Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 od 12dc mi kazala gynekologicka 2x1 10 dni a potom ak vyjde negativny tehu test tak cakat MS a potom zase od 12dc, ak vyjde tehu pozitivny tak mam zacat brat 3x1
@martinaj od 12Dc nieje to skoro ked si ešte ovu nemala??
@butterfly333 nie, niektori doktory to tak ordinuju.... a ja sa riadim svojou, dali sme sa do boja 😊
@martinaj no ja ho dám asi dnes už by som mala byt po ovu.Ja idem v piatok k tomu novému gyn
@butterfly333 ja si myslim,ze ovulka Bola predvcerom.Hovori sa ze Dufik sa ma nasadit treti den pozvysenych teplotach,ale ja si myslim,ze kludne mozes zacat zu dnes vecer. Inofolic si myslim,ze ti neublizi,lebo tam je iba kys.listova a <inozitol,Ale ak si ho ches usetrit tak vysad a pokracuj iba s k.listovou 800´mg.
@kakatulik no ahoj moja tak myslíš že ovu bola možem ho nasadit?? a prečo večer??nemá sa brat 2x1
@butterfly333 to som len tak tresla,lwbo j som zu mala rano davno 🙂
Kludne daj aj teraz a vecer neskor.
@kakatulik dakujem ty naša poradkyna 🙂 🙂 🙂 😀
@butterfly333 len ab dobre bolo.... 😀
inak dakujem za srdiecko 😵
Ved hovorim ze 14DC...a ten Pekny vecer bol v piatok,ci?
@monilik Tak silno moc drzim palceky, aby to tento raz vyslo, ale moze to byt na druhu stranu aj tym nachladnutim. Ja stale bez bolesti hore i dole a ten hlien sa obcas objavi a nervozna som jak pes, (ne)dostat mam vo stvrtok, tak uvidime, ale vcera som to nevydrzala, kedze nemam ziadne bolesti (co sa mi zda divne) a spravila test, ale to co som tam videla bol pravdepodobne len kanalik
@reni1512 aj ja som brala minulý cyklus prvý krat inofolic a zadarilo sa je to prašok zaraba sa vo vode,aj tento cyklus ho beriem,.
@megica33
@butterfly333
dakujem dievcataaaa.....!!!

@martinaj nechápem berieš duphaston ??od kedy??dáva sa po ovu.Ja ked som teraz naposledy začala v tehu špinit som tiež brala duphaston no potratila som a už ho neberiem ale chcem teraz po ovu.