Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 Drzim ti palce nech to zvladnes, len chcem aby si pochopila, ze ti baby nechcu zle. Dala som si tu namahu a znovu presla tvoj probeh, ako som ho mala moznost vnimat ja. Nezila som s Vami, preto netusim ake to bolo pocas celeho casu ale prikladam foto s tym, co si nam pisala. Mozno si na to cele po tejto bolesti zabudla, ja len aby si si to pripomenula. Prajem ti, aby si bola stastna, nech to znamena cokolvek. Uznaj, ze na zaklade tychto info nam tvoj snubenec nepride ako najidealnejsi partner a otec. Drz sa ;)
@nataliuska wouuuu sapoooo za tu robotu co si si dala....🙂
@nataliuska cumim...tak to si paradne dala dokopy..fuuha 🙂
@nataliuska ďakujem moja ale ten test si tam nemusela dat :'(
@aluska2999 prepac, nechcela som ti ublizit... ja len nechcem aby ta niekto trapil... a ten chlap na mna tak posobi...
@nataliuska tak ja si myslim, že si to prehnala... Je to jej súkromná záležitosť a nikto nemá právo ju súdiť alebo sa jej starať do života a sledovať ju a fotiť a pridávať sem všetko čo ona kedy zverejnila je drzosť...
@emakiki suhlasim baby kazda jedna mozete tak dopadnut davajte na to bacha ja som sa poucila.
@emakiki tak ty si to nepochopila.. ja jej nechcem zle... chcela som pomoct... dufam, ze @aluska2999 pochopila, co som tym chcela povedat... ak nie, tak ma to mrzi... ani ona ani ziadne babo si nezasluzia trpiet... sledujem jej pribeh a drzim jej palce...
@nataliuska
@emakiki
@maminka12345 žienky ja sa nehnevam predsa som sa zdoverovala vám a nemala som sa komu... Som vďačná že mi chcete pomôcť poradiť ale poviem vám je to ťažké..
Keď nie osobne problémy tak zase tie doma vždy niečo už by bolo toho aj dosť v mojom živote už by mohlo slnko vyjsť pretože tá smola ma stále prenasleduje... Mne len prišlo ľúto keď som zbadala ten test pretože u mňa doma poletel po potrate rovno do koša jedine co mi ostalo bola modlitba pre tehotne mamičky snáď ju ešte využijem v buducnosti no moja modlitba ostala nevypocuta...
@emakiki ale veď ona zosumarizovala len to, čo Aluska pisala do verejného fóra, ktoré keby si si dala tú námahu, našla by si si aj sama 😕
Ze to je možno moc... Niektorým ľuďom treba možno veci povedať ostrejšie a ukázať realitu, aby si uvedomili veci. Este nedávno nám vyplakavala, že ako ju dotyčný psychicky týra a teraz s nim chce mať znovu dieťa? Vies, aj pre nás by potom bolo ťažké podrzat ju v tom... Čo ak znovu otehotnie? Budeme sa s nou tešiť, jasne, každé babatko je radosť... O pár týždňov sa zopakuje situacia s jej chlapom, lebo on nie úplne v pohode. Pretože povedať žene, ktorá práve o babo prisla, že za to môže ona... Fuuu.
Ja som prišla o babo 5x a ozaj za to môžem "ja" (resp.moja dg.). Ale môj muž by si to v živote nedovolil... V živote. Praveze ma obdivuje, že som ochotná ísť do toho znovu.
@aluska2999 a mrzi ma, ak sa ťa niečo z tohto dotkne, ja viem, ako po strate bábätka trpís, ale pockaj si na správneho muža, maj dieťatko s nim,dopraj nekonečnú lásku sebe, ale hlavne svojim detičkám.
Tento muž, ktorý je teraz v tvojom živote, si nezaslúži ani štipku tvojho citu 😔
@senselinka napísala si to správne až mi slzy vyšli :'(
@aluska2999 drzim palce, moja, babatko mať ešte určite budeš, ale nedaj tento vzácny dar tomuto mužovi, nezaslúži si ho
Uzavrime teda temu aluska2999 a ja mam jednu otazku k veci 😀 😀. Je tu nejaka slecna, ktora prekonala #mimomaternicove? Ak ano, a podarilo sa Vam potom otehotniet, tak z ktorej strany? Z tej istej ci druhej? Lebo ja som o vajcovod prisla a doktor ma utesoval, ze niekedy si ten druhy vajcovod dokaze pritiahnut vajicko z druhej strany, ale mne sa tomu akosi nechce verit.
@nataliuska to je v poriadku, že si jej chcela pomôcť, ale mala si jej to napísať do IP a nie túto takto pred všetkými, zvlášť keď to nevieš zmazať, nevies kto si to všetko môže prečítať, podľa mňa si to prehnala, to je celé... Ja som pochopila o vo ti ide, ale týmto si jej nepomohla... Ja ťa z ničoho neobvinuj, len som napisala svoj názor...
@renimac tak toto povedal dr aj mne,dokonca dr v car,keď mi robil sono a ovulka bola na právo,kde nemam vajcovod a ja som len tak povedala,no dobre,tak tento mesiac zasa nič a on na mňa pozerá a hovori- a to vám kto povedal,zasa nejaký múdry gynekolog,čo nemá ani pojem o tom,ze chýbajúci vajcovod nahrádza vajcovod,ktorý ostal...nie vždy sa tak musí stať,ale šanca na otehotnenie je vždy
Ja neviem,mám z tým nejaký vnútorný boj,lebo už je toto 7 dmi cyklus od mmt a ešte nič ☹ nuž ale keď sa nám tri roky nedarilo zs dvoma vajcovodmi tak neviem ako dlho by to teraz trvalo,my už ivf planujeme,neni som z toho nadchnuta,ale už nemám čas...
@emakiki suhlasim s @renimac a nebudem sa k tomu viac vyjadrovat... tuto temu tu zacalo rozoberat viac ludi a mnoho z nich netusilo o celkovej situacii...
@aluska2999 pochopila co som tym chcela povedat, ty svoj nazor nezmenis, takze dalej to rozoberat je asi fakt zbytocne...
Takze bud stastna so svojim pristupom k zivotu a ja sa pokusim robit presne to iste po svojom.
@nataliuska ty tu tusim riesis každého... Čo keby si sa skôr starala viac o seba? Samozrejme že to nemá zmysel s tvojim prístupom.
@renimac ach ani nehovor,ja mam pocit,ze za skoro 4 roky snaženia mam tak vycibrený trpezlivost,že som v to dokonalá,ale pridu chvíle,ked mam pocit,ze ma to už zlomí,hlavne keď mám ovulku a neviem z ktorého vajecnika ovulujem a mám pocit,že naše snaženie je zbytočné,no slak ma triafa...a potom keď zasa príde ms...to sklamanie.
Ale stále ma ženie dopredu naša túžba po tom vonavom uzlicku,budes vidieť,podari sa nám to 🙂
@emakiki baby ved sa nič také nestalo,nataliuska sem hodila len to,čo už tu raz bolo písané,takže tak či tak sme to všetky už predtým čítali,chcela aluske len trochu otvoriť oci..sme tu všetky na jednej lodi,snažíme sa o bábätká,chceme byť mamičky,tak už to tu nechajme tak 😉 venujme sa naším túžbam a našim budúcim miminkami 🙂 ved aj aluske to už musí byť blbé,že sa to tu stále toci.....
@emakiki musim sa @nataliuska zastat. Poznam ju aj osobne a je to velmi zlaty clovek. Myslim, ze tu nastal stret roznych nazorov a treba sa len akceptovat. Ved sme to uz uzavreli, tak sa podme radsej bavit o nasich buducich detoch 😉.
@emakiki nič,všetko okik,môj mal trosku spomalene spermosky,ale tak,že s tým sa v poho otehotnieť dálo,ale už sú v poriadku,ja vsegko oki,ovulka prebieha,všetko bolo prechodné,žiadne cysty,nič, nevieme prečo,ale jednoducho to nejde....dve detváky mam z prvého manželstva ani neviem ako....
@denidi no ved toto, mne išlo iba o to, že je drzosť niekomu kopírovať čo kedy sem pridal a ešte aj tehotenské testy niekoho sen kopírovať, zvlášť ke D to tehotenstvo zle dopadlo. Myslim ze nikomu by sa nepáčilo, keby ho niekto kopíruje a dava dohromady vsetky statusy, ktoré kedy napisal. Áno je to verejne ale toto je dosť drzé a nemá na to právo...
Jej a už sa zacne sem chodiť 😀 😀 😀

@aluska2999 ahoj moja,ty najskôr vyhod stareho partnera,skamarat sa znova sama sebou a ked budes pripravena sto percentne ista dokazes sa zamilovat a ak ten vyvoleny bude skutocne ten muz na cely zivot pusti sa do toho a uvidis,ze si to budes uzivat ,Zasluzis si byt milovana,nie iba milovat.
Napisem teraz jeden pribeh.Jedna moja kolegyna porodila v juli minulého roka v deviatom mesiaci mrtve dieta.V termine prisla nic netusiaca do nemocnici na planovanu sekciua tam ze mrtve...trgedia hrozna.Neviem preco,ale rozisla sa so starym partnerom a pred nedavnom som sa ako posledna ako obvykle dozvedela,ze ma nového partnera a uz je tusim v o 4.mesiaci......:-)