Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 @kakatulik som asi taky 10 DPO .. Len ked som si robila testik cely oruzovel a vodela som tam aj pekne druhu ciarocku len potom zmizla... A o nejakych 20 minutiek som tam zbadala toto .. tak som si taka neista ... 🙂
@senselinka ja si uživam s dcerou kupko mm v praci tak si uživame.
@dominini tak skus iny.alebo pockaj este
@kotatko1232 zajtra rano skusim hned ako vstanem 🙂
Ahojte dievcata mozem sa vas popytat nieco? Mam otazku ohladne ovu testov. Skusam prvykrat v zivote tak neviem mozno blba otazka ale aj tak sa opýtam. S tymi ovu testami je to podobne ako s tehu testami ze ma ciarocka postupne silnet. Cize napr ak mam ovu na 14 den tak na 11 uvidim slabsiu ciarku na 12 den o nieco silnejsiu a tak postupne. Alebo len zrazu v ten den ovulacie tam ciarka bude bez toho aby bola v predchadzajuci den slabsia. Dakujem za odpoved
začíname sa snažiť aj my 😅 máme sicé tesne pred svadou (3mesiace) no keď sa podarí budeme štastí 🙂 Snáď to ešte na mne nebude až tak vidieť keby niečo, ale nevieme as už dočkať 🙂
@veroniq85 vôbec nie.Ovulacny test sa berie za pozitivny iba vtedy,ked ke testovacia ciarka rovnaka,alebo silnejsia ako kontrolna. Pri ovulacnych testoch moze byt testovacia ciarocka viditelna aj cely cyklus...to ale je stzale negat,lebo LH ma zena v tele pocas celého cyklu,iba hladina sa meni.
Teda ked je test pozitivny,tak ovulacia este len bude a to do 48 hodin,alebo menej.
Test sa nerobi z ranneho mocu ako tehu,ale najskôr od 10.tej a pred tym by si nemala velmi pit,aby bol moc dostatocne koncentrovany...take 2hodiny nepit a nemocit,aby sa hormoniky nahromadili.
rada by som sa k vam pridala... ani my zatial nic, ale drzim palce aby sme si co najskor nasli vytuzene //
@miss_sixty11 ahooj, drzim palceky, my sme na tom tak isto. zacali sme v aprili a svadba predo dvermi, zatial sa vsak nedari, tak snad coskoro, to by bol krasny sbad. dar pre bud. mm 🙂
@dominini kup iny test mamatest duchuje....
@alexwarring Ahoj 🙂 ďakujeme veľmi pekne. Aj tebe držím palce, určite sa to čoskoro podarí 🙂
@kotatko1232
@kakatulik .. baby teraz som bola na Wc, a pozeram slaby hnedy vytok len par kvapiek.. ms by som podla spravnosti mala dostat piatok sobotu ... :-/ co to moze byt ☹
@kakatulik dakujem pekne za vysvetlenie. O tom ze sa ma pouzit poobednajsi moc som citala v letaciku a aj to ze ciarka musi byt rovnako silna ako kontrolna aby bol platny. Len som nevedela ze ci ma postupne silnet lebo som videla ze tu dievcata davali fotky niekolkych ovu testov za sebou ako silne ciarka. Ja som dneska skusala par dni pred pravdepodobnou ovulaciou a myslela som ze bude slaba ciarka a bol uplne biely tak som sa zlakla ci vobec ovu pride. Ale tak dakujem pekne za objasnenie a budem testovat dalej.
@senselinka ved aj ja pred ovu 36,8 dnes 36,9 a ovu tiež tak zajtra pozajtra čakám no je mi v noci teplo aj ked spím odokrytá okno otvorené 😕
@aluska2999 alusik super tesim sa s tebou hlavne klud vsetko je v poriadku velmi ti drzim palceky... 🙂
@senselinka ahoj moja, po ovu idete na to?
@kakatulik nechcem strasit ale mne to tak zacalo potom ma boleli krize v zapeti pod bruskom a o babo som prisla ☹
@kotatko1232 asi je lepsie ked to odide same.
@kakatulik urcite.lebo neviem si predstavit ako by som prezivala keby som musela ist do nemocnice
@baby24 ďakujem veľmi pekne 🙂
@renimac my sme akurat na dovolenke v Chorvatsku 😍
Ovu ma byt piatok/sobotu, takze ju urcite vyuzijeme, ale som 100% presvedcena, ze babo si odtialto neodnesieme... ked, mozno v dalsom cykle a ked nie, ideme rovno do CAR a na IUI, nebudeme zas cakat vyse pol roka, vek nepusti 😮
Ale tu si to pekne uzivame, dobre jedlo, more, vela slniecka... a hlavne sme spolu 💜
@senselinka joj, hned by som isla 🙂 a mame ovu naraz 😉 a tiez to vidim az na to IVF... rada sa vsak budem mylit 🙂 uzivajte

@dominini NIEEE 🙂 mozes sa potichucky tesit