Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232
@butterfly333 žienky s láskou vám ich posielam 😘✊💞👶🎁👣 a pripájam modlitbu
@veronika1603 ďakujem mojko dúfam že bude všetko v poriadku aj srdiečko bit o dva týždne
@aluska2999 Gratulujem, velmi sa tesim, ze to vyslo!!! A tiez mi posli trochu tehu bacilov.
@aluska2999 gratulujeeem 😉
@martinaj Ty máš MTHFR C677T heterozygot ja mám homozygot to je vraj horšia mutacia.
@aluska2999 GRATULUJEM, vyšlo a teraz kľud a pohoda, pekne že už 6tt.
Baby mozem mat zvysenu teplotu pred MS?...citim sa ako keby som bola chora...mam 37,1 cca a este aj dych mam horuci...:-/
@martinaj ten je super ja som mala každý mesiac pozit ovu test no tento som nezachytila už nemám doma ovu testy,no snad sa aj tak zadarí.
@butterfly333 neboj, mne sa doteraz zadarilo s negativnym 😂 mne zostali este 2 a tie uz nebudem potrebovat 😂
Baby ak nam to teraz vyslo predam svoje ovulacne testy ak by niekto chcel... 😒 tak snaaaad... 😔
Dnes si chceme spravit pekny vecer, planujeme to skoro tyzden, relax a tak 😊 tak mozno sa zadari 😁
@monilik dakujem... ale ty este snahu nezahadzuj, co pride teraz, nemusi prist buduici mesiac
baby kto da somnou hromadne testovanie 1.7.? 😉
@aluska2999 jeeeej moja na teba som myslela vela gratulujem 🙂 tesim sa s tebou a vidime sa vo februarovkach 🙂

@luciskooo skús pozrieť tú skupinu - bojujeme so speriogramom, baby tam dávajú dobré rady a tipy. Ja som v podstate odtiaľ vyskladala môjmu vitaminy, a zabrali..