Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@megica33 Ano tieto testy niesu až take kvalitne kup lady max,inak ja som pri synovi ked som bola tehu som nespravila ani jedne tehu test nič,bola som cez ovu u gyn povedal dnes sa snažte a za dva týždne prídte na kontrolu a tak aj bolo dali sme sex o dva týždne kontrola žiaden tehu tes a bola som tehu.žiaden stres či testy tmavnu a pri malej skoro rovnako spravila som len jeden tehu test bol pozit tak som sa obj,ku gyn a bolo. 🙂 🙂
@butterfly333 presne tak som bola pri prvom 🙂 vobec nic som neriesila jeden test a staci ... Myslim si ze tie obavy mam koli tomu biochemickemu
@megica33 jasne obavy su no treba verit a bude to v poriadku. 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 tvoja ovulka ako? 🙂
@alexwarring tak drzim palčoky nech nic nepride 🙂
ja zacinam mat migrenu takze zajtra cakam 🙄
@butterfly333
@megica33 baby tak včera to bol len plany poplach, lady max test biely ako sneh a aj teplota dnes klesla. Nech už tá sviňa príde
nooo neviem presne ako to funguje,ale pri mensom pocte a zlej pohyblivosti su vitaminy super,ale pri morfologiii...to neviem.

@matilda72 dakujem pekne 🙂 tak aj urobim 🙂 tebe aspon machulku videl mne absolutne nic ale v utorok idem zas tak snad uz nieco uvidi 🙂