Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@megica33 to ešte nič nemusí znamenať, ja som mala jeden test, ktorý bol ráno slabý a večer silnejší a potom som skúsila ešte další typ test a ten aj ked som to mala od dr. potvrdené bol stále slabý. záleží od farbiva, aj od toho akú koncentráciu hcg. máš v moči. mal ti zobrať krv lebo ak ti to mešká len 3-4 dni tak jasne že nič nevidel. mne to meškalo a 7 dní a na sone nebolo nič vidieť, tiež mi hovoril, že tehu nie som ale bral mi krv a bola som tehotná a teraz som išla k dr. ked mi to meškala cca 12 dní a bola na sone len malá 2,5 cm dutinka bez plodu a už sme v 14 tt. neboj hlavne nestresuj, ničím to neovplyvníš o pár dní chod k dr. bolo by dobré ak by to bolo min v 6tt a bude tam bublinka aj zo srdiečkom neboj 😀 držím palce
@megica33 ahoj, testami sa neriad.. najdolezitejsia je krv, ak si chces byt ista testom kup si clearblue digitalny... no a treba cakat, na sone teraz vobec nic nemusi byt vidiet, mna vystrasitl v 4tt rovnako ze je to mimomat. a nebolo, iny lekar ked ma pozrel tak videl dutinu, ide aj o sono ake ma. Cize no stress a pockat este tyzden, znova krv a sono...🙂 neboj sa, hcg mas krasne!
@megica33 presne tak testy nie sú na 100% a hlavne tie one step mna len vystresovali, raz boli slabé potom silné a čiarka nikdy nebola rovanká. pozri ak mávaš cyklus 35 a dnes je lne 36 dc ešte nič nie je stratené uvidíš ked pôjdeš k dr. a kedy si mala cca ovuláciu ??? ak by si vedela kedy si približne otehotnela.
@megica33 http://baby-mama.blog.cz/1108/hladina-hcg ešte nič nie je stratené 😉
@aluska2999 jeeeej no vidis 🙂
drzim palce!
@aluska2999 no supeeer už testík vyzerá velmi dobre držím mooooc palčeky moja nech je všetko tak ako má byt. 😉
@megica33 pozri....ak by si zacala krvacat tak bude vsetko jasne, ja som tak do 7tt drzala a potom bum...ale od zaciatku nebolo vidiet vobec plod, ani poriadny gestacny vak. No dopredu netreba stresovat, ak to pride tak to pride, lepsie ako keby tomu babatku malo nieco byt. Musis to brat optimisticky. No ja to skor vidim na pekne tehu 😉 treba v to verit. Cakame na pozitivne spravy 🙂
@martinaj moja ako si na tom s meraním BT??ja od toho potratu sa mi zda že mám tu predovulačnu Bt troška vyžšiu 😕 😕
@monilik
@butterfly333 ďakujem a držte palčeky v piatok 🙂
@butterfly333 ja mam normal bt 😉
@megica33 podla mna su ok tie testy ja by som sa hlavne ukludnila lebo to skodi babatku a to je blbost ze mmt este je skoro aby to dr tvrdil inac oni velmi lubia plasit stym mmt a tie testy su podla mna ok a moznoze rano aj tebe slabsie ukazuju ako sj inym babam tu na MK drzom palceky a uvidis vsetko bide ok 🙂
@martinaj moja ja takto no aj ked spavam odokryta aj okno otvorene každu noc aj tak mi je teplo.
@megica33 5tt+3... zacala som spinit tyzden po vynechani MS... a stale nic nevideli v maternici, tak ma hospitalizovali, robili kontrolny UZV a merali HCG. Do tohto dna rastlo, potom zacalo klesat. Ale sranda je, ze mne testy tmavli poriadne. Takze moze to byt ono a nemusi... nech ti vezmu hcg aj zajtra a ked bude oproti vcerajsku dvojnasobne, mmt by to na 99% byt nemalo.

@megica33 zlatko, ja som mala mimomaternicove vo februari a prisla som o vajcovod. Ale bola som uz v 6tt... ak by to aj nedajboze bolo ono, o vajecnik vobec prist nemusis. Kolko ti meska?