icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kexik218
2. máj 2016

Mozem sa pridat? 😀

kchan
2. máj 2016

@maminka12345 ja ešte detičky nemám ale verím že to není sranda, a bolesť detí je aj matkina bolesť..mne vyberali ako puberťačke krčné mandle tak viem čo to je za bolesť a nehovoriac o malom dieťati ako ho to musí bolieť 😟

maminka12345
2. máj 2016

@kchan sak prave a este ktomu je to chlap a to sa nezapre 🙂 ale uz je to lepsie vdaka bohu 🙂

kchan
2. máj 2016

@maminka12345 to vieš, ako sa hovorí, mužská smrteľná choroba na šesť písmen- SOPLÍK 😁😁😁 a na môjho chlapa to teda sedí ako "riť na šerbel" 😁😁😁

renimac
2. máj 2016

@aluska2999 zlatko, nechcem byt k Tebe zla.... Ale ty si daj najprv zivot dokopy a porozmyslaj, co vlastne chces a az potom zacni riesit dalsie dieta. Lebo otehotniet a potom riesit, ci mam odist od muza, mi nepride dospele. Nehnevaj sa prosim na mna, ale chcem ti dobre. A hlavne tomu nevinnemu stvoreniu, ktore chces priviest na svet.

maminka12345
2. máj 2016

@kchan nie len na tvojho ale na kazdeho 😀DD

aluska2999
2. máj 2016

@renimac srdiečko to áno ale gynex sú vhodné aj na štítnu atď moja a samozrejme ze šup šup do toho nejdem nebojte sa už mám rešpekt pred tým

renimac
2. máj 2016

@aluska2999 ano, ale v inych forach pises, ze chces babatko 😉. Si mlada, daj si dokopy sukromie a deti mozes mat este kopec. Mozno s niekym, kto si to zasluzi. Drzim palce 😉.

maminka12345
2. máj 2016

@aluska2999 ja myslim ze ak sa nato citis ze budes z detmi sama kludne maj babatko aj hned ale mozes stretnut niekoho kto si ta bude vazit a lubit a babatko budes mat v uplnej rodine ale samozrejme je to tvoje rozhodnutie a treba mysliet ak budes sama aby si to zvladla o nic ine nejde.drzim palceky 🙂

kchan
2. máj 2016

@maminka12345 😁😁😁😭

emakiki
2. máj 2016

@maminka12345 o co ide s tou @aluska2999 ? pozerám na čo reagujete a nic nevidim... To je tá čo tu pisala, že sme sebecké keď chceme deti?

zuzikboc
2. máj 2016

žienky, pridávam sa k vám 😉 Pevne verím, že ak to nebude skôr, istí to letná dovolenka, bez práce, bez stresu, len oddych a romantika 😀

maminka12345
2. máj 2016

@emakiki nie to je ta co prisla o babo a muz jej povedal ze to jej chybou

emakiki
2. máj 2016

@maminka12345 jaj už viem... No je to smutné ☹

nataliuska
2. máj 2016

@emakiki a nielen to.. v obdobi ked babatko cakali to vraj vyzeralo na rozchod.. spraval sa k nej zle akoby babatko nechcel... ja som pochopila tak, ze bude s oboma detickami sama, lebo sa k nej sprava hrozne.. ale to pisala davnejsie v inom fore.. asi preto jej baby radia najprv upratat vo vztahu a potom riesit prichod dalsieho babatka...

luciskooo
2. máj 2016

@renimac bodaj by si mala pravdu...uz trosku z toho nevladzem a zacina mi z toho sibat 🙂 kazdy hovori ze sa treba od toho prilisneho chcenia odosobnit ale ja to nedokazem... tak vela zdaru.. verim ze coskoro budem citat tvoju radostnu spravu o dvoch ciarkach 🙂

renimac
2. máj 2016

@nataliuska dakujem za objasnenie.... aby ma baby nechapali zle 😉

renimac
2. máj 2016

@luciskooo dufam, ze sem obe dame pozitivny testik 😉

emakiki
2. máj 2016

@nataliuska tak to ano to máte pravdu... Neviem či by som s takým chlapom chcela dieťa... A to prvé je jeho?

pepka123
autor
2. máj 2016

@butterfly333 nebooooojkaj aj ty sa dočkas 😉 veď ešte nemám test urobeny tak sa nevie či to je tehu alebo čo...

maminka12345
2. máj 2016

@emakiki ano jeho teda malo by byt 😀

maminka12345
2. máj 2016

@emakiki ale tak vies je nestastna ja sa viem vzit do jej situacie kto to nezazil tazko pochopi a radit vie kazdy ale keby sa ocitol tam kde je ona ani jedna si neuvedomuje ze by robila presne to co ona asi tak

kakatulik
2. máj 2016

@maminka12345 nie prbe nebolo jeho.Iba toto druhe malo byt.

maminka12345
2. máj 2016

@kakatulik aha tak zase som mudrejsia som tu kratko tak sa zaucam kto co ako kedy kde preco zaco naco. 😀

renimac
2. máj 2016

@maminka12345 nie, nie je jeho... Ale to sa asi treba opytat jej, my ju pozname uz dlhsie, preto som si dovolila poradit jej. A nemas pravdu. Ja by som neurobila presne to iste, hoci moja tuzba po dietatku sa ozvala velmi skoro. Ale radsej som odisla od chlapa, ktory ma robil nestastnou. Vdaka tomu mam dnes skveleho manzela.

maminka12345
2. máj 2016

@renimac vies tazko je toto sudit kazdy sme iny a kazdy to bereme inak a kazdy sa v situacii rozhodujeme inak ale je to jej volba a radit je tazko ona si musi zvazit za a proti

veroniq85
2. máj 2016

@papulka91 ja tiez budem uzivat tento mesiac jeden krat za den a ak sa nepodari tak buduci mesiac 2x za den. Davam do toho velke nádeje tak dufam ze nam pomoze. Ja zatial nemam ziadne priznaky z uzivania ako bolest v podbrusku a pod. a beriem vyse tyzdna. Tento tyzden by som mala mat aj ovu tak budeme makat a uvidime.

renimac
2. máj 2016

@maminka12345 ano, v tom mas pravdu

papulka91
2. máj 2016

@veroniq85 presne aj ja vkladam do toho vsetko...a dufam ze do toho septembra uz bude aj brusko 😀😊😆😍

aluska2999
2. máj 2016

Žienky ste také milé a zlaté že aká komunikácia a podpora som rada ze vás tu mam naozaj z celého srdca... Objasnim prvé nieje jeho ale aj prvý ma nechal počas tehotenstva ďalšie tehu som potratila je to veľká psychická záťaž keď ešte vidim moje krsniatko dvojtýždňové a svagrina rodí v júli.... Také nádeje som dávala tešila na prvu fotku drobca a zrazu sa mi zrúti svet... Teraz viem ze ked v buducnosti budem tehu moje otázky navždy budú znieť ak
..až v deviatom mesiaci budem môcť povedať keď.... Je to veľká rana v srdci pretože sa mi týždeň predtým sníval krásny chlapček teda porodila som chlapca držala v náručí krásny sen len sen pretože potom som už len videla nehybne telíčko malinke bolo to akoby kus zo mňa zomrel a doteraz mi to tu chýba.... Rana sa dá vyliečiť ďalším tehu ale čo dovtedy? Ani jeden deň neprešiel aby som si nespomenula.... Všetkým vám želám úspešne tehotenstvo až do šťastného konca budem vás vždy podporovať ako vy mňa... Uvidím ako to bude ďalej nebojte už mám rešpekt pred tým...