icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

butterfly333
26. jún 2016

@martinaj nechápem berieš duphaston ??od kedy??dáva sa po ovu.Ja ked som teraz naposledy začala v tehu špinit som tiež brala duphaston no potratila som a už ho neberiem ale chcem teraz po ovu.

martinaj
26. jún 2016

@butterfly333 od 12dc mi kazala gynekologicka 2x1 10 dni a potom ak vyjde negativny tehu test tak cakat MS a potom zase od 12dc, ak vyjde tehu pozitivny tak mam zacat brat 3x1

butterfly333
26. jún 2016

@martinaj od 12Dc nieje to skoro ked si ešte ovu nemala??

martinaj
26. jún 2016

@butterfly333 nie, niektori doktory to tak ordinuju.... a ja sa riadim svojou, dali sme sa do boja 😊

butterfly333
26. jún 2016

@martinaj no ja ho dám asi dnes už by som mala byt po ovu.Ja idem v piatok k tomu novému gyn

kakatulik
26. jún 2016

@butterfly333 ja si myslim,ze ovulka Bola predvcerom.Hovori sa ze Dufik sa ma nasadit treti den pozvysenych teplotach,ale ja si myslim,ze kludne mozes zacat zu dnes vecer. Inofolic si myslim,ze ti neublizi,lebo tam je iba kys.listova a <inozitol,Ale ak si ho ches usetrit tak vysad a pokracuj iba s k.listovou 800´mg.

martinaj
26. jún 2016

@kakatulik a co vravis na moj?

butterfly333
26. jún 2016

@kakatulik no ahoj moja tak myslíš že ovu bola možem ho nasadit?? a prečo večer??nemá sa brat 2x1

kakatulik
26. jún 2016

@butterfly333 to som len tak tresla,lwbo j som zu mala rano davno 🙂
Kludne daj aj teraz a vecer neskor.

butterfly333
26. jún 2016

@kakatulik dakujem ty naša poradkyna 🙂 🙂 🙂 😀

kakatulik
26. jún 2016

@butterfly333 len ab dobre bolo.... 😀

kakatulik
26. jún 2016

@martinaj 🙄 🙄 🙄
tak na ten tvoj by som minimalneDoc. pred menom potrebovala a ja nemam nic ani pred ani po..... 😝
Akoze podla tabulky aj graf tu vysoku teplotu odignoroval.To si Bola asi prehriata alebo co...
Vies ake mavas pred a poovulacne teploty?

kikushaa
26. jún 2016

@monilik a ty si sa este netestovala? no mne by to asi nedalo 😀

martinaj
26. jún 2016

@kakatulik ja meriam 3ti cyklus len. Jeden bol anovulak a druhy tehu, toto je treti. Poslem ti ten tehu teda

martinaj
26. jún 2016

@kakatulik tak som si tu ovulku nastavila sama, lebo graf ju dal inde

kakatulik
26. jún 2016

@martinaj podla grafu bola a prva a podla teba ta druha vyznacena?

martinaj
26. jún 2016

@kakatulik ano a aj bola druha urcite 😊

kakatulik
26. jún 2016

inak dakujem za srdiecko 😵

kakatulik
26. jún 2016

@martinaj tiez si to myslim. Ty mas celkove nizsie teploty aj pred aj po....,cize by som ten ulet odignorovoala. A brala tento mesiac ovulku ako je vyznacena na 14DC,lebo tam je fakt vzostup a aj podla tych poz.ovu testov to tak vyzera.
A pocitovo?

martinaj
26. jún 2016

@kakatulik pocitovo urcite vcera.... dnes uz je po urcite... 😊

kakatulik
26. jún 2016

Ved hovorim ze 14DC...a ten Pekny vecer bol v piatok,ci?

monilik
26. jún 2016

@kikushaa netestovala. nemam test... a nemam si ho ako teraz kupit, lebo mm oslavuje narodky, cakame svokrovcov a svagrinu, su u nas nasi, som nejaka chora a navyse nemam hlas 😕 😀 iba ak pridem do Dr. Max s listockom ze "Prosim si jeden tehotensky test a nieco na hlasivky 😀"

martinaj
26. jún 2016

@kakatulik jasne, super 😀

alexwarring
26. jún 2016

@monilik Tak silno moc drzim palceky, aby to tento raz vyslo, ale moze to byt na druhu stranu aj tym nachladnutim. Ja stale bez bolesti hore i dole a ten hlien sa obcas objavi a nervozna som jak pes, (ne)dostat mam vo stvrtok, tak uvidime, ale vcera som to nevydrzala, kedze nemam ziadne bolesti (co sa mi zda divne) a spravila test, ale to co som tam videla bol pravdepodobne len kanalik

reni1512
26. jún 2016

@megica33 uz je to jasne ... 😢 vdakaa

megica33
26. jún 2016

@reni1512 och to fakt? ☹ to mi je strasne luto...hore hlavu dalsi cyklus sa podari. Pijes inofolic? Mne pomohol hned prvy cyklus

reni1512
26. jún 2016

@megica33 nepijem, to su kvapky? musim si to zaobstarat, iba som pocula, ale o closyrb. som pocula ze casto zvykne byt mimomaternicove z neho...tak to nechcem, lebo ja mam uz len jeden vajecnik a to by bol pruser

megica33
26. jún 2016

@reni1512 inofolic je prasok a obsahuje kyselinu listovu a inositol. Nie je to nic skodlive takze urcite chod do toho...vela babam pomohl hned prvy cyklus ako aj mne 🙂

butterfly333
26. jún 2016

@reni1512 aj ja som brala minulý cyklus prvý krat inofolic a zadarilo sa je to prašok zaraba sa vo vode,aj tento cyklus ho beriem,.

reni1512
26. jún 2016

@megica33
@butterfly333
dakujem dievcataaaa.....!!!