icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

butterfly333
26. jún 2016

@kakatulik baby inak ak som teoreticky po ovu možem mat take mokro uplne vlhko aj akoby poldný hlien??Dali sme dnes sexík ešte pre istotu.
@martinaj

renimac
26. jún 2016

@butterfly333 ahoj moja, ja take mavam, niekedy aj dva dni po ovu...

butterfly333
26. jún 2016

@renimac no mrkni bola ovu že? Tak trn dnešny sex asi na oplodnenie bol zbytočni.

monilik
26. jún 2016

@alexwarring no ja myslim ze mam posunutu ms kvoli chorobe, bezne sa mi to stava ze aj tyzden meska ked som chora, takze ziadne nadeje si nerobim 🙂 pockam a ked nepride za dva tyzdne pojdem k dokymu
ale uz som netrpezliva... ale ma serie ten hlas, nemozem s muzom diskutovat...

jarushka1981
26. jún 2016

Ahojte baby, ako žijete.. Zhrňte mi novinky, dlho som nebola. Poobede spím ako mimino, večer idem spať skoro. No ako decko som ospalá. Zajtra idem prvý krat k doktorovi, kedže mal dovolenku. Snáď bude všetko ok.

monilik
26. jún 2016

@aluska2999 ja mam zly pocit ked snazilkujeme a som chora, to radsej nech ms pride...

renimac
26. jún 2016

@butterfly333 vyzera to podla teplot, ze ovu bola 23.6. ale sexikovali ste v spravnom case 😉 a dnes pre radost 😉

butterfly333
26. jún 2016

@renimac tak možem v pohode brat duphaston že?

renimac
26. jún 2016

@butterfly333 urcite ano 🙂

alexwarring
26. jún 2016

@monilik no aspon raz mu teda nevyvracias jeho pravdu, asi je rad vsak? :D

popilka
26. jún 2016

@monilik ja som mala tiez chorobu ako priznak. Ved uvidis 😉

simisk
26. jún 2016

Boooozinku baby ked tu vidim tie vase grafi.....sak ja to neviem ani precitat,kde tam vy vidite kde kedy bola ovu...paneboze ja som este asi 100rokov pred vami.Ja sa spolieham len na stastie,a asi na priblizne plodne dni...ak sa netrafim som v prdeli 😔

junacik
26. jún 2016

@megica33 ďakujem, ale mala si už pred tým problémy? alebo potraty?

simisk
26. jún 2016

....sory 100rokov za vami,ci pred vami....?skratka ja som z toho grafovania ze mimo

junacik
26. jún 2016

@rula ďakujem veľmi pekne, ale asi uz az zajtra lebo sme opat celý den boli preč a káble mám pre malinkom, atem uz spinka🙂

junacik
26. jún 2016

@aluska2999 fimibion a duphaston je na predpis? ja som len pila alchemilku a kupila som si femi kvapky ale tie uz asi teraz nemozem, alebo mozem? máte nejaku skusenost?

junacik
26. jún 2016

@monilik ďakujem velmi pekne a posielam vela vela tehu bacilkov🙂

junacik
26. jún 2016

@martinaj keď uz nepojde teplota nizsie ako tých 36,51 tak uz ovulka bola, ale kde pojde este nizsie tak este len príde

junacik
26. jún 2016

@simisk skus este raz tehu test, ci nebude teraz pozittivny🙂

aluska2999
26. jún 2016

@alexwarring skus iný test moja ale mne sa tam dačo marí 🙂 držím palce moja

renimac
26. jún 2016

@simisk neboj na začiatku som nevedela ani to čo je DPO. Po skoro 3 rokoch sa toho nalepí veľa 🙂.

aluska2999
26. jún 2016

@junacik moja duphaston je na predpis keďže ja som potratila mám rizikové tehu preto ho jem a je mi doslova zle na zvracanie a femibion kúpiš v lekárni sú to všetky vitamíny a kyselina listová ktorú potrebuješ pre správny vývoj plodu jednotku uzivas až do 12TT

aluska2999
26. jún 2016

@jarushka1981 ahoj moja kedy ti vychádza termín mne podľa kalkulačky 16.2

aluska2999
26. jún 2016

@megica33 moja zadaj si tehotenská kalkulačka academy

kotatko1232
26. jún 2016

@alexwarring mne sa zda ze tam nieco vidim ale kanalik vyzera inak 🙂

alexwarring
26. jún 2016

@aluska2999 @kotatko1232 jeeej dievcence potesili ste ma, tak nie som teda uplne slepa 🙂 skusim zajtra spravit este jeden ked vstanem a uvidime ci bude nieco ak tam je daco, tak by mohol byt silnejsi, hento som robila este v sobotu

simisk
26. jún 2016

@junacik mam dostat az vo stvrtok,aaaaale asi nevydrzim a rano skusim.Jaaaaj bojim sa,ze budem zas nestastna,poplacem si vydych nadych a zas budem cakat na stvrtok kedy dostanem a zas potom sledovat kedy by tak mohli byt plodne dni.V robote to mame v poslednej do vsetko napdr,jaaaaj tak by som im tam s radostou zamavala tehotenskou knizkou a bay bay az po materskej za tri roky(+9mes.teh.)Idem sa osprsit,pomodlit a spat a dufat v krajsie rano....

simisk
26. jún 2016

@renimac sak ja tu len od vas obkukavam od vas a az teraz trubka zistujem ze nic o plodeni deti nic neviem.Dcera sa nam podarila hned na druhy mesiac po vysadeni HAK,tak vtedy som nic neriesila,este hviezda mlada sprosta som sa cca 4-5mesiaci vozila na kolieskovych korculach,saaaak co by sa mohlo tak stat.Ty kokos teraz by som sa bala asi aj krhlu po zahrade nosit.

dejna20
26. jún 2016

@junacik ak si tehu nepi ani alchemilku ani femi kvapky

dejna20
26. jún 2016

Ja nic 👿 2dc.
Podla bt bola ovu 17dc a uz 6dpo som zacala spinit. Cyklus bol nakoniec 26dnovy, co ja taky kratky nemavam. Je dost mozne ze bol anovulacny. Aj ked teplota stupla o 1,8stupna.