Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@megica33 ja s tebou súhlasím, čo sa týka sexu tak je to u nás des. Stala sa z toho povinnosť..o mesiac ideme na dva týždne na dovolenku a neviem si predstaviť ako by som si ju užívala a oddychovala pri každodennom vstávani kvôli teplote a testovať jak bláznivá ešte aj napr pri vode? 😁 a v tom teple umrem nakoniec od smädu len preto aby som nemala moc rozriedeny moč 😁😁😳
@megica33 ja ani neviem už nemám ovu test kalšem na ovu testy nemám tak uvidíme snád sa zadarí.
@megica33 no pozri ovuvtesty posledny je zo včera. A pozri graf
@butterfly333 no to je divne ze si nemala pozitivny ked ti tak teplota klesla :-/ to vyzeralo na ovu uz...no kazdopadne meraj BT dalej som zvedava 🙂
ahojte kočky som mesiac po kyrete, depky už dúfam prešli a telo sa zahojilo. Myslíte, že už môžme pokúšať osud znovu?
@megica33 ani ja tomu nechápem no asi to chce čas a znova na daLší cyklus nasadit VMK,Inak to nevidím 😖
@monilik ano papa vsetko mozne..selen zinok cecko magnezium..obmedzil pitie piva a uz styri roky nefajci..v blizkom case ma ist na kontrolny spg tak som zvedava..je z toho velmi nestastny ale spolu to nejak zvladame..
@kakatulik. U nas soma plati prisny zajaz notebook inde ako stole 🙂 a mobil potrebujw k svojej praci tak sa nwvyhne asi tomu aby ho nemal pri sebe..
@kchan a tom som este ani ja voobec nepocula..
Dakujem dievcata podporu.. 🙂
@butterfly333 neriad sa ovu testami moja, mne nevysiel vobec pozitivne a otehotnela som
@martinaj ved kašlem na ne no keby sa zadarilo bolo by super. 🙂
Žienky tak som v 6TT objednal nás 8júla aby pozrel srdiečko a vývoj plodu dúfam že moja bublinka bude rásť a už ma neopustí viac ďakujem vám za podporu a prajem všetkým rovnako krásne //
@butterfly333 inac, ja som mala pozitivny ovu test len raz v zivote a pritom som mala ovu potvrdenu lekarom kazdy mesiac 🙂
@ub nam kazali čakať dva az tri cykly
@renimac no ved ja neviem. No sex je tak uvidíme či sa tento rok zadarí.
@aluska2999 gratulujem z celeho srdiecka a velmi sa tesim....bolo to napinave takto cakat a tie divne testy este k tomu aj krv negativna amen tma.chvalabozku tak sa pekne setri.ja som sa vcera dozvedela ze pravdepod.to bude chlapcek...tak synator sa tesii.tesim sa velmi s tebou
@aluska2999 gratulujeeem a pošli tehu bacilky aj nám.
@aluska2999 aj ja poprosiim bacilkyyy

@kchan ty amna ti to meranie a ovu testovanie celkom bavi... 🙂 ,asi som vadna.