Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 krásne koľajničky, držím palčeky a v piatok daj vedieť🙂
@junacik samozrejme napíšem vám žienky 🙂
@aluska2999 mojkoop toto je test ako ma byt a je vidiet ze silnie.....je to na dobrej ceste stale sa modli aby sa babko udrzalo a verim ze v piatok to bude ok.si ma prekvapila s takym peknym testikom 🙂
@veronika1603 modlím sa stále zlatíčko moje aby ma bublinka už neopustila už nech je piatok a všetko v poriadku
@aluska2999 na teste vidno ze hcg stupa.tak by to malo byt v piatok v poriadku....boze neviem jak to vydrzis mna by mrdlo asi.
@megica33 mimom. je aj moja najvacsia obava, ja mam len jeden vajecnik cize je to aj dost pravdepodobne.. ale snazim sa hovorit si stale dookola ze vsetko bude ok a pride to ked ma.. tiez som 4 dni pred MS tak uvidime ci motyka vystreli, mala mi uz v sept. ide do skolky, bolo by to fajn..
@veronika1603 moja sama odpocitavam hodiny keď si predstavím že je len streda ach hlavne vedieť že je v poriadku bublinka
@megica33 kludne môže ja si veľmi dobre pamatamá, že cca v ten den ked som mala dosť ms ma neskutočne pichlo asi na pravej strane som sa až zľakla a som si povedala, no a krámy sú tu zas. ešte som aj mužovi plakala do telefonu, že to zase nevyšlo a len ms nechodila no a teraz pri druhom tehu som čakala bolesti a nič 😀 cca v 8 tt ma trošku ťahalo brušku ako na ms lebo sa mi zväčšuje maternica aj teraz ma občas bolí spodok brucha ako na ms. hlavne pokoj a uvidíš čo a ako 🙂
@matilda72 dakujem pekne :-* nebudem uz mysliet na zle ... Aj som volqla s mojou dr a ta povedala ze ako mohli nieco take povedatvze mimomaternicove pri hodnote hcg 650 ked len zlte teliesko sa uvidi ked je hcg vyse 1200...ze sa nemam strachovat ze budeme to riesit ked bude hcg nad 1500 a nic nebude vidno
@megica33 http://www.moje-pravdy.cz/z-jinych-zdroju/zajim... možno na tom niečo pravdy je 😉
@aluska2999 Super, krasne zosilnel. V piatok bude urcite vsetko ok 😉
@butterfly333 zlatik, aj ja mam po potrate vysoke predovu teploty, a to som uz dva cykly po kyrete, do ovu tri dni a dnes ze 36,9 😮 Ale snad je vsetko ok, viac nez robim, sa uz neda... iba ak sa na vsetko zvysoka vys.at 😝
@senselinka Ahoj ja som si napr dnes merala rano som vcera mi skoncil menzes tak som mala 37,5C
Idem sa ppstazovat. Asi som 7dpo a vcera aj dnes ruzovy vytok/spinenie. Len po velkej.ja mam dojem, ze po laparke sa mi lf este skratila a spinenie pred ms prichadza este skor 👿
28eho idem na kontroli tak dufam ze tam nebudu dorastene cysty lebo ma ebne.
Na implement spinenie moc nedifam, lebo to ma byt jednorazpve a tento mesiac sa tehu necitim. Tehu som bola dvakrat (2 raz biochem) a vzdy som citila ze som.
@kotatko1232 kedy a kde si merala?
@kakatulik dnes rano ako som sa prebrala..
1x v ustach to som mala iba 35,5
1x v pošve 🙂 a to som mala to co som pisala 37,5
@kotatko1232 aha,tak sprosto sa pytam,lebo to je fakt dost vysoka teplota,aj ked je teraz teplo...hmmm
@popilka ďakujem krásne podobne dúfam v to
@kakatulik v pohode. ovulku mam az 29-30 tento mesiac.

@mia295 zajtra idem zas na krv ku svojej dr tak uvidime ako to dopadne. A tie one step uz nebudem skusat vobec :-/