika1603
26. feb 2016

@butterfly333 ajoj no co nove.myslis ze ms dorazi?ja dnes 29dc.zajtra by mala prist.no necitim ze by sa chystala.nemusi

butterfly333
26. feb 2016

@veronika1603 Ja myslím že pride dnes už som mala ružový výtok na papieri tak dnes alebo zajtra je tu.

zaba9
26. feb 2016

Potichucku sa pridam ku Vam, nakolko oktobrovky som opustila.

matka90
26. feb 2016

Ahojte baby, ms mi meska uz 12 dni, pred 2 dnami som bola u lekara a nic nevidel, test mi ukazal druhu ciarku az po limite a dal mi vyvolavacku. Brusko a prsa ma nebola ako ked mam dostat ms ale bolia ma krize, ktore zas pred ma nebolievaju. Mozem byt tehou aj napriek tomu ze lekar nic nevidel?

reni1512
26. feb 2016

@matka90 ano mozes....ja by som este pocakla

reni1512
26. feb 2016

Ahojte zenusky, zase ma boli okolo pupka, mam urcite cystu, zvyknem ich mavat kazdy mesiac, je mozne ze som mohla otehotniet aj ked sa mi spravila cysta? alebo ak sa cysta urobi vtedy nie je mozne otehotniet? neviete mi poradit? vdaka

reni1512
26. feb 2016

@zaba9 😒 ... drz sa! to ti uz tak skoro vedeli potvrdit pohlavie? aka je pricina?

matka90
26. feb 2016

@reni1512 dakujem 🙂 s priatelom sa uz tie dva roky snazime a bola by som velmi rada keby sa uz podarilo 🙂

korytnacka1981
26. feb 2016

@reni1512 ja ked som bola s prvou dcerou na prve sono v 8 tt. tak vedla fazulky je riadne vidiet cystu, aj mi Dr. povedal , ze je to cysta, ze je malicka, ze by sa mala vstrebat, mala asi 2 cm, no a na dalsom sone v 11 tt. uz nebola, naozaj sa vstrebala 🙂

reni1512
26. feb 2016

@korytnacka1981 mne sa tiez zvyknu vstrebat, su to tie co prasku pri menzese, ale citam clanky vseliake a obavam sa uz... mam za sebou kadeco a niekedy mam pocit ze nemam uz ani chut ist do toho :-/

zaba9
26. feb 2016

@reni1512 nie,nie,pohlavie. vysledky z histologie budu o 2 tyzdne,tak zatial nevieme.

nikusik0107
26. feb 2016

caute mam otazku preco stale po ovulacii ma zacnu boliet prsia...potom mam pocit ze to vyslo a je to znak tehotenstva...a potom pride mrcha a moje sklamanie??? nemala som to tak boleli ma prsia ale tak cca 4 dni pre ale terazma boli 10 dni pred ms

aluska2999
26. feb 2016

@veronika1603 ja som 28dc a zatiaľ nič tiež ale som chorá ☹

tinka881
autor
26. feb 2016

@matka90 po dvanastich dnoch už by malo byt vidiet podla mna, mne týžden po meskani videl vak-ci ako sa to vola. Preco ti nebral krv a hned dal vyvolavacku? Vidim, ze mas nemozneho gynekologa ako mam ja...