icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

martinaj
21. jún 2016

@kotatko1232 lauritke napis 😊 kupovala som u nej 😉

butterfly333
21. jún 2016

@megica33 akurá som si pozerala testy z minuleho cyklu kde sa aj zadarilo a tiež som mala takýto ovu na 12Dc a na 13Dc bol už pozit tak dufam že bude ovu tento mesiac a zadarí sa 😉 😉

martinaj
21. jún 2016

@butterfly333 aj ja sa citim super 😊

butterfly333
21. jún 2016

@martinaj to je dobre moja 😉

megica33
21. jún 2016

@butterfly333 drzim silno palce :-*

butterfly333
21. jún 2016

@megica33 dakujeeem 🙂

dejna20
21. jún 2016

@monilik
@kakatulik
@martinaj presne tak aj ja som brala hak 10rokov. Prvotne mi ju ponukla gyna na plet, kedze som v tom case sexualne nezila

dejna20
21. jún 2016

@renimac aj ja po 10r hak a po rocnej prestavke tehotna na psvy sup, maly zdravy. A teraz skoro 5 rokov bez antiky a nedari sa uz od oktobra aj endometriozu mi medzitym zistili a na laparke som bola v maji

renimac
21. jún 2016

@dejna20 podla mna niekomu antika pomoct pomoze, ak nie su jeho prirodzene hormony v poriadku. V opacnom pripade je to kontraproduktivne. Len keby to clovek na zaciatku vedel, ze ano? 🙂

simisk
21. jún 2016

Ja som brala HAK cca 10 rokov,potom som vysadila,mesiac sme si davali pre istotu pozor,aj ked doky mi povedala ze nemusime ze mozme zacat skusat hned,ale predsa sme mesiac neskusali a potom sup hned prvy cyklus som zostala tehulka.Takze v tedy to islo ako po masle.A teraz som nebrala 10rokov nic.Ale ani sme sa nesnazili.Muz si daval pozor.A teraz skusame,uvidime je to 1-2cyklus.Presne neviem,lebo mala som dostat pred tyzdnom a nedostala som.Len to 2-3 dnove slabe krvacanie v 19DC.Ci to bol menzes,neviem.Tak teraz ma pobolieva spodok podbruska,priesvitny vytok uz zacina,tak neviem ci ovu,ci ten zabudnuty menzes....

junacik
21. jún 2016

@lentilka969 mrzí ma to, prajem skoré zotavenie🙂

kotatko1232
21. jún 2016

@simisk Ja som nikdy nebrala HAK a len sme si davali pozor malu sme mali planovanu a hned na prvy krat sa podarila.a teraz sa nesnazime len to davam na nahodu ale idem to sledovat viac kedy je treba sexiku vela velaaa 😀

martinaj
21. jún 2016

Takze zeny 😁 dnes som si po 9 mesiacoch ( ktore boli strasne 😢) nafarbila vlasy a nalakovala nechty aj na nohach 😁 ide sa do boja 😄 a spravila som si bavoraka 🍸

kotatko1232
21. jún 2016

@martinaj eeeejha.TAAAK to uz ano.ide sa bojovat 😀
JA sa tak chystam buduci tyzden kedze mam mat ovulku moj MM bude PLAKAAAT 😀

martinaj
21. jún 2016

@kotatko1232 ja ju cakam tento vikend 😂 no nefim

majaon
21. jún 2016

Baby ja vam vsetkym tak prajem uspesne tehu,stale vas tu citam co ma ktora nove a ako pokracujete,drzte sa a nevzdavajte 😉
mimochodom mam doma 10 ovu testov od lauritky z MK ak by ste niektora mala zaujem poslem za 4 eura aj s postovnym...

simisk
21. jún 2016

@kotatko1232 ved totok ze nam sa mala podarila hned,takze som nic nesledovala,nic nepocitala.Takpovediac ani som netusila ze mam nejake plodne dni,ci ovulaciu,bazalna teplota to uz ani nehovorim.Zacala som citat a zistujem ze sak ja nemam o niektorych veciach ani sajnu.Tak uvidim ci panbozko da a podari sa....Davam si cas tak koniec leta,max do Vianoc,potom to uz asi stopnem,nakolko som mala pred mesiacom 38 😔

kotatko1232
21. jún 2016

@simisk no ja tiez nerozumiem tym veciam kedze som to tiez nepotrebovala sledovat .malu sme chceli a sup hned.
plodne dni viem konecne kedy mam kedze vtedy sa citim ako keby som neudrzala v sebe moc 😀 😀
a tu bazalnu nemam cas kedy merat...

renimac
21. jún 2016

@martinaj ty sa nezdas, baby 😉

martinaj
21. jún 2016

@renimac fakt posledny rok upadam... a to nevravim o vahe ale to momentalne neresim. Musim byt trosku pekna, no 😀
Mm zo mna nechapal a chudak unaveny isiel spat 😍

renimac
21. jún 2016

@martinaj chapem... ja sice s vahou problem nemam, ale pri pohlade do zrkadla som si nedavno povedala "troska". Veskery zivot fuc... a takto ma predsa moj muz nespoznal. Spoznal ma ako temperamentnu, blaznivu, usmiatu babu, ktora sa rada paradila a uvedomovala si, ze sa za nou muzi otacaju. Dnes by ani bicykel o mna neopreli. Takze som si povedala, ze sa pokusim znovu citit zensky a pritazlivo. Sama pre seba 🙂. Preto chceme to leto z hlavy snazenie vypustit.

kakatulik
21. jún 2016

@renimac velmi spravny pristup. 😎

martinaj
21. jún 2016

@renimac presne si to napisala ☺️

aluska2999
22. jún 2016

Dobré ránko žienky test robený teraz ráno 41DC ostatné sú s praktickým pred pár dní rastie a dúfam že bude v piatok všetko v poriadku

aluska2999
22. jún 2016

Dúfam že po uschnuti zostane už taká

lenkastr
22. jún 2016

@aluska2999 vyzera to velmi slubne! ☺

aluska2999
22. jún 2016

@lenkastr vieš aký strach je vo mne každý deň aby bolo všetko v poriadku ach nech už je piatok a všetko OK

lenkastr
22. jún 2016

@aluska2999 vsetky tu ti to prajeme a v piatok bedeme na Teba mysliet ☺

rula
22. jún 2016

@aluska2999 prajem vela zdravia a pekne tehotenstvo 🙂

megica33
22. jún 2016

Baby takue moj anovulacnycyklus skoncil pozitivnym tehu testom vcera...nechcela som to tu davat lebo sim sa nechvela predcasne tesit a dobre som spravila ☹ dnes rano test bol slabsi taksom utekala k dr a on tam vobec nic nevidel iba cystu na lavom vajecniku tak ma podozrenie na mimomaternicove tehu☹ som uplne hotova nechce sa mi ani zit ... Ak to bude minomaternicove tehu tak mozno pridem o vajecnik ☹ prijladam testy...z lava vcera rano, v strede vcera vecer a vpravo dnes rano ☹