Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring daj foto moja
@monilik aj choroba je niekedy príznak tehu 🙂
@aluska2999 fakt? lebo ja soplim a neviem z coho 😀
@kikushaa jasne ja tiež soplila a bum baby povedali ze to môže byť príznak tehu a aj bol 🙂
@aluska2999 a v kolkom si tyzdni ak sa smiem opytat? 🙂
No kočky tak na prvý šup to nevyšlo, dnes sa mi dostavila mrška...Ale nevzdávam sa. Pracujeme na tom ďalej. Začala som brať Inofolic, priateľa chcem vyzbrojiť Selezínom ACE 🙂)), vyskúšam aj ten červený grep a uvidíme. Rozmýšľam ešte i nad gélom Concieve...
ahoj @megica33 tak tento mesiac to nevyšlo, práve sa mi dostavila menštruácia. Podľa mňa je to aj všetko v našich hlávkach. Treba byť proste v psychickej pohode a ja som sa sledovala tento mesiac až príliš.. 😀
Začala som si merať BT, registrovala som sa na fertility.com (ináč super apka), do teraz som ani nevedela, že niečo takéto existuje a to všetko vďaka vám kočky snažilkové 🙂 Teraz som vsadila na inofolic, priateľa tiež vyzbrojím Selezínom ACE a snažilkujeme ďalej. Teraz mi ovulka vychádza okolo 8.7., nakúpila som si aj Ovu testy clear blue do zásoby 🙂)) tak, ak nám to náhodou vyjde, hneď vám píšem kočky moje! Ešte krásnu pohodovú nedeľu prajeeem! xxx
@dadka0110 ja som siedmy týždeň akurát
@aluska2999 podla coho to pocitas? Mne na jednej stranke ukazuje ze som 5+0 na inej ze 6+0 ... Nechapem
@kikushaa soplit mozes aj z tohto tepla, vtedy sa ti uvolnuje viac
@simisk nooo hej hej este stale, ale uz ho badam menej. Stale nic neboli, len som chvilami strasne nervozna, ze by som vrazdila a potom to prejde ako nic... no neviem. Drahy mi kontroloval prsia a vraj su rovnake ako vzdy, pred MS sa mi zvyknu naliat a zvacsit aj o cislo az cislo a pol. Taketo divne stavy uz ani nepamatam, tak dufam, ze nepride minimalne 9 mesiacov, ale ak by predsa, tak snad cim skor uz nie... priebezne informuj co a ako 🙂
@aluska2999 tu je, ale na foto nevidno ani len ten kanalik
@aluska2999 a toto som odfotila teraz.... viem ze to je dlho odvtedy, ale nieco sa tam crta len to nejde odfotit, ale drahy tam tiez nieco videl, nadeje si nerobim, skor tomu nedavam ziadnu sancu, e ved uvidime co bude
@alexwarring no ja tam nič nevidím a tieto testy niesu dobre robia duchov aj z obyč.vody.
@butterfly333 suhlasim ze na foto nie je nic vidno, ale nesuhlasim s tym duchovanim, pouzila som ich uz xkrat a nikdy som nemala ani ducha ani kanalik
@alexwarring no niesom jediná ktorej robili duchov je tu vela báb čo maju s týmto testo skusenosti že robia duchov aj z vody.
@alexwarring musím súhlasiť. ..minule robili baby pokus a dali tento test do vody. Spravil ducha a dosť viditeľného. Ale budem držať palce nech si radšej tehu 😉.
@renimac coo? to fakt? Oj, no tak uvidime, co z toho bude, snad nieco krajsie ako falosny duch
@alexwarring nie vzdy je ciarka falosna ale 😉 no skusila by som kupit Lady Max, tie su fakt 100% . Drzim palce 😉.
@renimac vies mi aj povedat, kde ich zozeniem lebo v drogerke aj v lekarni mi stale ponukaju tieto a este jedny
@alexwarring no ja mam tiez posledny"na sklade"takyto test,asi do stvrtku nevydrzim a skusim ho zajtra rano ci bude aspon duchovat alebo bude na nom uplne biele prd....A cez tyzden pojdem do mesta tak si zas urobim zasoby v lekarni,ale asi nie tuto znacku,ked baby nemaju dobre skusenosti.Ale kiez by sa zajtra stal zazrak a boli by tam rano // kolajnice ako hrom.Lebo uz mi sibe,sa pozeram do zrkadla ci mam ciciky rovnake,ci som ja neopeknela,ci mam brucho nafuknute...Aj si hovorim ze na to nemam tak upenlivo mysliet,nech sa na to tak neupinam.Ale bojim sa ze sa to nepodari,proti mne uz hra cas....38 😔
@alexwarring maju ich v lekárni dr,max
@simisk poznam zenu, ktora je v tvojom veku a caka teraz svoje prve.... mne testy kupoval naposledy drahy a on sa v lekarni na ine nespytal, vzal prve, ktore mu lekarnicka ponukla
@butterfly333 dakujem, skusim sa po nich poobzerat
@alexwarring jj, lekaren Dr. Max a ak nenajdes, kup radsej pepino v DM alebo Bille.
mhola by som poprosit link na tiekvapky lady max bohladam a neviem najst

@alexwarring ahoj,no co este mas hien?Ja uz tolko nie,pocitam ze aj ja by som mala dostat vo stvrtok,ale neviem presne lebo naposledy to bolo u mna take divne,normalnu mrchu som mala naposledy 18.5.,potom zrazu na 17DC som zacala slabo spinit,dva dni len take semtam.Potom som tri dni slabo krvacala taka jasno cervena krv,nic silne zvladla som to len na tenkych intimkach.Normalny menzes som mala dostat o tyzden,ale podla predpokladu som nedostala.Tak ked pocitam s tymi 3dnami slabim krvacanim tak by som mala dostat teraz vo stvrtok.Testy som skusala ale este hned v tedy ked som slabo krvacala a potom ked som mala dostat toho 14.6.ale boli biele.Od vtedy som uz netestovala.Tak neviem,zostala som zaskocena z toho bieleho husteho hlienu tento tyzden,som myslela ze sak ovu ale potom som kukla kalendar a mi docvaklo ze sak ovu bola uz davnejsie.Pobolieva ma spodok brucha,raz jeden vajecnik raz druhy,a nejak mi je zle,nieco mi chuti,dam si ,a zostane mi zle ze....na grc.Tak som zvedava,ty ako?